Σαν σήμερα...στον Ελληνικό Τύπο

Αγνώριστη η Κωχ χωρίς κελεμπία και μακρύ ίσιο μαλλί, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν στο κουρμπέτι από τόσο παλιά και μάλιστα σε είδος και δημοτικότητα που δκαιολογούσε εξώφυλλο στον Θησαυρό. Εγώ την πρωτάκουσα στον "Αραμπά" (1971) και τότε ήταν ήδη η Κωχ που ξέρουμε. Στη Wikipedia αναγράφεται ότι αυτός ήταν ο πρώτη εμφάνισή της στη δισκογραφία, αλλά αυτό είναι λάθος διότι ήδη είχε τραγουδήσει στις "Θαλασογραφίες" του Λοϊζου.

Βέβαια τραγουδούσε σε μπουάτ του Νέου Κύματος από παλιότερα. Στό δίσκο του 1969 "Τα τραγούδια του Νίκου Χουλιαρά" τραγουδάει μια "Μαρίζα" σκέτα και μάλλον είναι αυτή. Λογικό, μια που πολλά νεοκυματικά της ήταν του Χουλιαρά, και μπορεί το LP να βγήκε τότε αλλα ήταν συλλογή τραγουδιών του οπότε ποιος ξέρει πότε γράφτηκαν. Αλλά δεν φαντάζομαι αυτή η δραστηριότητά της να την έκανε εξώφυλλο στον Θησαυρό.

Α, μάλιστα, στο discogs βρήκα ένα 45άρι του Σταύρου Καμενίδη από το 1965, κι αυτός έφτιαχνε τραγούδια που δικαιολογούν το ενδιαφέρον του Θησαυρού. "Ακροθαλασσιά" και "Τι μπορεί ναν' αυτό"
 
5 Νοεμβρίου σήμερα και τα πρώτα μας εξώφυλλα η Μελίνα Μερκούρη στις Εικόνες το 1956 , η Ρίκα Διαλυνά στο Ρομάντσο το 1963 , η Νίτσα Μαρούδα στον Θησαυρό το 1964 και το 1965 στο Πρώτο η Βίκυ Τζινιέρη που δεν την ξέρω και στη Βεντέτα ο Ροκ Χάτσον. Το 1969 η Μόνικα Βίττι στο Πάνθεον , το 1970 η Βίκυ Λέανδρος στη Βεντέτα , το 1971 η Ράκελ Γουέλς στον Ταχυδρόμο και ο Μιχάλης Βιολάρης στο Ντομινό και το 1972 η Ελένη Ερήμου στη Ραδιοτηλεόραση...

1.jpg

Το 1974 ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος στον Οικογενειακό Θησαυρό και η Βίκυ Μοσχολιού στο Φαντάζιο και το 1975 η Μελίνα Μερκούρη στον Ταχυδρόμο , ο Τζων Τίκης στην Κατερίνα και η Γιούλη Σταμουλάκη στη Βεντέτα. Το 1977 η Νόρα Βαλσάμη στη Ραδιοτηλεόραση , το 1980 ο Νίκος Δαδινόπουλος με τη Μαίρη Ευαγγέλου στη Βεντέτα και η Ζωή Λάσκαρη στο Νούφαρο και το 1985 η Κάτια Δανδουλάκη στο Ρομάντσο και η Μπρουκ Σιλντς στη Μανίνα...
2.jpg

Συνέχεια στο 1985 με τη Σοφία Αλιμπέρτη στην Κατερίνα και την Πέγκυ Σταθακοπούλου στο Ντομινό και το 1986 ο Στάθης Ψάλτης με κάποια σύντροφο του στη Βεντέτα και η Αλίκη Βουγιουκλάκη στις Εικόνες. Το 1987 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στα Επίκαιρα , η Πίτσα Παπαδοπούλου στο Ντομινό και ο Μαρτσέλο Μαστρογιάννι στο ΕΝΑ , το 1988 η Βέρα Κρούσκα στο Τηλέραμα και η Κάτια Δανδουλάκη με τον Αλέκο Αλεξανδράκη στην TV Μικρή Οθόνη και το 1994 ο Γιώργος Κιμούλης στο Τηλέραμα...
3.jpg

