Σε ποιο παιχνίδι πιστεύετε ότι είστε ανίκητος;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Το ανίκητος δεν μπορώ να το πω ότι είμαι σε κάποιο, αλλά σίγουρα το NBA JAM είναι το φόρτε μου.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
στα ΜΚ3/Ultimate/Trilogy θεωρω πως ειμαι Master και προκαλώ ανοιχτά όποιον πιστεύει το ίδιο, να παιξουμε μεσω emulator (γινεται και online).

μονο εναν εχω βρει που πραγματικα ξερει καλυτερο ΜΚ απο μένα...και δεν ειναι καν gamer.

δεν λεω βεβαια οτι δεν χανω ποτε... αν ειμαι αγχομενος ή αν κάποιος κανει συνεχεια την ίδια κίνηση, ειναι πολυ πιθανο να μου παρει πολλες νίκες.

όμως ακομα και στην εκδοση ultimate για DS που επαιζα online με αμερικάνους, πολύ λίγοι με νικουσαν

Ποιος παίκτης είναι ο αγαπημένος σου;

χμμ με τον sub-zero πιστευω οτι δινω τις καλυτερες μαχες.

ομως και με τα robots ειμαι αρκετα καλος αλλα και με την sonya

εσυ;

Κι εμένα ο Subzero είναι ο αγαπημένος μου.

θα χρειαστουμε:

1) μια παλεοτερη εκδοση του emulator ZSNES

2) το προγραμμα hamachi (free)

3) το rom του mk3 ή του umk3

4) καλη ταχυτητα internet (άρα όχι ανοιχτα torrents εκεινη τη στιγμη)

5) ενα απλό χειρηστηριο usb με τουλαχιστον 4 κουμπια

εγω το μονο που δεν ειμαι σιγουρος οτι εχω, ειναι το 4 γιατι σαν φοιτητης, κλέβω απ τους γειτονες internet, συνήθως χωρις προβληματα.

attachment.php

Το μοναδικό παιχνίδι όπου είμαι πάρα πολύ καλός και ξέρω σχεδόν όλα τα κόλπα

Τι είναι αυτό, ο πρόγονος των τάμπλετ; Μου'ρθε ταμπλάς μόλις το πρωτοείδα :) .

Καπου στα 80ς σε ενα λευκο handheld lcd pacman clone ,~πρεπει (~95% τα Fx/μουσικη του μου εκανε αμεσως κλικ) να ειναι αυτο στο video .

To τερματιζα (στους 2000 ποντους) ... βλεποντας τηλεοραση (μαλλον και με κλειστα ματια ,αληθεια γιατι δεν το δοκιμασα τοτε ????? )

Απλα ειχα βρει την <<βελτιστη>> διαδρομη με το <<σωστο ρυθμο>> που ολοκληρωνε την διαδρομη ανεξαρτητα απο την ταχυτητα του παιχνιδιου ή την δραστηριοτητα των φαντασματων.

Υποθετω καποιοι πιο ικανοι gamers απο εμενα που υπαρχουν αρκετοι στο φορουμ , θα το τερματιζαν με κλειστα ματια παιζοντας ... με τα δακτυλα των ποδιων

"Σε ποιο παιχνίδι πιστεύΑτε ότι είστε ανίκητος;"

Καπου στα 80ς σε ενα λευκο handheld lcd pacman clone ,~πρεπει (~95% τα Fx/μουσικη του μου εκανε αμεσως κλικ) να ειναι αυτο στο video .

To τερματιζα (στους 2000 ποντους) ... βλεποντας τηλεοραση (μαλλον και με κλειστα ματια ,αληθεια γιατι δεν το δοκιμασα τοτε ????? )

Απλα ειχα βρει την <<βελτιστη>> διαδρομη με το <<σωστο ρυθμο>> που ολοκληρωνε την διαδρομη ανεξαρτητα απο την ταχυτητα του παιχνιδιου ή την δραστηριοτητα των φαντασματων.

Υποθετω καποιοι πιο ικανοι gamers απο εμενα που υπαρχουν αρκετοι στο φορουμ , θα το τερματιζαν με κλειστα ματια παιζοντας ... με τα δακτυλα των ποδιων

Πάντως αν το καλοσκεφτείτε δεν νομίζω ότι πλέον υπάρχει παιχνίδι -πλην rts, adventures- που κάποιος σαραντάρης (γύρω ή πάνω) σαν και εμάς θα είναι καλύτερος από έναν έφηβο ή νεαρό gamer!

