Σημασία στη λεπτομέρεια!...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
7. οχι ο θησαυρος του μακαριτη, αν δεν ειναι αυτο να ειναι ποια ειναι η Μαργαριτα, ο Γιαννης Φερτης!

Σας αφήνω να το σκεφτείτε , πάω να τσιμπήσω στο φτερό και ερχομαι. Είναι πασίγνωστη ταινία και ΟΧΙ της Φίνος Φιλμ!

η 7 για φιλμ νουαρ μου φαινεται..

Η 7 πρεπει να ειναι το Εγκλημα στα παρασκηνια.

Δεν το βρήκατε ακόμα. Μπορώ να βοηθήσω και να πω πως...αυτό που βλέπουμε δεν είναι άνθρωπος! Πρέπει να βοήθησα πολύ μ' αυτό.

tonytony είπε:
Δεν το βρήκατε ακόμα. Μπορώ να βοηθήσω και να πω πως...αυτό που βλέπουμε δεν είναι άνθρωπος! Πρέπει να βοήθησα πολύ μ' αυτό.
δεν ειναι ανθρωπος ; :o :O:O

κουκλα ειναι;οποιος την εφτιαξε παντως ειναι/ηταν μεγαλος καλλιτεχνης

katerinak είπε:
δεν ειναι ανθρωπος ; :o :O:Oκουκλα ειναι;οποιος την εφτιαξε παντως ειναι/ηταν μεγαλος καλλιτεχνης
Δεν είναι και η retrofan εδώ... :xm: Έχω την εντύπωση πως ίσως το έβρισκε εκείνη , χωρίς να είμαι και σίγουρος βέβαια...Θέλετε κι άλλη βοήθεια;;;

tonytony είπε:
Δεν είναι και η retrofan εδώ... :xm: Έχω την εντύπωση πως ίσως το έβρισκε εκείνη , χωρίς να είμαι και σίγουρος βέβαια...Θέλετε κι άλλη βοήθεια;;;
ειναι ομως η bambinella εδω :)

σιγουρα θα το βρει!!

Tonytony, σιγουρα μιλαμε για την 7 κι οχι για την 3; :D :D

αν ειναι κωμωδια,μηπως ο Ηλιοπουλος πηρε για παρεα τον κουκλο για να τα πιουνε μαζι;

Ναι αλλα μονο εκει, εγω δε βλεπω ανθρωπο!

τι ειδους ταινια ψαχνουμε; κωμωδια ή φιλμ νουαρ;

Θα πω κάτι ακόμα αλλά είναι σαν να το μαρτυράω...Αυτό που βλέπουμε στην 7 είναι μια κακόγουστη φάρσα...

καλα εγω την 6 ελεγα για 7 και ειπα Φερτη ενω ηταν ο Χορν! παρατηρητικοτητα υπό του μηδενος :D

για την 7 μονο την αγνωστο μπορω να φανταστω που ειπε η μπαμπι, το μπαρ που καθοταν εκεινοι οι δυο !

ειναι φαντασμα; αγγελος;πνευμα;

Γιατι μου ερχεται στο νου η Καρεζη;

Ναι είναι τα "Κόκκινα φανάρια" και είναι η φάρσα που έκαναν στην Τζένη Καρέζη! Πάμε γι' άλλα;

Πίσω
Μπλουζα