Συνέχεια στο 1994 με την Σαμπρίνα στο TV Ζάπινγκ και την Μαρία Τζομπανάκη στον Τηλεθεατή , το 1995 η Ναταλία Γερμανού στο TV Έθνος , το 1996 η Δήμητρα Λιάνη στον Οικογενειακό Θησαυρό και τέλος το 1999 ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Down Town.
4.jpg




 

Συνημμένα

  • 1.jpg
    1.jpg
    306,9 KB · Προβολές: 8
  • 2.jpg
    2.jpg
    355,1 KB · Προβολές: 4
  • 3.jpg
    3.jpg
    354,7 KB · Προβολές: 5
  • 4.jpg
    4.jpg
    357,7 KB · Προβολές: 8
Α πα πα!!! Καλέ, πώς είναι έτσι η Βίκυ Λέανδρος? Παναγία μου! Το εξώφυλλο την δείχνει κακάσχημη!

Όσο για τα δυο πρώτα εξώφυλλα, η Μερκούρη είναι αγνώριστη στο πρώτο! Και πολύ όμορφη! Εγώ νόμιζα ότι είναι στη δεύτερη φωτό που τελικά είναι η Ρίκα Διαλυνά! Μπερδεύτηκα τελείως...
 
Τη Σαμπρινα την ειχα πετυχει στα Jumbo πριν απο καμια δεκαρια χρονια.
Ειναι παρα πολυ ομορφη γυναικα και ακρως εντυπωσιακη. Καταξανθη, λεπτουλα, γυρω στο 1,62 και πολυ ωραια ντυμενη. Φορουσε ενα μαυρο μακρυ δερματινο πανωφορι που εσφιγγε στη μεση και μπεζ ψηλες μποτες με 12ποντο τακουνι στιλετο. Πως μπορουσε να τις κουμανταρει, μπραβο της. Εγω δε θα μπορουσα να φορεσω τοσο τακουνι πηγαινοντας για ψωνια. Αντε, σε καμια επισκεψη το πολυ.
Ο κοσμος παντως εδειχνε τελειως αδιαφορος στην παρουσια της. Απο διπλα της περνουσαν μαμαδες με παιδακια και καμια σημασια απολυτως. Μου εκανε εντυπωση αυτο.
 
Εγώ λοιπόν, την Σαμπρίνα, την είχα δει ένα βράδυ προ αμνημονεύτων ετών. Ήμουν σίγουρα ανύπαντρη άρα μιλάμε πριν τουλάχιστον 21 χρόνια. Σε ένα μπουζουξίδικο της εποχής που το πρώτο όνομα ήταν ή ο Παϊτέρης ή ο Τερλέγκας!!!!! Δε θυμάμαι ποιος από τους δύο και μη με ρωτάτε πώς βρέθηκα εκεί... Έτσι τα έφερε η ζωή!!!!!

Μου φάνηκε κοντούλα, έτσι με ψηλά τακούνια, αλλά αν είναι 1,62 όπως λέει η Βιβή, τότε είμαστε πάνω-κάτω στο ίδιο ύψος (Άντε να είμαι δυο-τρεις πόντους πιο ψηλή)! Παιδιά, ένα σώμα φοβερό! Φόραγε άσπρη παντελόνα εντελώς εφαρμοστή που δεν άφηνε και τίποτα στην φαντασία μας, προς τέρψιν του ανδρικού κοινού, και ένα θεόστενο μπουστάκι επίσης άσπρο, και όπως γύριζε περπατώντας πάνω στην πίστα, το πίσω μέρος ήταν από τα ωραιότερα που έχω δει! Έσκασα από την ζήλια μου! :)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Tzelaso, αυτή ακριβώς την εντύπωση μου έκαναν τα δύο εξώφυλλα. Κατηφόριζα για να γράψω "Η κυρία του δεύτερου εξωφύλλου μοιάζει λιγότερο με τη Ρίκα Διαλυνά και πιο πολύ με τη γνωστή εικόνα της Μελίνας Μερκούρη η οποία δεν μοιάζει με την κυρία του πρώτου εξωφύλλου" και διάβασα το δικό σου.

