Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 31.259
Ειναι Κοινωνια ωρα μηδεν.
Σιγά που δε θα την ήξερες...Πόσα μπράβο να σου πω ακόμα;;;bambinella 100 είπε:Ειναι Κοινωνια ωρα μηδεν.
Σας ζητώ συγνώμη για την παρέμβαση - απλά επειδή είδα ότι το συζητάτε αρκετή ώρα και παρ΄ολίγον να γίνει και πηγή παρεξηγήσεων!bambinella 100 είπε:Εντος φαινομουν παλι; Και να σκεφτεις οτι αυτη τη φορα δεν ημουν απλως εκτος φορουμ, αλλα ειχα κλεισει και τον υπολογιστη!
αληθεια δεν κανεις ποτε αποσυνδεση;bambinella 100 είπε:Εγω δεν κανω ποτε αποσυνδεση απο το φορουμ. Δεν εχω λογο αλλωστε.Και ποση ωρα περιπου φαινομαστε συνδεδεμενοι ενω ουσιαστικα δεν ειμαστε;
Ε, μαλλον η παρουσια σου μενει ανεξιτιλη στο φορουμbambinella 100 είπε:Εντος φαινομουν παλι; Και να σκεφτεις οτι αυτη τη φορα δεν ημουν απλως εκτος φορουμ, αλλα ειχα κλεισει και τον υπολογιστη!
Χωρίς να το έχω χρονομετρήσει, σίγουρα παραπάνω από 30', αλλά δε γνωρίζω κι εγώ πόσο ακριβώς είναιbambinella 100 είπε:Και ποση ωρα περιπου φαινομαστε συνδεδεμενοι ενω ουσιαστικα δεν ειμαστε;
Εκτός φόρουμ φαίνεται κάποιος χρήστης για 2 λόγους:katerinak είπε:αληθεια δεν κανεις ποτε αποσυνδεση; καποιες φορες σε βλεπω εκτος φορουμ
Ακριβώς αυτό!bambinella 100 είπε:Βγαινω απο το φορουμ παρα πολυ συχνα μεσα στη μερα και πολλες φορες βγαινω και απο τον υπολογιστη.Προτου ομως βγω απο το φορουμ, δεν παταω το κουμπι της Αποσυνδεσης επανω δεξια. Αυτο εννοουσε η Daredevil.
Δεν εχω διαθεση καθε φορα που θελω να μπω, να κανω συνδεση απο την αρχη και να βαζω "bambinella" και κωδικο.
Προσωπικά εγώ δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με την πρόταση της αγαπητής kambia , αν θέλετε και σεις ας το κάνουμε έτσι. Εγώ απλά βάζω τις φωτογραφίες κάθε φορά , από σας εξαρτάται...Και για να κάνουμε ένα test , ορίστε άλλες 10...Kambia είπε:Να κάνω μια πρόταση (χωρίς απαραίτητα να γίνει αποδεκτή ) Mε αφορμή αυτό το ποστ τι θα λέγατε να μπει σαν όρος του κουιζ οι απαντήσεις από τον καθένα σας να δίνονται πχ κάθε μισή ώρα (τον χρόνο καθορίστε τον εσείς) ? Για να δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερους να λαμβάνουν μέρος στα κουίζ