Σε ποια παιχνίδια θα θέλατε να βλέπατε sequels;

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.320
Αντιδράσεις
5.897
Ολοι μας εχουμε αγαπημενα παιχνιδια που για διαφορους λογους μετα το πρωτο παιχνιδι δεν κυκλοφορησε καποιο sequel.Αναφερετε λοιπον σε ποια παιχνιδια θα θελατε να δειτε καποιο sequel.Hτε ειναι παιχνιδια που μετα την κυκλοφορια τους δεν κυκλοφορησε καποιο sequel η ειναι παιχνιδια που συνεχιζουν να βγαινουν και θα θελατε οπωσδηποτε να δειτε και αλλο μελοντικα.

Σαν λατρης των RPG'S θα ηθελα οπωσδηποτε να δω καποια συνεχεια του zelda a link to the past και οπως φαινεται ειναι κοντα να γιννει συμφωνα με τα λογια του θρυλικου shigeru miyamoto.Eπισης θα ηθελα να δω καποιο Crono trigger,secret of mana,terranigma,Breath of fire,secret of evermore,lufia,skies of arkadia,super mario rpg.Eκτος RPG θα ηθελα να δω καποιο metroid αλλα οχι fps αλλα και καποιο vectorman που το γουσταρω πολυ και το ειχα λιωσει στο megadrive.

Aυτα τα λιγα προς το παρον γιατι αν συνεχισω θα γραψω εκατονταδες αλλα :D
 
Τα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο...

Shenmue, Gun Valkyrie, Otogi, Voodoo Vince, Lure of the Temptress, Lords of Midnight, Panzer Dragoon (το action), Outcast, Phantom Crash, MDK, Syberia, Mars Matrix, Soukyugurentai (ή γενικα οτιδηποτε φρεσκο απο Raizing), Cosmic Smash...σταματαω διοτι θα γραφω μεχρι αυριο!
 
Baldur's Gate 3!

(αν και είναι κάπως αστείο να γράφω ότι θέλω sequel ενώ σε άλλο thread λέω ότι δεν έχω ακόμα προλάβει να ασχοληθώ σοβαρά με το 2...)
 
Θα ήθελα να δω ένα καινούριο Doom με την ατμόσφαιρα και το gameplay των παλιών και του Doom 64.

To Vectorman 3 με παρομοιο gameplay και μουσική όπως τα παλιά.

Ενα sequel ή remake του Comix Zone με 2D γραφικά προφανώς και πολλά frames animation.

Ενα F-Zero φτιαγμένο από την βασική developement team της Nintendo.

Ένα καινούριο Metroid αλλά χωρίς τον Sakamoto σαν director, αυτός το έχει χάσει τελείως. O Miyamoto πιστεύω θα μπορούσε άνετα να φτιάξει ένα εξαιρετικό παιχνίδι (να ξεκολλήσει βέβαια από τα Mii games) που να αναστήσει το franchise γιατί δεν είναι κολλημένος με τα μοντέρνα trends που καταστρέφουν το σύγχρονο gaming όπως περίπλοκες ιστορίες με ρηχό gameplay, voice acting, άπειρα cutscenes, δεν θα ήθελε το παιχνίδι να είναι σαν ταινία, ούτε θα επικεντρωνόταν ποτέ στο sex apeal ή τα προσωπικά προβλήματα της Samus.
 
GTA vice city...σαν miami vice με ατμόσφαιρα εποχής
 
Θα ήθελα να παίξω ένα ακόμα sequel του Buck Rogers !! (αναφέρομαι στο computer game που είναι βασισμένο στο P&P RPG, και όχι στο παλιό παιχνίδι στα arcades και τις home μεταφορές του). Τι είπατε; Να το φτιάξω μόνος μου με το Unlimited Adventures ? ...δεν γίνεται, είμαι δηλωμένος τεμπέλης. :p

Ωραίο θα ήταν να βλέπαμε και νέο "X-Wing" παιχνίδι, ένα νέο I-War, αλλά και ένα ακόμα Wing Commander - αυτή τη φορά "διά χειρός" Chris Roberts.

Θα ήθελα όμως να ασχοληθώ και με ένα sequel της σειράς Millennium 2.2 - Deuteros. Ναί, ασφαλώς και έχω παίξει το Millennia, αλλά θέλω "καθαρόαιμο" sequel !! (ας το ονομάσουμε... "Tritos" :D )

Eπίσης δεν θα έλεγα όχι σε ένα Starglider 3, καθώς και σε ένα Star Control 4, διότι το 3 ήταν λίγο "meh" (μιά που το 'φερε η κουβέντα, σας έχω πεί ποτέ ότι το Starflight είναι απο τα πρώτα pre-VGA pc games που μoυ έκαναν ιδιαίτερα θετική εντύπωση στα 80s; ).