Η Βίκυ Τζινιέρη ήταν χορεύτρια και παρτεναίρ του Μεταξόπουλου στην προφοντανική εποχή. Την έχουμε δει σε πάμπολλες ταινίες, αλλά δεν θυμάμαι αν έλεγε πολλά. Σίγουρα δεν είχε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Φοντάνα ούτε της Προκοπίου.

Η ενδυμασία και η πόζα της Μερκούρη στον Ταχυδρόμο του '74 δεν οφείλονται σε επιστροφή στον χαρακτήρα που την έκανε διάσημη, αλλά στην προετοιμασία της να παίξει τη συνάδελφο της Ίλυας, Τζέννυ, από την "Όπερα της Πεντάρας" των Μπρεχτ-Βάιλ που ανέβασαν μαζί με τον Νίκο Κούρκουλο τη σαιζόν 1974-1975.

Περιττό να σας πω ότι ΔΕΝ γνώρισα τη Λάσκαρη στο Νούφαρο, νόμιζα μάλιστα ότι ήταν η Αλίκη Β.
 
Λαβ για : Τζινιέρη :love:
Βιολάρη
Γιούλη Σταμουλάκη:love:
και τα γυαλιά του Ψάλτη:cool:

Τώρα που λέτε για την Σαμπρίνα...
Την πέτυχα πριν 6-7 χρόνια σε ένα μαγαζί που θα τραγουδούσε στο Γκάζι, όπου εκεί δούλευε ο κολλητός μου..
Επειδή το απαιτούσε η δουλειά, ερχόταν συνέχεια εκεί που ήμασταν, και έτσι μιλήσαμε λίγο και την γνώρισα..
Πολύ όμορφη απο κοντά , πολύ ευγενική και άνετη θα έλεγα .. Την άφησα να πιεί και απο την μπύρα μου...:love::love:
 
Τελευταία επεξεργασία:
στο post 665 στο περιοδικο TV3 η Μαρία Ιωαννίδου αναζητά αστερακια...και προφανως βρηκε ενα και φωτογραφήθηκε μαζι του.

στο post 667 στο περιοδικο ΚΛΙΚ η Αννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους ... φωτογραφήθηκε ... με το pet της;
 
6 Νοεμβρίου σήμερα και στα πρώτα μας εξώφυλλα η Σοφία Λόρεν στο Ρομάντσο του 1956 , η Ζωή Φυτούση το 1962 στο ίδιο περιοδικό , η Κλαούντια Καρντινάλε στις Εικόνες το 1964 και το 1965 ο Άλκης Γιαννακάς με την Αλεξάνδρα Λαδικού στη Φαντασία και η @Π.Λ. Πάρη Λεβέντη στο Ντομινό. Το 1966 η Τζέην Φόντα στο Ραδιοπρόγραμμα , το 1968 η Μαίρη Χρονοπούλου και η Έλενα Ναθαναήλ σε Οικογενειακό Θησαυρό και Πάνθεον , το 1969 η Μάρω Κοντού στη Βεντέτα και το 1970 ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Ντομινό.
1.jpg

Το 1973 η Βίκυ Μοσχολιού στο Ρομάντσο , η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο Φαντάζιο και η Μαρινέλλα με τον Τόλη Βοσκόπουλο στον Οικογενειακό Θησαυρό και το 1975 η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Χρήστο Πολίτη στο Ντομινό. Το 1979 ο Ράιαν Ο' Νιλ στη Κατερίνα , η Μαρία Σπαντιδάκη στον Οικογενειακό Θησαυρό , η Καίτη Γρηγοράτου στο Ρομάντσο και ο Πασχάλης στη Μανίνα , το 1980 η Κάτια Δανδουλάκη στο Ντομινό και το 1981 η Νόρα Βαλσάμη στο Νούφαρο...
2.jpg

