Σειρές (Ελληνικές ή Ξένες) που αρέσουν σε όλους, αλλά όχι σε μας

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.318
Αντιδράσεις
5.881
Πολλες φορες σε συζητησεις κατα καιρους για σειρες (ελληνικες η ξενες) με φιλους,φιλες η διαφορες απο της σχεσεις μου απορουσα πως ειναι δυνατων να αρεσουν σε ολους καποιες σειρες αλλα αντιθετα εγω να της απεχθανομαι και να μην μπορω να της δω με τιποτα.Μαλιστα στην προσπαθεια τους να με πεισουν οτι κανω λαθος προσπαθουσαν να με βγαλουν και τρελο λες και ηταν το πιο παραξενο πραγμα του κοσμου αυτο που ακουγαν οτι δεν μαρεσουν οι συγκεκριμενες σειρες.Μπορει να ειμαι και τρελος ποιος ξερει; :xm: :D αλλα το θεμα ειναι οτι σιγουρα δεν ειμαι ο μονος που δεν του αρεσουν καποιες σειρες που αντιθετα αρεσουν στην πλειοψηφια του κοσμου.

Γραψτε λοιπον ποιες σειρες δεν μπορειτε να της δειτε με τιποτα και απορειτε πως ειναι δυνατων να αρεσουν σε ολους εκτος απο σας.Οτι γουσταρει ο καθενας ασχετα αν ειναι ιεροσυλια για μερικες σειρες που αρεσουν σε ολους εκτος απο μας :D :p :diablotin:

Κnight Rider: Nαι εκανε πολυ μεγαλη επιτυχια,ναι ηταν τοσο διασημος o Kitt που τον βλεπαμε σε χαρτακια,σε μπλουζες και οι πιτσιρικαδες εκαναν σαν τρελοι σε καθε επεισοδιο και τον ονειρευοταν τα βραδια οταν επεφταν για υπνο.Ναι ειναι απο της κορυφαιες σειρες με πρωταγωνιστη ενα αυτοκινητο και πολλα πολλα αλλα που δειχνουν την τεραστια επιτυχια του.Το θεμα ειναι οτι εγω δεν μπορω να το δω με τιποτα.Σπανια το εβλεπα πιτσιρικας και μπορουσα να καθομαι να βλεπω τα χιονια σε καποιο χαλασμενο καναλι στην τηλεοραση παρα να κατσω να δω το Knight Rider με τον ουγκα μπουγκα Hasselhoff και το υπεραυτοκινητο που μιλουσε και εκανε αλματα πατωντας ενα κουμπι.Αν και εχω την σειρα στην κατοχη μου εδω και παρα πολλα χρονια μετα το μαρτυριο που εκατσα να την δω ολοκληρη μια και μοναδικη φορα μονο και μονο για να εχω αποψη προτιμω ακομα και σημερα να κατσω να βλεπω τα χιονια στην τηλεοραση παρα να ξαναπερασω το ιδιο μαρτυριο βλεποντας την :p

Star Trek: Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εκανε τοση επιτυχια αυτη η σειρα.Απο την πρωτη στιγμη πιτσιρικας που ετυχε να δω ενα επεισοδιο με φανηκε τοσο ψευτικο και φλωρικο το ολο σκηνικο και βλακωδες οι χαρακτηρες του που δεν την παλεψα ουτε το επεισοδιο να δω.Τιμωρηθηκα ομως μελοντικα γιατι τα ειχα με μια κοπελα που ημουνα ξετρελαμενος μαζι της και οταν ετυχε να παω πρωτη φορα σπιτι της ειχε σε ενα δωματιο με οτι μπορει να φανταστη κανεις απο την συγκεκριμενη σειρα απο dvd και αφησες μεχρι ποτηρια ακομα και πιατα στην κουζινα με θεματα της σειρας.Αφου γλυτωσα το εγκεφαλικο ματαια προσπαθουσε ωσο καιρο ημασταν μαζι να με κανει να δουμε μαζι την σειρα αλλα τελικα μετα απο συγκεκριμενη απειλη ;) παραδοθηκα και εκατσα να δω ενα ολοκληρο επεισοδιο.

