Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Έκανα αντίγραφο του μηνύματος της DianaTheSuperstar91 και εδώ, διότι στο 0.37 του παραπάνω βίντεο ξεκινάει και το πρώτο σήμα των διαφημίσεων που πρόβαλλε το MEGA!! (και έχει όσο να ΄ναι μια συναισθηματική αξία...)DianaTheSuperstar91 είπε:Συλλεκτικό (21 χρόνια mega)
Τι ωραίο σήμα έναρξης! Τότε που το Mega ήταν πραγματικά μεγάλο κανάλι...DianaTheSuperstar91 είπε:
Όποτε ακούω αυτό το σήμα έναρξης, μου έρχεται στο μυαλό η παρωδία του Ζουγανέλη με το μπουζούκι...johnny19818 είπε:Τι ωραίο σήμα έναρξης! Τότε που το Mega ήταν πραγματικά μεγάλο κανάλι...
Για πες! Ποια παρωδία; Κανένα βίντεο υπάρχει;RIO είπε:Όποτε ακούω αυτό το σήμα έναρξης, μου έρχεται στο μυαλό η παρωδία του Ζουγανέλη με το μπουζούκι...![]()
Πολύ καλό!RIO είπε:To βρήκα, ήταν από τα απίστευτα και όμως ελληνικά!
Αυτο το σημα το εχω συνδεσει με νεανικες αναμνησεις αλλα και Χριστουγιεννατικες γιατι πηγαιναμε Αθηνα σε μια θεια μουjohnny19818 είπε:Τι ωραίο σήμα έναρξης! Τότε που το Mega ήταν πραγματικά μεγάλο κανάλι...
Μια χαρά ήταν. Έτοιμο για Eurovision.RIO είπε:To βρήκα, ήταν από τα απίστευτα και όμως ελληνικά!