Σημασία στη λεπτομέρεια!...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τοτε οι ομπρέλες μες στην βροχή θα ειναι απο πλαζ!!! μερικοι το προτιμουν καυτο; στην τυχη!!

αριαδνη είπε:
Τοτε οι ομπρέλες μες στην βροχή θα ειναι απο πλαζ!!! μερικοι το προτιμουν καυτο; στην τυχη!!
Μερικοί το προτιμούν κρύο θες να πεις. Αυτή είναι έγχρωμη βρε και η ζητούμενη είναι ασπρόμαυρη! Και , να βοηθήσω λίγο , είναι και οι δύο της Φίνος Φιλμ.

tonytony είπε:
Μερικοί το προτιμούν κρύο θες να πεις. Αυτή είναι έγχρωμη βρε και η ζητούμενη είναι ασπρόμαυρη! Και , να βοηθήσω λίγο , είναι και οι δύο της Φίνος Φιλμ.
καλα ποτε δεν περηφανευόμουν για την μεγάλη παρατηρητικότητα μου!!!!

Αντωνη παραιτούμαι!!! Αλλος να δωσει τα φωτα!

δε μου ρχεται τιποτα..μαλλον θα χρειαστουμε κι αλλη βοηθεια

Σας αφήνω να το σκεφτείτε και μετά τις 11 πάλι εδώ να παίξουμε περισσότερο και να' μαστε και περισσότεροι! :)

@Tonytony: Ειδικά τη συγκεκριμένη σκηνή δεν πρόκειται να την ξεχάσω! Την πρώτη φορά που μπήκε η μητέρα μου στο αυτοκίνητό μου (σ.σ. είμαι λίγο "τσιμπημένη" με το γκάζι! #) ), μου έκανε αναπαράσταση αυτό το διάλογο του "τι θα γίνει αν έχει έρθει η δική σου η ώρα, αλλά όχι η δική μου!" :D

Κατά σύμπτωση, πηγαίναμε στο Βόλο σε οικογενειακούς φίλους και είχαμε σταματήσει στη συγκεκριμένη γέφυρα! :biglaugh:

Ευχαριστώ πάντως για τα καλά λόγια, αν και μπροστά στα υπόλοιπα αστέρια εδώ, εγώ είμαι μάλλον guest star! :[

[quote=D@redevil;354608

! :biglaugh:

Ευχαριστώ πάντως για τα καλά λόγια, αν και μπροστά στα υπόλοιπα αστέρια εδώ, εγώ είμαι μάλλον guest star! :[

Μαριάνα μου ετσι αισθάνομαι και εγω! 2 οι γκεστ stars λοιπόν!

Το κλωτσοσκούφι ελαχε να το ξερω γιατι ειναι η πιο αγαπημενη μου ταινια με την Αλίκη( τοτε που ανοιγε σιγα, σιγα το μαλλί της) και ο Αντωνης εχει βαλει και αλλου φωτο από αυτην την ταινια!

5. Εγωισμός στην έναρξη της ταινίας. Στην κηδεία του πατέρα των Λάσκαρη - Ρουσσέα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ούτε τηλέφωνα για ευχές δεν μπορούμε να κάνουμε πια :darkglasses:

Ορίστε! Μόνο η 9 έμεινε. Και δεν την ξέρω :(

Η ημερομηνία όμως σε τίτλους για "φλας μπακ" μου κάνει. Σε άλλη χρονική στιγμή δηλαδή η δράση της ταινίας και για ένα σημαδιακό γεγονός μας γυρνάνε στο 1950.

Να κάνω κανένα τηλέφωνο ακόμα tony εις διπλούν ή να το αφήσω για αύριο; :P

Παρεμπιπτόντως χρόνια πολλά σε όλους!!!!

edit: Επίσης η σκηνή είναι σε σιδηροδρομικό σταθμό ...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
9. Aμοκ. H εναρξη της ταινιας. Η σκηνη εξω απο το αναμορφωτηριο απο οπου σε λιγο θα αποδρασουν τα κοριτσια.

Γράψατε!!! Μπράβο σε όλους και ειδικά στη Bambinella που βρήκε νομίζω το πιο δύσκολο! Να προσθέσω άλλες; Είστε όλοι εδώ; Ήρθα πιο νωρίς!

