Σημασία στη λεπτομέρεια!...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ειναι Κοινωνια ωρα μηδεν.

bambinella 100 είπε:
Εντος φαινομουν παλι; :o Και να σκεφτεις οτι αυτη τη φορα δεν ημουν απλως εκτος φορουμ, αλλα ειχα κλεισει και τον υπολογιστη!
Σας ζητώ συγνώμη για την παρέμβαση - απλά επειδή είδα ότι το συζητάτε αρκετή ώρα και παρ΄ολίγον να γίνει και πηγή παρεξηγήσεων!

Να ξέρετε ότι αν δεν κάνετε αποσύνδεση από το φόρουμ, φαίνεστε online, ακόμα κι αν έχετε κλείσει τον υπολογιστή!

Αυτό ισχύει για κάποιο χρονικό διάστημα, όπου μετά το σύστημα σας κάνει αυτόματα log out due to inactivity!

Αυτά, προς αποφυγήν τωρινών και μελλοντικών παρεξηγήσεων! :)

ευχαριστουμε πολυ που μας το ξεκαθαρισες D@redevil :)

Εγω δεν κανω ποτε αποσυνδεση απο το φορουμ. Δεν εχω λογο αλλωστε.

Και ποση ωρα περιπου φαινομαστε συνδεδεμενοι ενω ουσιαστικα δεν ειμαστε;

bambinella 100 είπε:
Εγω δεν κανω ποτε αποσυνδεση απο το φορουμ. Δεν εχω λογο αλλωστε.Και ποση ωρα περιπου φαινομαστε συνδεδεμενοι ενω ουσιαστικα δεν ειμαστε;
αληθεια δεν κανεις ποτε αποσυνδεση; :o

καποιες φορες σε βλεπω εκτος φορουμ

Βγαινω απο το φορουμ παρα πολυ συχνα μεσα στη μερα και πολλες φορες βγαινω και απο τον υπολογιστη.

Προτου ομως βγω απο το φορουμ, δεν παταω το κουμπι της Αποσυνδεσης επανω δεξια. Αυτο εννοουσε η Daredevil.

Δεν εχω διαθεση καθε φορα που θελω να μπω, να κανω συνδεση απο την αρχη και να βαζω "bambinella" και κωδικο.

bambinella 100 είπε:
Εντος φαινομουν παλι; Και να σκεφτεις οτι αυτη τη φορα δεν ημουν απλως εκτος φορουμ, αλλα ειχα κλεισει και τον υπολογιστη!
Ε, μαλλον η παρουσια σου μενει ανεξιτιλη στο φορουμ

Ετσι και στο μελλον. Θα το στοιχειωνει για παντα! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Ναι ετσι ειναι!

Υστερα απο πολλα - πολλα χρονια χρονια θα κυκλοφορει στο φορουμ το bambinelloφαντασμα μου. :)

Πάντως αυτή η πόρτα της μπανιέρας (βλ. Νο. 6) που κρύβει πολλά αλλά υπόσχεται περισσότερα είχε μεγάλο σουξε... 3 φορές πρωταγωνίστησε πρόσφατα σε ταινίες του κουΐζ

bambinella 100 είπε:
Και ποση ωρα περιπου φαινομαστε συνδεδεμενοι ενω ουσιαστικα δεν ειμαστε;
Χωρίς να το έχω χρονομετρήσει, σίγουρα παραπάνω από 30', αλλά δε γνωρίζω κι εγώ πόσο ακριβώς είναι

katerinak είπε:
αληθεια δεν κανεις ποτε αποσυνδεση; :o καποιες φορες σε βλεπω εκτος φορουμ
Εκτός φόρουμ φαίνεται κάποιος χρήστης για 2 λόγους:

α) Είτε έχει λήξει η περίοδος που είναι θεωρείται online λόγω αδράνειας.

β) Είτε έχει πατήσει ο χρήστης το κουμπί "Αποσύνδεση", που υπάρχει πάνω δεξιά στην οθόνη μας - εκεί που έχουμε τον πίνακα ελέγχου του προφίλ μας.

bambinella 100 είπε:
Βγαινω απο το φορουμ παρα πολυ συχνα μεσα στη μερα και πολλες φορες βγαινω και απο τον υπολογιστη.Προτου ομως βγω απο το φορουμ, δεν παταω το κουμπι της Αποσυνδεσης επανω δεξια. Αυτο εννοουσε η Daredevil.