Σίγουρα στα παλιά παιχνίδια που οι νεώτεροι αδιαφορούν είμαστε καλύτεροι αν όμως ασχοληθούν θα μας ξεπεράσουν λόγω καλύτερων αντανακλαστικών!

Το ερώτημα λοιπόν είναι το εξής: θα μπορούσατε σήμερα να νικήσετε στο ίδιο παιχνίδι των 8-16bits τον...έφηβο εαυτό σας;

(εξαιρώ για να προλάβω τον alkis 21 και το kick off 2 στο οποίο έχει κάνει phd έκτοτε)

Mε τον εφηβο εαυτο μου απλα θα ημασταν ακριβως το ιδιο και στα παντα θα ημασταν ισοπαλια γιατι πολυ απλα οι ικανοτητες μου δεν μειωθηκαν ουτε στο ελαχιστο απο την εφηβεια μου μεχρι και σημερα που ειμαι 34.Οσο για το αν υπαρχει περιπτωση καποιος εφηβος να ασχοληθει με καποιο παλιο παιχνιδι και να με περασει δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση στο εκατομμυριοι.

Ένας είναι ο θεός στο Combat School.

attachment.php

Gran Turismo 2 (μέγιστη ταχύτητα και χρόνος στα 400 m)

Mario Kart 64 (στους χρόνους πίστας κυρίως καθώς στους αγώνες μεταξύ άλλων πολλά μπορούν να συμβούν)

PES 4 (Είχα βρει μια ομάδα που με συγκεκριμένο σύστημα και τρόπο παιξίματος με έκανε πραγματικά ανίκητο)

Υπάρχουν και ορισμένα παιγνίδια που δεν είμαι ανίκητος αλλά τα τερματίζω με κλειστά μάτια και με όλα τα μυστικά όπως:

Ocarina of Time

A Link to the Past

Mario 64

Mario World

Banjo kazooie

Donkey Kong Country 2 & 3

Εγώ πάλι όσον αφορά τα παλιά παιχνίδια που παίζαμε στα φλιμπεράδικα, ήμουν πραγματικά πάρα πολύ καλός στο Tumblepop το οποίο είχα φτάσει στο σημείο να το τερματίζω και με 5 ζωές περίσσευμα...

Δεν υπάρχει"ανίκητος",αυτός ο όρος ακούγεται στα αυτιά μου πολύ παιδικός.Πάντα θα υπάρχει κάποιος καλύτερος από εσένα σε αυτά που κάνεις.Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γινόμαστε καλύτεροι για εμάς και όχι να θεωρούμε τον εαυτό μας υπερπαίχτη και ανίκητο.Να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε,χωρίς συγκρίσεις με άλλους.

SurvivalHorror είπε:
Δεν υπάρχει"ανίκητος",αυτός ο όρος ακούγεται στα αυτιά μου πολύ παιδικός.Πάντα θα υπάρχει κάποιος καλύτερος από εσένα σε αυτά που κάνεις.Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γινόμαστε καλύτεροι για εμάς και όχι να θεωρούμε τον εαυτό μας υπερπαίχτη και ανίκητο.Να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε,χωρίς συγκρίσεις με άλλους.
Το θεμα αυτο φιλαρακι εχει και χιουμοριστικη διαθεση και οπως εγραψα οταν το ανοιξα καυχηθειτε ελευθερα.Κανεις δεν θεωρει τον εαυτο του υπερπαικτη και ανικητο και κανεις δεν μπορει να πει πως σε ολο τον πλανητη ειναι ο καλητερος πχ σε καποιο παιχνιδι που θα ποσταρει και θα λεει πως ειναι πολυ καλος.Ολοι ομως οσοι ζησαμε την χρυση εποχη των arcades την δεκαετια του 80 και του 90 εχουμε βιωσει παρα πολυ εντονα τον ανταγωνισμο και δειναμε ομηρικες μαχες με φιλους στα αγαπημενα μας παιχνιδια.Ετσι λοιπον η ουσια αυτου του θεματος ειναι να γραψει καποιος σε πιο παιχνιδι ειναι πολυ καλος και στον περιγυρο του τους ξεπερναει ολους αυτη ειναι η εννοια του ανικητος και να το γραψει αυτο για να κανουμε και την πλακα μας και να γουσταρουμε και οχι επειδη μπορει καποιος να θεωρει τον εαυτο του τον καλητερο παικτη του κοσμου σε συγκεκριμενα παιχνιδια.

Πίσω
Μπλουζα