Σημασία στη λεπτομέρεια!...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
dimitri10b είπε:
χαχαχα όποτε θες!!! :) Είμαι Βουγιουκλακικός από κούνια, πιστεύω θα τα καταφέρω!!! :darkglasses:
Από την οποία, αν θυμάμαι καλά κάτι που διάβασα πρόσφατα - διότι δεν προλαβαίνω να αφιερώσω στο retromaniax τον καιρό που του αξίζει, κι έτσι δεν θυμάμαι ποιος είναι ποιος - δεν πάνε πολλά χρόνια που έφυγες, λέω όλο ζήλεια εγώ ο κωλόγερος :)

Κι εγώ εδώ είμαι, αλλά τι θα καταλάβω? Από τις προηγούμενες μόνο τη Στέλλα κατάλαβα, και γνώρισα Βουγιουκλάκη, Βλαχοπούλου σε σκι και τη σκηνή με το Βέγγο που έφευγε θαλάσσιο ταξίδι και κρατούσε ημερολόγιο, αλλά δεν θυμόμουν τις ταινίες. Εδώ παίζουν ογκόλιθοι κι εγώ που νόμιζα ότι είμαι χαλικάκι έχω γίνει σκόνη :)

Τι σας έλεγα? Μπήκαν και οι επόμενες δέκα όσο έγραφα, και δεν ξέρω την τύφλα μου.

4) ''Το κορίτσι του λούνα παρκ'' στη σκηνή όπου ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ βρίσκεται στο λούνα παρκ και η Αλίκη προσέχει τη βέρα του

10) ''Το πιο λαμπρό αστέρι'' στη σκηνή που κατεβαίνει η Αλίκη να φτιάξει το κλαταρισμένο λάστιχο της μηχανής μαζί με το Λαυρέντη Διανέλο

BETTY BOOP είπε:
4) ''Το κορίτσι του λούνα παρκ'' στη σκηνή όπου ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ βρίσκεται στο λούνα παρκ και η Αλίκη προσέχει τη βέρα του10) ''Το πιο λαμπρό αστέρι'' στη σκηνή που κατεβαίνει η Αλίκη να φτιάξει το κλαταρισμένο λάστιχο της μηχανής μαζί με το Λαυρέντη Διανέλο
Πολύ σωστά! :)

Προσθέτω την 5. "Μαρία η Πενταγιώτισσα", λίγο πριν συλλάβουν τον Μπάρκουλη.

Η 6 δεν είναι "ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" και βλέπουμε τον Παπαγιαννόπουλο στην ταβέρνα;

Δυσκολάκι tony!!! Πρόκληση!!

retrofan είπε:
Προσθέτω την 5. "Μαρία η Πενταγιώτισσα", λίγο πριν συλλάβουν τον Μπάρκουλη.
Η 6 δεν είναι "ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" και βλέπουμε τον Παπαγιαννόπουλο στην ταβέρνα;

Δυσκολάκι tony!!! Πρόκληση!!
Σωστή και η 5η μπράβο! Διόρθωσέ μου λίγο την 6η... ;)

Αμάν βρε Τόνυ! Τζάμπα τη χαρά που πήρα! :biglaugh:

Μήπως το "Η αγάπη μας"? Αυτή η σκηνή με τα αυτόγραφα είναι χαρακτηριστική!... :(

(εγώ θα σκάσω με την 9!!! )

Πολύ σωστά και τα δύο παραπάνω! Νομίζω μας έμειναν οι 1 , 2 , 3 , 7 και 8 σωστά;

1. Η νεραϊδα και το παλικαρι

7. Ερασται του ονειρου

Το απάντησε η betty

Η 2 είναι το "Έγκλημα στο Κολωνάκι"; Το ατελιέ του Καρνέζη; Αλλά πολύ μοντέρνος μου κάνει ο πίνακας ...

Στην 3 η γυναικεία φιγούρα μου φέρνει σε Φλωρέτα Ζάννα που είναι και η αγάπη του ξενιτεμένου elephada :P

Παίζει να έχεις βάλει την "Αμαρυλλίδα" tony;

retrofan είπε:
Στην 3 η γυναικεία φιγούρα μου φέρνει σε Φλωρέτα Ζάννα που είναι και η αγάπη του ξενιτεμένου elephada :P
Παίζει να έχεις βάλει την "Αμαρυλλίδα" tony;
Τσου!!! 'Οταν δοθεί η σωστή απάντηση θα ξαναμιλήσω! :D

2.η μουσιτσα; ο Βεγγος βαζει την Αλικη να ποζαρει και φτιαχνει αυτο τον πινακα

katerinak είπε:
2.η μουσιτσα; ο Βεγγος βαζει την Αλικη να ποζαρει και φτιαχνει αυτο τον πινακα
Μπράβο Κατερίνα!!! Οι 3 και 8 μας έμειναν!

Την 8 δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βρίσκουμε :xm: .

Φόνος με ψαλίδι, από γυναίκα. Ή ταινία εποχής ή διαδραματίζεται σε χωριό. Γιατί το φουστάνι μοιάζει μακρύ. Κι είναι κι έγχρωμη ...

Πόσες φόνισσες υπήρχαν στον έγχρωμο ελληνικό κινηματογράφο;

Η 3 μπας και είναι "Το ταξίδι"; Βουγιουκλάκη - Κούρκουλος λίγο πριν συναντήσουν τον τρελό-Μανώλη;

Πολύ καμπουριαστός για Κούρκουλος όμως ...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ καμπουριαστός για Κούρκουλος όμως ...

:biglaugh::biglaugh::biglaugh:

Εμενα η γυναικα με το ψαλιδι στην 8, μου φαινεται εγκυος.

Κοιλιτσα βλεπω.

Πίσω
Μπλουζα