Το 1982 ο Ντίνος Αυγουστίδης στο Τηλέραμα και το 1984 ο Στάθης Ψάλτης στη Κατερίνα , ο Νίκος Γαλανός με τη Γωγώ Ατζολετάκη στο Ρομάντσο και η Βίνα Ασίκη στη Μανίνα. Το 1985 η Ελένη Ανουσάκη στις Εικόνες , η Τέτα Κωνσταντά στη Βεντέτα και η Πέμυ Ζούνη με τον Χρήστο Πολίτη στο ΚΑΙ , το 1987 ο Γιώργος Νταλάρας στο TV3 και το 1990 η Ρούλα Κορομηλά με τον Πάνο Μιχαλόπουλο στον Οικογενειακό Θησαυρό και η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα στο Ντομινό...
3.jpg

Συνέχεια στο 1990 με τον Τομ Κρουζ στη Κατερίνα , το 1991 η Τάνια Καψάλη στις Εικόνες , το 1992 η Κοραλία Καράντη στο TV Ζάπινγκ και το 1993 ο Πέτρος Φυσσούν στη Ραδιοτηλεόραση , ο Βλάσης Μπονάτσος στο Τηλέραμα και η Μυρτώ Αλικάκη στο TV Ζάπινγκ. Το 1994 η Νένα Μεντή στο TV Έθνος , το 1998 η Αγγελική Νικολούλη στο Down Town και το 1999 η Φιλαρέτη Κομνηνού με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο TV Ζάπινγκ και η Μπέτυ Λιβανού με τον Βαγγέλη Γερμανό στον Τηλεθεατή...
4.jpg

Τελευταία δύο εξώφυλλα για σήμερα , το 1999 στο Τηλέραμα η Νίκη Κάρτσωνα με τον Μιχάλη Ασλάνη και στο Symbol η Ζωή Λάσκαρη.
5.jpg





 

Συνημμένα

  • 1.jpg
    1.jpg
    311,6 KB · Προβολές: 0
  • 2.jpg
    2.jpg
    338,8 KB · Προβολές: 0
  • 3.jpg
    3.jpg
    321,5 KB · Προβολές: 0
  • 5.jpg
    5.jpg
    198 KB · Προβολές: 2
  • 4.jpg
    4.jpg
    363,6 KB · Προβολές: 3
Το 1994 η Νένα Μεντή στο TV Έθνος δηλωσε: ''Aπο αναγκη κανω τηλεοραση...''

και εγω δηλωνω: ''η δουλεια μας προσφερει τα προς το ζην''
 
Γιατί να κοιτάξει χρόνια ο έρωτας? Έχει άλλα πολύ σημαντικότερα να κοιτάξει (πορτοφόλι, φορολογική δήλωση, βιβλιάριο καταθέσεων, εισόδημα, σπίτι, φουσκωτό, κάμπριο...).

Τι εννοεί με τη βαρύγδουπη δήλωση "στους ανέμους γυρεύω χαμένα φιλιά" ο Τόλης? Ξέρω ότι είναι τσιτάτο από τους στίχοι του "Αδέλφια μου αλήτες πουλιά". Πώς μπορείς να χάσεις φιλιά σαν να είναι το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης, κλειδιά ή το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ? Και καλά, πες ότι τα είχες βάλει στην τσέπη σου και τρύπησε και χάθηκαν. Τι θα πει "γυρεύω στους ανέμους"? Στον αέρα μπορείς να γυρέψεις πράματα (σκόνη, UFO, κορωνοϊούχα σταγονίδια), αλλά στους ανέμους πώς?
 
