Σαμπρίνα - Μια αυθεντική pop τραγουδίστρια

Μακάρι να το βρεις,να το βάλεις στο youtube!!Η Σαμπρίνα είναι θεά με φωνάρα!!!!!Ακόμα είναι κουκλάρα,και φωνή έχει,αλλά χαραμίζεται με σκυλοτράγουδα τα τελευταία χρόνια!Ας ελπίσουμε στο διάστημα αυτό που δεν έχει κάποια δισκογραφική δουλειά,να ηχογραφήσει καλά pop κομμάτια όπως και τότε!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
.........έφτασε........

Φεγγάρια καθρέφτες - Σαμπρίνα

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
δεν το πιστεύω!!!!!!θεά είναι,πολύ sexy!!!!!!!!αν βρεις και τα πιο παλιά ανέβασέ τα!!!!!!!!τα έβγαλαν από το youtube!

edit!γιατί δεν είναι ολόκληρο?εγώ το έχω από τη μέση και μετά ως το τέλος!μακάρι να μπορούσα να το ανεβάσω,αλλά το dvd έχει πρόβλημα!

Και κάτι άσχετο!Ο άντρας που παίζει στο "Εγώ θα είμαι εδώ" είναι ο Νίκος Παπαδάκης?

Λάθος!!!!!Ένα τραγουδάκι με το οποίο έχω κολλήσει!Κρίμα που σβήστηκε το videoclip από το youtube!



Καλή ιδέα θα ήταν η παλιά της εταιρία Polygram (σημερινή Universal) να επανακυκλοφορήσει σε διπλό cd τους 4 πρώτους δίσκους της (33 λεπτά είναι ο κάθε δίσκος περίπου,οπότε σε 1 cd χωράνε 2),να βάλει και το ντουέτο με το Χαριτοδιπλωμένο "Να μ'αγαπάς" που ήταν σε δίσκο του!Και να βάλει και 1 dvd επιπλέον με όλα της τα videoclips από τη Universal,και όλα αυτά σε τιμή 18-20e θα ήταν τέλεια!!!!!!!!!!!Τόσα και τόσα έχει επανακυκλοφορήσει,μια τέτοια συλλογή με Σαμπρίνα θα ήταν τέλεια και για την ίδια!Ίσως να ηχογραφούσε και 3-4 κομμάτια στο ίδιο στυλ με τα παλιά να τα πρόσθετε,καθώς θα υπήρχε χώρος στο cd!Και θα επέστρεφε έτσι στην pop μουσική!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βρήκα και το "Φταις" στο youtube...θα ήθελα να δω και το "Ελεύθερη"

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το νέο της κομμάτι είναι μια dance διασκευή του γνωστού κομματιού του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου

[edit]This video has been removed by the user.


Sorry about that.[/edit]


Είναι demo ακόμα,γι'αυτό και η ποιότητα είναι μέτρια!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μιλάμε τα τραγούδια της Σαμπρίνας ήταν τέλεια,από θέμα ενορχήστρωσης,ρυθμού,και φυσικά η Σαμπρίνα φωνάρα!

[edit]This video has been removed by the user.


Sorry about that.[/edit]


Τέλεια θα ήταν να κυκλοφορούσε η Universal ένα διπλό cd με τα 40 τραγούδια που έβγαλε η Σαμπρίνα την περίοδο 1992-1995 και επιπλέον το ντουέτο με Χαριτοδιπλωμένο "Να μ'αγαπάς",όλα τα τραγούδια να ήταν remastered!Aν είχε επιπλέον και DVD με όλα τα videoclips που είχε βγάλει τότε,θα ήταν ακόμα καλύτερα!Δυστυχώς μια τέτοια κίνηση είναι αδύνατον να γίνει!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βρε τη Σαμπρίνα! Τη θυμάμαι καλά στα πρώτα της βήματα. Ήταν πολύ καλή και αν δεν είχε πέσει από το 2000 και μετά σε σκυλοτράγουδα ω' κατηγορίας θα είχε συμπαθητικές επιτυχίες στα ποπ άσματα. Πάντα μ άρεσε το "Ελεύθερη". Πολύ καλό τραγούδι, που δυστυχώς τώρα, άμα το ακούσει κανείς, δε θα πιστέψει ότι η Σαμπρίνα κάποτε είχε τέτοιο ρεπερτόριο...!
 
Γυναικαρα και μεγαλος μου ερωτας στα 90's!!!

