Το 2 το 4 και το 5 σωστό Κατερίνα , μπράβο. Μας μένουν το 1 και το 3.katerinak είπε:2.το δις εξαμαρτειν3.αναδυομενη;
4.γαληνη
5.δυο ξενοι
Σωστό και το 3 μπράβο. Μας μένει μόνο η 1η.tsalk είπε:3. Γυφτοπουλα (ετσι λεω)
Όλες οι απαντήσεις είναι σωστές εκτός από τη δική σου αγαπητή Kambia! ΔΕΝ είναι οι "Τρεις χάριτες"!!! Ήμουν σίγουρος πως θα σας μπέρδευα!!!Kambia είπε:3. 3 Χάριτες (πρόλαβα )
τωρα που το λες η Ολγα (Αννα Παναγιωτοπουλου) δεν ειχε ποτε τετοια μαλλια στις 3 χαριτες ..Μηπως εκανε εκτακτη εμφανιση στο "δις εξαμαρτειν" ;tonytony είπε:Όλες οι απαντήσεις είναι σωστές εκτός από τη δική σου αγαπητή Kambia! ΔΕΝ είναι οι "Τρεις χάριτες"!!! Ήμουν σίγουρος πως θα σας μπέρδευα!!!
Πολύ σωστός Thor! Είναι το "Η Ελίζα και οι άλλοι" στο οποίο έκαναν guest σε ένα επεισόδιο οι Τρεις χάριτες! Μπράβο!Thor είπε:αν δεν είναι οι τρεις χαριτες θα έλεγα το η Λίζα και οι άλλοι του Ρήγα?
Φτου! Και χάρηκα που επιτέλους πρόλαβα να δώσω μια απάντηση... αχαχαχαχαχαχαtonytony είπε:Όλες οι απαντήσεις είναι σωστές εκτός από τη δική σου αγαπητή Kambia! ΔΕΝ είναι οι "Τρεις χάριτες"!!! Ήμουν σίγουρος πως θα σας μπέρδευα!!!