6 Νοεμβρίου σήμερα και στα πρώτα μας εξώφυλλα η Σοφία Λόρεν στο Ρομάντσο του 1956 , η Ζωή Φυτούση το 1962 στο ίδιο περιοδικό , η Κλαούντια Καρντινάλε στις Εικόνες το 1964 και το 1965 ο Άλκης Γιαννακάς με την Αλεξάνδρα Λαδικού στη Φαντασία και η @Π.Λ. Πάρη Λεβέντη στο Ντομινό. Το 1966 η Τζέην Φόντα στο Ραδιοπρόγραμμα , το 1968 η Μαίρη Χρονοπούλου και η Έλενα Ναθαναήλ σε Οικογενειακό Θησαυρό και Πάνθεον , το 1969 η Μάρω Κοντού στη Βεντέτα και το 1970 ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Ντομινό.
Προβολή συνημμένου 218167

Το 1973 η Βίκυ Μοσχολιού στο Ρομάντσο , η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο Φαντάζιο και η Μαρινέλλα με τον Τόλη Βοσκόπουλο στον Οικογενειακό Θησαυρό και το 1975 η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Χρήστο Πολίτη στο Ντομινό. Το 1979 ο Ράιαν Ο' Νιλ στη Κατερίνα , η Μαρία Σπαντιδάκη στον Οικογενειακό Θησαυρό , η Καίτη Γρηγοράτου στο Ρομάντσο και ο Πασχάλης στη Μανίνα , το 1980 η Κάτια Δανδουλάκη στο Ντομινό και το 1981 η Νόρα Βαλσάμη στο Νούφαρο...
Προβολή συνημμένου 218168

Το 1982 ο Ντίνος Αυγουστίδης στο Τηλέραμα και το 1984 ο Στάθης Ψάλτης στη Κατερίνα , ο Νίκος Γαλανός με τη Γωγώ Ατζολετάκη στο Ρομάντσο και η Βίνα Ασίκη στη Μανίνα. Το 1985 η Ελένη Ανουσάκη στις Εικόνες , η Τέτα Κωνσταντά στη Βεντέτα και η Πέμυ Ζούνη με τον Χρήστο Πολίτη στο ΚΑΙ , το 1987 ο Γιώργος Νταλάρας στο TV3 και το 1990 η Ρούλα Κορομηλά με τον Πάνο Μιχαλόπουλο στον Οικογενειακό Θησαυρό και η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα στο Ντομινό...
Προβολή συνημμένου 218169

Συνέχεια στο 1990 με τον Τομ Κρουζ στη Κατερίνα , το 1991 η Τάνια Καψάλη στις Εικόνες , το 1992 η Κοραλία Καράντη στο TV Ζάπινγκ και το 1993 ο Πέτρος Φυσσούν στη Ραδιοτηλεόραση , ο Βλάσης Μπονάτσος στο Τηλέραμα και η Μυρτώ Αλικάκη στο TV Ζάπινγκ. Το 1994 η Νένα Μεντή στο TV Έθνος , το 1998 η Αγγελική Νικολούλη στο Down Town και το 1999 η Φιλαρέτη Κομνηνού με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο TV Ζάπινγκ και η Μπέτυ Λιβανού με τον Βαγγέλη Γερμανό στον Τηλεθεατή...
Προβολή συνημμένου 218170

Τελευταία δύο εξώφυλλα για σήμερα , το 1999 στο Τηλέραμα η Νίκη Κάρτσωνα με τον Μιχάλη Ασλάνη και στο Symbol η Ζωή Λάσκαρη.
Προβολή συνημμένου 218171
η αγαπημενη μου παρη λεβεντη εδω τη χρονια που συμετεχει στη θεατρικη παρασταση υπαρχει φιλοτιμο στο πλαι του λ.κωστανταρα
 
7 Νοεμβρίου σήμερα και στα πρώτα μας εξώφυλλα η Μπριζίτ Μπαρντό στον Ταχυδρόμο το 1959 , η Σμαρούλα Γιούλη στο Ρομάντσο το 1961 , η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο Χόμπυ το 1963 και το 1964 η Σιμόνη Κυριακίδου στο Ντομινό και η Βούλα Ζουμπουλάκη στη Φαντασία. Το 1965 η Αλέκα Μαβίλη στο Ραδιοπρόγραμμα , το 1968 ο Φαίδων Γεωργίτσης στη Βεντέτα , το 1969 η Μιράντα Ζαφειροπούλου στον Ταχυδρόμο και οι Φιλίτσα Κουλαξίδης στο Ντομινό και το 1971 η Κάτια Δανδουλάκη με τον Χρήστο Πολίτη στη Ραδιοτηλεόραση...
1.jpg