Beverly Hills: Tι να πρωτοπο γιαυτο το πραμα.Τρελαμενες σημαθητριες και φιλες σε γυμνασιο και λυκειο να κολανε αφησες στα δωματια τους να μιλανε συνεχως για τους πρωταγωνιστες της σειρες κλπ να το καταλαβω αλλα να με ερχετε ο αλλος μεσα στην τρελη χαρα και να με λεει για το αν ειδα το φανταστικο χθεσινο επεισοδιο του Beverly Hills και το οτι εγειναι αυτο εγειναι το αλλο κλπ πραγματικα δεν παλευεται με τιποτα.Μεσα στην χλιδη ολοι οι πρωταγωνιστες με της αυτοκινηταρες τους με της σπιταρωνες και τους πλουσιους γοννοις με τα φοβερα ρουχα και τα μαλια σε φανταστικη κατασταση που και 20 μποφορ να σηκωνοταν και να καθοταν στην βροχη καμια ωρα δεν θα χαλουσε ουτε τριχα ηταν το τελειο πρωτυπο για τον μεσο μαθητη λυκειου στην ελλαδα τι να λεμε τωρα.Να τραβας τα μαλια σου δηλαδη.Ευτυχως εχω αδερφο και δεν εχω αδερφη γιατι αν με κολουσε αφησες μεσα στο σπιτι που να ειχε σχεση με την σειρα βρομα η δουλεια :D

Εχω να γραψω και για αλλες σειρες αλλα θα της γραψω αλλη φορα γιατι βαριεμαι τωρα δεν χανομαστε εξαλου.Προς το παρον παω να βαλω το κρανος μου και να κρυφτω απο τα αγανακτησμενα μελη που μπορει να λατρευουν της παραπανω σειρες και να ειναι ετοιμα να με κατασπαραξουν με τα μηνυματα που τυχον ακολουθησουν το δεικο μου :D :p

ΥΓ: Για να προλαβω τυχον παρεξηγησεις οτι σειρα και να γραψει καποιος οτι δεν γουσταρει ειναι προσωπικη του γνωμη δεν σημαινει οτι θηγει καποιον αλλον που τυχον να γουσταρει τρελα την η της συγκεκριμενες σειρες και μπορει να ειναι απο της αγαπημενες του.
 
Μια ελληνική σειρά που έκανε πάταγο και αρέσει σε πάρα πολύ κόσμο είναι οι "Αυθαίρετοι". Εγώ δεν κατάφερα ποτέ να τη δω , είδα κάτι λίγο αλλά δε μου' κανε κανένα "κλικ". Το ξέρω πως είμαι από τους λίγους αλλά έτσι είναι... :)
 
από κωμικές αυτό που θυμάμαι είναι κυρίως Το ρετιρέ (και τα υπόλοιπα Δαλιανίδεια σίριαλ) μέχρι και οι βιντεοκασέτες με τον Ταμτάκο περισσότερο ενδιαφέροντες χαρακτήρες είχαν, και τα Μπακούρια το έβρισκα τότε πολύ ασυνάρτητο (ίσως το δεύτερο να μου άρεσε αν το έβλεπα τώρα).

Το σιγά η πατρίδα κοιμάται το θυμάμαι σαν ό,τι πιο βαρετό και δήθεν έχω δει ποτέ.

Ακόμα αποφεύγω τις ελληνικές δραματικές σειρές όπως ο διάολος το λιβάνι, ειδικά δε τις καθημερινές.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ούτε εμένα μου άρεσαν οι Αυθαίρετοι. Αντιλαμβάνομαι ότι σατίριζε τα ελληνικά ήθη, το νεοπλουτισμό, τον επαρχιωτισμό, τις κομπίνες κτλ. αλλά την έβρισκα μίζερη.
 
Χαιλάντερ . Εντάξει δεν ήταν και η τρελή επιτυχία, αλλά και πάλι δεν μπόρεσα ποτέ να δω ολόκληρο επεισόδιο. Αργή , επαναλαμβανόμενη ( ξιφομαχία-λέηζεροκεραυνοί-τέλος). Και άντε ο Λαμπέρ κάτι έλεγε στις ταινίες , αλλά αυτόν τον τηλεοπτικό κακομοίρη, που πήγαν και τον βρήκαν;


Οι σκληροί του Μαϊάμι.
Δεν νομίζω να έχει γυριστεί άλλη αστυνομική σειρά, που να μην έχει καθόλου δράση.

Ντιούκς. Παλιά το ψιλοσυμπαθούσα, σήμερα μου φαίνεται εντελώς βλαχοαμερικάνικο και ξεπερασμένο.