Το αγαπημενο μου και ακρως ερωτικο τραγουδι της Σαμπρινας μαζι με τον Χαριτοδιπλομενο "Να μ'αγαπας"

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μακάρι κάποιος να είχε τα videoclips "Λάθος" και "Ελεύθερη" από το youtube!Τους δίσκους της τους είχα σε κασέτες,αλλά τα είχα γράψει από άλλες κασέτες φίλων μου!Γινόταν χαμός με αυτά τα τραγούδια της!Κορυφαία είναι τα κομμάτια "Ελεύθερη","Φταις","Λάθος","Φωνές","Μόνη","Άσε Με","Φεγγάρια Καθρέφτες",και το "Να Μ'αγαπάς" που υπήρχε σε δίσκο του Χαριτοδιπλωμένου.Γενικά ακούγονται ευχάριστα ακόμα και μέχρι σήμερα!Έχει ακουστεί ότι θα επιστρέψει στην pop σκηνή και θα επανηχογραφήσει κάποια παλιά της κομμάτια σε νέες εκτελέσεις,μαζί με καινούριες συνθέσεις του Χαριτοδιπλωμένου!Θα είναι τέλεια ιδέα!

Το μόνο cd της που έχω αυθεντικό είναι το "Επικίνδυνο Παιχνίδι" που έχει τις επιτυχίες "Ένα ένα","Μου Λες","Η Καρδιά Μου Πονάει" αλλά και το ντουέτο με το Σταμάτη Γονίδη "Δεν μπορώ χωρίς εσένα"...Ο δίσκος αυτός είναι και pop κομμάτια,αλλά και πιο λαϊκά!Μ'άρεσαν οι μπαλάντες "Συνειδητοποιώ" & "Δεν Έχουμε Τίποτα"...Την είχα δει και live με το Σταμάτη Γονίδη εκείνη τη χρονιά,και ήταν κουκλάρα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θυμάται κανείς videoclips της Σαμπρίνας?

Σίγουρα από το 92 ως το 96 είχε βγάλει τα εξής:

Φωνές (με Κώστα Χαριτοδιπλωμένο)

Λάθος

Στην Αγκαλιά Μου Έλα

Φταις

Ελεύθερη

Εγώ Θα Είμαι Εδώ

Φεγγάρια Καθρέφτες

Να Μ'αγαπάς (με Κώστα Χαριτοδιπλωμένο) (από δίσκο του)

Μια Γυναίκα Ερωτευμένη

Μετά έβγαλε

Ένα Ένα

Δεν Μπορώ Χωρίς Εσένα (με Σταμάτη Γονίδη)

Φώτα Κι Άλλα Φώτα

Ανησυχία

Boom Boom

Breakfast Time

Camera

Αγόρι Μου

Σε Βλέπω

Έπρεπε να κυκλοφορούσαν σε ένα dvd όλα τα clips μαζί με τις μεγάλες της επιτυχίες...κρίμα να μην ακούγονται τέτοια κομμάτια σήμερα (και μιλάω φυσικά για τα πρώτα).Πάντως μέχρι και το δίσκο "Επικίνδυνο Παιχνίδι" είχε καλά κομμάτια,ειδικά μπαλάντες (το έχω ακόμα το cd,και μ'αρέσουν όλα τα κομμάτια)

Στο youtube τα μόνα που έχουν μείνει από τα παλιά είναι τα 2 clips που έχει ανεβάσει ο tsalk (και τον ευχαριστούμε πολύ).Είναι θεϊκή στα συγκεκριμένα clips!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν έχω για την ώρα βιντεοκλίπ, αλλά μια ωραία φωτογραφία.
 
Είναι θεά στη photo και γενικά είναι θεά,ακόμα και τώρα!!!!!!!!!!!Μακάρι να βρίσκαμε videoclips της!Θέλουμε να επιστρέψει με νέο pop album!
 
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΣΑΜΠΡΙΝΑ φευγω

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
το πραγματικό όνομα της Σαμπρίνα είναι Αλεξάνδρα Τσερκάνου

το τραγούδι ''Μια γυναίκα ερωτευμένη''


Αγαπημένα τραγούδια

Φταις

Εγώ θα είμαι εδώ

Φεγγάρια καθρέφτες

Μια γυναικα ερωτευμένη

Ενα ένα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
$_57.JPG

Σπάνια photo από ebay
 
Μολονότι δεν είναι το είδος μουσικής που ακούω κανονικά, μου άρεσαν κάποια τραγούδια της, δύο ή τρία. Ανεβάζω το πιο αγαπημένο μου, σε μουσική Κώστα Χαριτοδιπλωμένου και στίχους Εύης Δρούτσα: 

 
Πίσω
Μπλουζα