Το 1972 η Κάτια Δανδουλάκη με τον Γιάννη Κατράνη στο Φαντάζιο , ο Τόλης Βοσκόπουλος στον Οικογενειακό Θησαυρό και η Ζωή Λάσκαρη στο Ρομάντσο και το 1974 η Κάτια Δανδουλάκη με τον Κώστα Καρρά στον Ταχυδρόμο και ο Τόλης Βοσκόπουλος στη Βεντέτα. Το 1975 ο Τάκης Αντωνιάδης στη Μανίνα , το 1976 οι αδελφές Καλουτά στη Ραδιοτηλεόραση και το 1978 η Μπέλλα Αδαμοπούλου στο Φαντάζιο , οι αδελφές Πάλλας στον Οικογενειακό Θησαυρό και η Φάρα Φώσετ στη Μανίνα...
2.jpg

Συνέχεια στο 1978 με την Κάτια Δανδουλάκη στο Ρομάντσο , το 1979 η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στη Βεντέτα και το 1981 ο Κώστας Καρράς στο Τηλέραμα και η Γωγώ Ατζολετάκη με τον Κώστα Ρηγόπουλο στη Ραδιοτηλεόραση. Το 1984 η Μελίνα Μερκούρη στις Εικόνες , η Καίτη Μπόνη που δεν την γνωρίζω στο Ντομινό , ο Διονύσης Ξάνθος στη Βεντέτα , η Σοφία Λόρεν στο Τραστ του γέλιου και ο Δάνης Κατρανίδης στο ΚΑΙ και το 1986 η Βάσια Παναγοπούλου στο Ντομινό...
3.jpg

Συνέχεια στο 1986 με την Πέγκυ Σταθακοπούλου στο TV3 , το 1987 ο Γρηγόρης Βαλτινός στο Τηλέραμα και ο Ρίτσαρντ Τσάμπερλεην στην TV Μικρή Οθόνη και το 1989 ο Στέλιος Καζαντζίδης με τον Τόλη Βοσκόπουλο στον Οικογενειακό Θησαυρό , η Άννα Βίσση στη Κατερίνα και η Ζωή Λάσκαρη στο Ρομάντσο. Το 1990 η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο ΚΑΙ και η Μαρίκα Μητσοτάκη στο ΕΝΑ και το 1992 η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον Τηλεθεατή και ο Γιώργος Νινιός στο Τηλέραμα...
4.jpg

Συνέχεια στο 1992 με τον Κώστα Καζάκο στη Ραδιοτηλεόραση , το 1995 η Σίντι Κρόφορντ στη Κατερίνα και η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον Οικογενειακό Θησαυρό και το 1998 η Τάνια Τρύπη στη Ραδιοτηλεόραση , η Εύη Αδάμ στον Τηλεθεατή , η Τζένη Ιωακειμίδου στο 7 Μέρες TV , ο Σταύρος Ζαλμάς με την Θεοφανία Παπαθωμά στο Τηλέραμα , η Εβελίνα Παπούλια στο TV Ζάπινγκ και ο Απόστολος Γκλέτσος στο TV Showtime. Τέλος , το 1999 η Ζωή Λάσκαρη στο TV Έθνος.
5.jpg


 

Συνημμένα

  • 1.jpg
    1.jpg
    337,3 KB · Προβολές: 3
  • 2.jpg
    2.jpg
    351,6 KB · Προβολές: 1
  • 3.jpg
    3.jpg
    325,5 KB · Προβολές: 2
  • 4.jpg
    4.jpg
    369,8 KB · Προβολές: 2
  • 5.jpg
    5.jpg
    363,3 KB · Προβολές: 6
Τελικά η Ζωίτσα είχε πολύ "ρευστά" χαρακτηριστικά. Με ένα διαφορετικό χτένισμα και μακιγιάζ γίνεται μια άλλη.
η καιτη μπονη ηταν τραγουδιστρια αργοτερα στιχουργος ειχε δωσει πολλα τραγουδια σε πολλους τραγουδιστες η κορη της ειναι η γνωστη τραγουδιστρια τερεζα [το σπασα το κυπελακι ]
 