Εννοείται φυσικά ότι το απόλυτο sequel που ονειρεύομαι, είναι το "Elite 4" - αν και το κόβω χλωμό να ξεκινήσει η δημιουργία του, όχι λόγω χρηματοδότησης (ειδικά τώρα που τo kickstarter αρχίζει να γίνεται "μόδα"), αλλά επειδή το hype έχει φτάσει πλέον σε δυσθεώρητα ύψη (ένα Elite 4 δεν μπορεί να αγγίζει κάτι λιγότερο απο την "απόλυτη τελειότητα"), ενώ υπάρχουν ήδη εξαιρετικοί τίτλοι στην αγορά, όπως η σειρά "X" αλλά και το EVE Online (σε πιό "multiplayer" επίπεδο).

Ισως επανέλθω και με άλλες προτάσεις.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Wally είπε:
Τα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο...
Shenmue, Gun Valkyrie, Otogi, Voodoo Vince, Lure of the Temptress, Lords of Midnight, Panzer Dragoon (το action), Outcast, Phantom Crash, MDK, Syberia, Mars Matrix, Soukyugurentai (ή γενικα οτιδηποτε φρεσκο απο Raizing), Cosmic Smash...σταματαω διοτι θα γραφω μεχρι αυριο!
Συνηθως δεν ποσταρω τετοια ΑΛΛΑ μιλαμε για HD Remake του Voodoo Vince στις αρχες του 2017!!!!
 
Μερικά που σκέφτομαι..

Lotus 4 (να το κουν arcade style κάτι σαν το Outrun 2006)

Eye of the Beholder 4 (δουλεύει κάτι αντίστοιχο ένας Έλληνας, αλλά τέσπα μας έχει καλύψει και τα Legend of Grimrock)

Blood (Αλλά εντάξει μην το σκοτώσουν όπως το 2, από την άλλη μάλλον αυτά τα retroremakes δεν καταφέρνουν το level design complexity όπως παλιά ή το αποφεύγουν, οπότε μάλλον οποιοδήποτε retro FPS με τα παλιά design sensibilities)

Καινούριο F-Zero (αν και το παιχνίδι της Shinen στο Wii U πλησιάζει)

Καινούριο Castloidvania/Metroidvania (αν και ο Iga ετοιμάζει)
 
metalcandyman είπε:
Σαν λατρης των RPG'S θα ηθελα οπωσδηποτε να δω καποια συνεχεια του zelda a link to the past και οπως φαινεται ειναι κοντα να γιννει συμφωνα με τα λογια του θρυλικου shigeru miyamoto.
Όντως ήταν πολύ κοντά. Το Link Between Worlds είναι άξιο sequel του ALTTP.

Όσο για μένα, θα ήθελα κάποια συνέχεια του Plok. Ποτέ μου δεν κατάλαβα πως χάθηκε αυτός ο χαριτωμένος χαρακτήρας. Επίσης, το Conkerʼs Bad Fur Day θα ήθελα να το δω από τη νέα ομάδα της Rare την Playtonic.

To Super Mario 64 είναι ένα παιγνίδι που στην ουσία δεν είχε ποτέ sequel. To SM 64-2 που είχε ανακοινωθεί δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Θα ήθελα να επιστρέψει ο Μαριο σε έναν 3D ελεύθερο κόσμο.
 
Θα ήθελα την συνέχεια του Doom 64 που είχε ανακοινωθεί και ακυρωθεί, το Conker's Other Bad Day που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς και μια κανονική συνέχεια του Turok 3!
 
Θα ήθελα να παίξω sequel για τα παρακάτω :

1. Moonstone (online)

2. Rick Dangerous (συγκεκριμένα θα ήθελα τον Rick σε μια περιπέτεια με θέμα την χαμένη Ατλαντίδα μιας και στα προηγούμενα παιχνίδια πήγε στη ζούγκλα,σε πυραμίδα,UFO και στους πάγους).

3. North and South (φανταστείτε μάχες σε σεληνιακό τοπίο με όπλα λέιζερ, κανονια πλάσματος και τα αγαπημένα μας στρατιωτακια ντυμένα με γκρίζες και μπλε στολές αστροναυτών να πολεμούν για την κατάκτηση του φεγγαριού) :D

4. Another World
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα