Σειρές με τον Γιώργο Κωνσταντίνου

Πως και δεν αναφερθηκε το "Εφτά κακά της μοίρας μου";
 
Tα 7 κακα της μοιρας και ολα τα κακα της μοιρας μου ειναι μεσα στης 10 αγαπημενες μου ελληνικες σειρες ολων τον εποχων.Απλα δεν χορταινω να τα βλεπω ασχετα που τα εχω δει ενα σκασμο φορες.
 
" Τα εφτά κακά της μοίρας μου " , ίσως να είναι η τελευταία καλή σειρά του Κωνσταντίνου...
 
Σε ποια σειρά ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός κι είχε χορηγό "Κότες αλανιάρες";
 
Έγραφε πολύ ωραία, έξυπνοι και με πολύ χιούμορ οι διαλόγοι του.Πρέπει να κοντεύει τα 80 πλάκα-πλάκα , αλλά το μαλί καραμπογιά και με πολύ νεώτερη σύζυγο.:wink:
 
Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ τις σειρές του,μόνο κάτι λίγα έχω δει στο internet.Ναι είναι 77 ετών και δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε!
 
Ο γιος του Γιώργου Κωνσταντίνου (που του μοιάζει καταπληκτικά, με αποκορύφωμα τη...μύτη) ασχολείται με την κλασική μουσική, όντας πιανίστας.
 
Με τον γιό του παίζαμε όταν είμασταν μικροί (1987) στις άχτιστες γειτονιές του Χαλανδρίου. Ήσυχο παιδί, σγουρομάλης ανοιχτόχρωμος, είχαν κ ένα άουντι 80 τότε (το αυγό) που μας φαινόταν διαστημόπλοιο.
 
Επίσης είχε γράψει κι άλλες 2 σειρές στο mega, την περίοδο 1994-95.

- Παντρεμένοι... ανύπαντροι: με Αλέκο Αλεξανδράκη, Τζοβάννα Φραγκούλη, Θάνο Καληώρα, Μαρία Αλκαίου, Άννα Κυριακού, Δημήτρη Ιωακειμίδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Προβλήθηκε το καλοκαίρι του 1994.

- Άλλη το πρωί... άλλη το βράδυ: με Σοφία Αλιμπέρτη, Νίκο Ρίζο, Κώστα Παληό, Νίκο Ασημάκη, Σπύρο Κωνσταντόπουλο, Δημήτρη Βερύκιο, Ισαβέλλα Βλασιάδου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Προβλήθηκε από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο 1995.
 
Πολύ πρόσφατα αξιώθηκα να δω το "Ο Αλεπού κι ο Μπούφος". Πέρα από το ρετρό στοιχείο της συγκίνησης, να πω ότι υπήρχαν διάλογοι Κωνσταντίνου - Λεζέ, που ήταν τόσο σουρεάλ, που έκλαιγα από τα γέλια! :D

Αξίζει να τη δείτε, αν δεν το έχετε ήδη κάνει! ;)
 
Πίσω
Μπλουζα