8 Νοεμβρίου σήμερα και στα πρώτα μας εξώφυλλα η Κιμ Νόβακ στον Ταχυδρόμο το 1958 , το 1960 στον Θεατή η Τζέην Μάνφηλντ με τον Νίκο Μινάρδο που δεν τον ξέρω και στη Φαντασία η Χριστίνα Σύλβα με την μικρή αδερφή της και το 1966 η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο Ρομάντσο...
1.jpg

Το 1968 η Τζάκι Κέννεντι στο Πρώτο , το 1970 διπλό εξώφυλλο για την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε Ραδιοτηλεόραση και TV News , το 1973 η Ελένη Ερήμου στη Βεντέτα και το 1974 η Χριστιάνα στο Ντομινό και ο Τόλης Βοσκόπουλος στη Μανίνα. Το 1977 η Θάλεια Παπάζογλου στον Οικογενειακό Θησαυρό , ο Φαίδων Γεωργίτσης στο Φαντάζιο και η Χριστίνα στη Μανίνα και το 1978 η Τάνια Μίχα με τον Μάνο Βενιέρη στη Βεντέτα...
2.jpg

Το 1979 ο Γιάννης Πάριος στο Ντομινό και η Μπρουκ Σιλντς στον Ταχυδρόμο , το 1980 η Μαρία Τζομπανάκη στο Τηλέραμα και το 1983 ο Μπόι Τζορτζ στη Κατερίνα , η Γιούλα Γαβαλά στο Ρομάντσο και ο Τζον Τραβόλτα στη Μανίνα. Το 1986 η Θέμις Μπαζάκα στη Ραδιοτηλεόραση και ο Ντον Τζόνσον στην TV Μικρή Οθόνη και το 1988 η Σίμπιλ Σέπερντ στο Ρομάντσο και ο Στράτος Διονυσίου στον Οικογενειακό Θησαυρό...
3.jpg

Το 1989 στις Εικόνες η Τζένη Καρέζη με την Νόνικα Γαληνέα, στο Ντομινό η Κιμ Μπάσιντζερ και στο ΚΑΙ η Δήμητρα Γαλάνη με την Χάρις Αλεξίου και τον Γιάννη Πάριο , ενώ το 1990 ο Μιλτιάδης Έβερτ στον Ταχυδρόμο. Το 1994 ο Τόλης Βοσκόπουλος στον Οικογενειακό Θησαυρό , το 1996 η Τίνα Ρούσσου στο Down Town και τέλος το 1997 η Σοφία Τσιλιγιάννη στο TV Ζάπινγκ , ο Γρηγόρης Βαλτινός με την Σμαράγδα Καρύδη στη Ραδιοτηλεόραση , η Μαρία Τζομπανάκη στο Τηλέραμα και η Βάνα Μπάρμπα στο TV Showtime.
4.jpg




 

Συνημμένα

  • 1.jpg
    1.jpg
    263,3 KB · Προβολές: 8
  • 2.jpg
    2.jpg
    307,3 KB · Προβολές: 4
  • 3.jpg
    3.jpg
    335,2 KB · Προβολές: 4
  • 4.jpg
    4.jpg
    376 KB · Προβολές: 6
Ο Ντον Τζονσον στο TV Mικρη Οθονη του '86. Το ελληνικο κοινο τον γνωρισε μεσα απο την τηλεοπτικη σειρα Miami Vice (Οι σκληροι του Μαϊαμι). Δεν ειχα δει ουτε μισο επεισοδιο. Εγω τον Ντον τον πρωτοειδα στην ταινια του '93 Guilty as sin, δικαστικο θριλερ.
Ο ανθρωπος δεν παιζεται. Απιθανη ερμηνεια στο ρολο του ναρκισσου. Εκπληκτικος σε καθε λεπτομερεια. Τοσο, που εξαφανισε ολους τους αλλους ηθοποιους. Αφου μετα απο λιγους μηνες ειδα την ταινια ξανα μονο και μονο για να απολαυσω και παλι την ερμηνεια του.
Μπραβο, Ντον! :clap:
 