η bambinella μας βγαζει παντα απ τη δυσκολη θεση :)

εδω ειμαστε κι εμεις

Ξεπέταξα τους τελευταίους Τάσους και τις τελευταίες Νατάσες και είμαι όλη δική σας :darkglasses:

1.

70.jpg

2.

69.jpg

3.

68.jpg

4.

67.jpg

5.

66.jpg

6.

65.jpg

7.

64.jpg

8.

63.jpg

9.

62.jpg

10.

61.jpg

2.Λολα ,η σκηνη με το μαχαιρι και την ατακα "ειναι πολλα τα λεφτα Αρη"

4.το πιο λαμπρο αστερι,το ωδειο που πηγαινει ο Παπαμιχαηλ

5.κυριακατικο ξυπνημα,ο Χορν στο δωματιο του

6.κοριτσια στον ηλιο,η Αναμπελ οταν συνανταει το βοσκο Βογλη

7.το κοριτσι με τα παραμυθια,η Αλικη στο μαγαζι

8.Η Ελλη Λαμπετη,νομιζω ειναι το κοριτσι με τα μαυρα

9.κοκκινα φαναρια,Καρεζη και Παπαμιχαηλ

10.Μακρυκωσταιοι και Κοντογιωργηδες,ο Ντινος Ηλιοπουλος

1. Τα Κίτρινα Γάντια. Η γειτονοπούλα κουτρουβαλιάζεται πηγαίνοντας να κόψει τα τυχερά λουλουδάκια και μεταφέρεται στο καφενείο.

2. "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη". Μαύρος versus Παλλικαρά. "Λόλα"

3. Η Λίζα και η άλλη. Η Λίζα προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην.

5. Το Κυριακάτικο Ξύπνημα. Ο αγουροξυπνημένος Χορν εκείνη την Κυριακή.

6. Μπερδεύεται το ταγάρι της Άναμπελ; :darkglasses: "Κορίτσια στον ήλιο"

7. Το κορίτσι με τα παραμύθια. Και η Βουγιουκλάκη όταν ήταν ακόμα καστανή

8. Λαμπέτη. Υπέροχη Μαρίνα στη σκηνή που διηγείται τα βάσανά της στον Χορν. "Το κορίτσι με τα μαύρα"

9. Τα κόκκινα φανάρια. Καρέζη και Παπαμιχαήλ στη σκηνή της βροχής. Στην πραγματικότητα τους κατέβρεχε ένα πυροσβεστικό!

10. Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες. Ο Ηλιόπουλος πριν την επίσκεψη του θείου.

Τόσο εύκολα όλες!!! Μπράβο μπράβο!!! Έρχονται άλλες 10 (έχω πολύ υλικό ευτυχώς...έκανα κουμάντα!)

1.

80.jpg

2.

79.jpg

3.

78.jpg

4.

77.jpg

5.

76.jpg

6.

75.jpg

7.

74.jpg

8.

73.jpg

9.

72.jpg

10.

71.jpg

1. "Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο". "Έχουν γράψει και χειρότερα, και χειρότερα βεβαίως βεβαίως"

2. "Η νύφη το 'σκασε". Το φορτηγάκι του Βέγγου

7. "Μια γυναίκα στην Αντίσταση". Η Άννα αποχαιρετά στην είσοδο του σπιτιού τον Γερμανό θαυμαστή και σε λίγο προβάλλει ο οργίλος αδελφός.

8. "Μερικοί το προτιμούν κρύο". Ο Ηλιόπουλος μπαίνει στο πατρικό σπίτι.

10. Η Φόνσου εκεί που είναι δοσατζού και ο Παπαμιχαήλ ηθοποιός. Πείτε τον τίτλο μωρέ!

1.το ξυλο βγηκε απ τον παραδεισο,σημειωμα κολλημενο σε καθηγητη

3.νταμα σπαθι,Φωκας και Ναθαναηλ

5.κατασκοπος Νελλη,Γερμανοι χτυπουν τα δαχτυλα του Κατρανιδη με το καπακι του πιανου

7.μια γυναικα στην αντισταση,Καρεζη

9.Μανταλενα,μπροστα στο μνημα του πατερα της μαζι με τον παπα Ζερβο

10.περαστε την πρωτη του μηνος,Φονσου στο σπιτι του Παπαμιχαηλ

Πίσω
Μπλουζα