Δεν εχω διαθεση καθε φορα που θελω να μπω, να κανω συνδεση απο την αρχη και να βαζω "bambinella" και κωδικο.
Ακριβώς αυτό! :)

Αν το τελευταίο θέμα που έβλεπα είναι αυτό & αφήνω το pc ανοικτό, για να πάω π.χ. να πιω καφέ... Τουλάχιστον για 30' θα φαίνεται ότι είμαι online, ενώ εγώ θα έχω παραγγείλει!

Μετά από 30' (?), θα με αποσυνδέσει, αφού δει ότι δεν έχω αλλάξει σελίδα ή δεν έχω κάνει ανανέωση.

Ευχαριστουμε πολυ, Daredevil! Εξαιρετκα χρησιμες οι πληροφοριες σου.

Να κάνω μια πρόταση (χωρίς απαραίτητα να γίνει αποδεκτή :) )

Mε αφορμή αυτό το ποστ τι θα λέγατε να μπει σαν όρος του κουιζ οι απαντήσεις από τον καθένα σας να δίνονται πχ κάθε μισή ώρα (τον χρόνο καθορίστε τον εσείς) ? Για να δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερους να λαμβάνουν μέρος στα κουίζ :)

Kambia είπε:
Να κάνω μια πρόταση (χωρίς απαραίτητα να γίνει αποδεκτή :) ) Mε αφορμή αυτό το ποστ τι θα λέγατε να μπει σαν όρος του κουιζ οι απαντήσεις από τον καθένα σας να δίνονται πχ κάθε μισή ώρα (τον χρόνο καθορίστε τον εσείς) ? Για να δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερους να λαμβάνουν μέρος στα κουίζ :)
Προσωπικά εγώ δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με την πρόταση της αγαπητής kambia , αν θέλετε και σεις ας το κάνουμε έτσι. Εγώ απλά βάζω τις φωτογραφίες κάθε φορά , από σας εξαρτάται...Και για να κάνουμε ένα test , ορίστε άλλες 10...

1.

70.jpg

2.

69.jpg

3.

68.jpg

4.

67.jpg

5.

66.jpg

6.

61.jpg

7.

65.jpg

8.

64.jpg

9.

63.jpg

10.

62.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τώρα μπορούμε ν' απαντήσουμε ή πρέπει να περιμένουμε μισή ώρα; :xm:

Μπορείς. Και αφού δώσεις απάντηση είτε σε μια ερώτηση είτε και στις 10 θα ξανα δώσεις μετά από μισή ώρα (αν δεν έχει τελειώσει το κουίζ).

Παιδιά δεν χρειάζεται να αλλάξει τίποτα. Είχα όρεξη και αστειευόμουν. Ετσι και αλλιώς δεν έχω ιδέα από αυτά τα θέματα :)

(το 6 πάντως είναι ο πιανίστας στο μαγαζί που έπεσε η κλωτσοπατινάδα στο "Οι θαλασσιές οι χάντρες")

2) Στεφανία, στη σκηνή που μια κοπέλα του αναμορφωτηρίου αιμορραγεί

4) τι όμορφα παιδάκια είναι αυτά...! ταινία δεν ξέρω

10) Μια κυρία στα μπουζούκια, τραγουδάει η Μαίρη Χρονοπούλου

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
3. Τζένη, Τζένη.

4. Οι σφαίρες δεν γυρίζουν πίσω. (Αυτό με επιφύλαξη, γιατί ποτέ δεν μου άρεσαν τα Ελληνικά γουέστερν και δεν τα έχω δει πάνω από ...μισή φορά).

6. Οι θαλασσιές οι χάντρες.;;;

7. Ο ξυπόλητος πρίγκηψ.

10. Μια κυρία στα μπουζούκια.

Oι απαντήσεις ως τώρα

2. "Στεφανία" , η Νόρα Βαλσάμη αιμορραγεί (μπράβο ΒΕΤΤΥ ΒΟΟΡ)

3. "Τζένη Τζένη" (μπράβο miki-mik7)

4. "Οι σφαίρες δεν γυρίζουν πίσω" (μπράβο miki-mik7)

6. "Οι θαλασσιές οι χάντρες" (μπράβο ntsmrtz)

7. "Ξυπόλητος πρίγκηψ" , μιά...άποψη του Κώστα Βουτσά! (μπράβο miki-mik7)

10. "Μια κυρία στα μπουζούκια" (μπράβο miki-mik7)

Ψάχνουμε τις 1 , 5 , 8 και 9.
:)

Πίσω
Μπλουζα