9 Νοεμβρίου σήμερα και τα πρώτα μας δύο εξώφυλλα είναι η Μπριζίτ Μπαρντό στον Θησαυρό και η Κλαούντια Καρντινάλε στις Εικόνες το 1961 και 1962 αντίστοιχα...
1.jpg

Το 1963 ο Πάνος Γαβαλάς με τη Ρία Κούρτη στο Ντομινό , η Φλωρέττα Ζάννα στον Ταχυδρόμο και ο Βαγγέλης Σειληνός με την Ρίτα Κάντιλακ στη Φαντασία , το 1965 στο Ρομάντσο η Άννα Ιασωνίδου και το 1967 στον Οικογενειακό Θησαυρό η Μαίρη Χρονοπούλου. Το 1971 ο Κώστας Πρέκας στο Φαντάζιο και ο Νίκος Κούρκουλος στο Ρομάντσο , το 1972 η Ελένη Ερήμου στη Βεντέτα , το 1973 ο Πασχάλης στο Ντομινό και το 1976 η Κατερίνα Βασιλάκου στο Φαντάζιο...
2.jpg

Συνέχεια στο 1976 με τον Γιώργο Νταλάρα στον Οικογενειακό Θησαυρό , τον Κώστα Τουρνά στη Μανίνα και την Τζένη Καρέζη στο Ρομάντσο και το 1977 η Μπέσυ Αργυράκη στη Βεντέτα. Το 1978 η Ισμήνη Καλέση στα Επίκαιρα και ο Νίκος Βερλέκης με την Καίτη Παπανίκα στο Ντομινό και το 1982 η Ελένη Φιλίνη στο Ρομάντσο , ο Στέλιος Καλογερόπουλος στον Οικογενειακό Θησαυρό , η Σοφία Σακοράφα στη Μανίνα και η Εύα Κοταμανίδου στο Πάνθεον...
3.jpg

Το 1983 η Μιμή Ντενίση στη Βεντέτα και ο Γιάννης Βούρος με την Άννα Αδριανού στο Ντομινό και το 1988 η Κάτια Δανδουλάκη στις Εικόνες και ο Λευτέρης Πανταζής στο ΚΑΙ. Το 1991 ο Παύλος Κοντογιαννίδης στον Τηλεθεατή , ο Γιάννης Ζουγανέλης στο Τηλέραμα και ο Διονύσης Σαββόπουλος στο TV Πρόγραμμα , το 1993 ο Βλάσης Μπονάτσος στον Οικογενειακό Θησαυρό , το 1996 η Σμαράγδα Καρύδη στον Τηλεθεατή και τέλος το 1999 ο Τομ Κρουζ στην Κατερίνα.
4.jpg



 

Συνημμένα

  • 1.jpg
    1.jpg
    304,9 KB · Προβολές: 7
  • 2.jpg
    2.jpg
    321,4 KB · Προβολές: 1
  • 3.jpg
    3.jpg
    330,4 KB · Προβολές: 1
  • 4.jpg
    4.jpg
    368,4 KB · Προβολές: 1
Στη Φαντασια του '63 βλεπουμε το Βαγγελη Σειληνο με τη Ριτα Καντιλακ. Η Ριτα ηταν διασημη στριπτηζεζ της εποχης εκεινης και την ειδαμε παλι με το Βαγγελη στην ταινια Αυτο το κατι αλλο. Αλλα αυτη τη φορα χωρις να κανει στριπτηζ. Μονο τραγουδουσε.
 
Πίσω
Μπλουζα