Σακουλάκι με καραμελάκια που έσκαγαν στο στόμα!

galatsiwtis

Retro Member
Joined
31 Mαϊ 2014
Μηνύματα
153
Αντιδράσεις
43
Αυτά τα μοναδικά ,συγκλονιστικά περίεργα καραμελάκια που έσκαγαν στο στόμα, μας έκαναν να νιώθουμε τέτοια ευτύχια που δύσκολα περιγράφεται. :p :dribble:

Να σημειωθεί ότι τα βρήκα σε ψιλικερύ πρόσφατα!!
 
Nαι ρε φιλε ολα τα λεφτα ηταν.Υπηρχε και ενας μυθος οτι αν τα ετρωγες με κοκα κολα κατι θα γεινοταν αλλα δεν θυμαμαι τι και πως.Παω τωρα στο περιπτερο να δω αν εχει να παρω:dribble:
 
Σαν να τα είδα κι εγώ τώρα που το λες και έκανα να τα αγοράσω. Πραγματικά όταν έσκαγαν στο στόμα ήταν απίστευτη αίσθηση. Θα μπορούσα να τα συγκρίνω με τα Solero Shots που τα κατέβαζα μετά μανίας παγωμένα και έλιωναν στο στόμα.
 
metalcandyman είπε:
Nαι ρε φιλε ολα τα λεφτα ηταν.Υπηρχε και ενας μυθος οτι αν τα ετρωγες με κοκα κολα κατι θα γεινοταν αλλα δεν θυμαμαι τι και πως
Kαι καλά θα έσκαγε το στομάχι σου. Το έλεγε και στην ταινία Urban Legends (1998)...
 
Έκανα πατάτα άνοιξα 2 φορές το ίδιο θέμα :frypan:
 
Είχα πετύχει τέτοια πριν από 2 χρόνια στη Σαντορίνη σε τουριστικό mini market. Στο εξωτερικό κυκλοφορούν κανονικά, επίσης μπορούν να γίνουν παραγγελία από γνωστό μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα (ψάξτε για popping candy).
 
βρηκα χθες στο σουπερ μαρκετ ειχαν και το γλυφιτζουρι πατουσα που βουτας μεσα (γιατι υπαρχει και σε τετοια εκδοχη) ναι υπαρχει μια φημη για αυτα και για τις μεντος αν τα φας και πιεις κοκα κολα διαιτης μετα καποτε ειχε βγει και παγωτο απο την εβγα που η επικαλυψη του ηταν ετσι.... τα πιο γνωστα παντως ηταν αυτα http://en.wikipedia.org/wiki/Pop_Rocks και οπως βλεπουμε και εδω ειναι μυθος αυτο με την κοκα κολα

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Όπως λεει και ο Θανος κυκολοφορει και σακουλακι με γλειφιτζουρι πατουσα γευση κοκα κολα παλι από την ιδια εταιρεια.
 
Ναι μάγκες υπάρχουν σε ''ψαγμένα'' ψιλικερύ:biglaugh:.
 
Πίσω
Μπλουζα