Υ.Γ metal το Star Trek;;;;; :eek: o_O:cry: :armed: :tsktsk: :tsktsk: :icon_cry:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
RIO είπε:
Υ.Γ metal το Star Trek;;;;; :eek: o_O:cry: :armed: :tsktsk: :tsktsk: :icon_cry:
E...χμμ...δεν θέλω καθόλου να σε κάνω να νιώσεις ακόμα χειρότερα Rio, αλλά συμφωνώ με τον Metalcandyman! Εγώ θα έλεγα απλά ότι βρίσκω τη συγκεκριμένη σειρά βαρετή. Νομίζω ότι θα μπορούσα να τη δω μόνο αν την είχαν κάνει τρόμου. Εκτός από σένα, προβλέπω ότι άλλη μία αγαπητή Θεσσαλονικιά συμφορουμίτισσα θα θέλει να με πυροβολήσει τώρα, ξέρει αυτή :D

Πάντως συμφωνώ μαζί σου για τα Χαιλάντερ, Οι σκληροί του Μαϊάμι και Ντιούκς που ανέφερες, ούτε σε μένα άρεσαν καθόλου.

Για άλλες σειρές, συμφωνώ επίσης με τον Metalcandyman για το Beverly Hills, με εκνεύριζε απίστευτα και επίσης συμφωνώ με αυτούς που ανέφεραν τους Αυθαίρετους, ούτε εμένα με τράβηξε ποτέ αυτή η σειρά.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ούτε εμένα μου άρεσαν οι Αυθαιρετοι, εν αντιθέσει με τον metalcandyman που τους λατρεύει. Συγκεκριμένα δεν χωνεύω Πουλικάκο και Τριφύλλη στη σειρά αυτή. Αν και είχα κι εγώ τρέλα με τον Ιππότη της Ασφάλτου δεν ξέρω αν μπορούσα να τον δω "σήμερα". Αυτά προς στιγμήν.
 
Δεν μπόρεσα ποτέ να δω τα "Εγκλήματα", ούτε καν προσπάθησα. Αυτή η θαμπάδα και η μουντάδα στα χρώματα, με τα γνωστά μηχανήματα του ΑΝΤ1, λειτουργούσαν πάντα αποτρεπτικά σε μένα. Για τους ίδιους λόγους, αλλά σε μικρότερο βαθμό, δεν έβλεπα ούτε "Της Ελλάδας τα παιδιά". Επίσης, δεν έβλεπα "Αυθαίρετους" γιατί στην πρώτη τους προβολή δεν πιάναμε Mega στην επαρχία και μετά, στις επαναλήψεις, δε μου έκανε αίσθηση.

Από τις ξένες σειρές σίγουρα δεν μπορώ να ξαναδώ "Μαγκάιβερ", θα ξαναέβλεπα κάποια επεισόδια από τον "Ιππότη της Ασφάλτου", ενώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάτσω και να ξαναδώ όλα τα επεισόδια των "Ντιουκς"!
 
Επίσης αν και δεν είναι ακριβώς ρετρό, δεν μου αρέσουν τα φιλαράκια. Εντάξει στα πρώτα χρόνια είχε λίγο πλάκα, αλλά μετά συνεχώς επαναλαμβανόταν το ίδιο πράγμα . Είχε καταντήσει κουραστική η σειρά...
 
Μετα απο τοσες Αμερικανικες κωμικες σειρες αρχισα να βαριεμαι τις Ελληνικες. Τωρα πια δεν αντεχω ουτε σειρες που ψιλοεβλεπα παλια. Απορω πως γελαει ο κοσμος, οι ατακες ειναι...ψοφιες!!!

Απο ξενες το Σταρ τρεκ γιατι δεν πηγαινα πολυ τα διαστημικα γενικως και οσο μεγαλωνα το βαριομουνα.

Αλλα το Γκαλακτικα μου αρεσε παρα πολυ, μαλλον γιατι ημουνα πολυ μικρος #)
 
Τα Φιλαράκια δεν μπόρεσα να τα δώ ποτέ. Πολύ χαμηλού επιπέδου χιούμορ, μηδινική υπόθεση, μερικοί ηθοποιοί εντελώς ατάλαντοι και ψεύτικοι στις ερμηνίες τους, ενω αυτό το γέλιο που σου επέβαλαν σε ορισμένες σκηνές είναι τρομερά εκνευριστικό. Λές και είσαι υποχρεωμένος να σου υποδείξουν πού θα γελάσεις! Γενικά όμως δεν μπορώ να δω καμία σειρά αμερικάνικης προέλευσης.

Εμείς κι Εμείς. Όλοι το λάτρευαν, αλλά εγώ ποτέ δεν βρήκα τίποτα αστείο. Γιατί δεν είναι αστείο, είναι περισσότερο μίζερο, συνεχώς είχε γκρίνια και κουτσομπολιό.
 
Πίσω
Μπλουζα