Σημασία στη λεπτομέρεια!...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Έμεινε η 8η και η 10η που ψάχνετε ακόμη , σωστά;

μηπως ειναι μια απ τις αδερφες του Βεγγου στην ταινια "ο παπατρεχας" ;

ναι εμειναν ακομα η 8 και η 10 :wait2: :wait2:

Σωστα. Αυτες οι δυο ειναι. Θελετε να τις παρει το ποταμι η να προσπαθησετε λιγακι ακομη;

Δεν ειναι του Φινου ο Παπατρεχας.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στη 10 εχουμε ταινια που δεν εχει να κανει με Φινο και Καραγιαννη, αλλα με ελληνικο καλοκαιρι σε ενα γραφικο νησι μας.

10.μηπως "ομορφες μερες"

στην 8.ειδα την απαντηση σου αλλα δε μου ερχεται αλλη ταινια στο μυαλο

Σωστη η 10, μπραβο!

Δινω και την 8: Ενα εξυπνο - εξυπνο μουτρο.

Στη φωτογραφια ειναι η Νανα Σκιαδα (δεσποινις Αμαλια) σε ενα απο τα πρωτα πλανα της ταινιας, και κλαιει επειδη ο Αυλωνιτης αργει το γαμο!

bambinella ευχαριστω για την περιγραφη της σκηνης,δεν υπηρχε περιπτωση να βρω την ταινια

Προσθέτω άλλες 10 της αγαπητής bambinella και βγαίνω για καμιά ωρίτσα εγώ και σας αφήνω να "κάνετε παιχνίδι" εσείς! ;) Μετά τις 22.00 τα ξαναλέμε!

1.

80.jpg

2.

79.jpg

3.

78.jpg

4.

77.jpg

5.

76.jpg

6.

75.jpg

7.

74.jpg

8.

73.jpg

9.

72.jpg

10.

71.jpg

2. ή το ενα βοτσαλο στη λιμνη ή ο ζηλιαρογατος

3.η Λιζα και η αλλη;

5.τελευταια πτηση

6.ποιος Θανασης

7.ο παπατρεχας

8.νομος 4000

9.οταν λειπει η γατα

4.εκεινες δεν πρεπει ν αγαπουν;

Στη 2 ειναι ο Ζηλιαρογατος.

Ολες οι αλλες σωστες εκτος απο την 3 και την 8.

3.ο Ηλιας του 16ου;

8.κοκκινα φαναρια

10.η ζουγκλα των πολεων;

Την πετυχες τη 10.

Απομενουν οι 1, 3, 8.

στην 3.μου θυμιζει Χατζηχρηστο ο ηθοποιος που βλεπουμε αλλα μαλλον δεν ειναι αυτος

στην 8.ελεγα οτι θα ειναι η Χελμη αλλα μαλλον ουτε αυτη ειναι

για την 1.δε μου ρχεται τιποτα στο μυαλο για το ποιο ειναι αυτο το κοριτσι

3. Ένα έξυπνο έξυπνο μούτρο

8. ούτε γάτα ούτε ζημιά (με μεγάλη επιφύλαξη)

Toτε να βοηθησω λιγο.

Στην 1 εχουμε δραμα του Φινου και η κοπελιτσα της φωτογραφιας, αγνωστη κατα τα αλλα, παριστανει την πρωταγωνιστρια οταν ηταν μικρη.

Στην 3 εχουμε κωμωδια του Φινου οπου επαναλαμβανεται η σκηνη της Λιζας και της αλλης, με τα ασανσερ που ανεβοκατεβαινουν. Γι' αυτο και μπερδευτηκες.

Στην 8 εχουμε απιθανη κωμωδια του Φινου παλι, οπου η συζυγος ετοιμαζει τη βαλιτσα του αντρα της. Εδω νομιζω πως βοηθησα πολυ!

Και παλι ειδα μολις, τις σωστες απαντησεις του tzias! Με προλαβαινει για λιγο!

Ναι, μονο η 1 και τελειωσαμε.

Αφηνω 5 λεπτακια κι αν δε βρεθει, τη δινω.....

Και δινω την 1.

Πολυ αργα για δακρυα. Η υπερηφανη Μαιρη Χρονοπουλου οταν ηταν μικρουλα και επαιζε με τον Ανδρεα Μπαρκουλη που εγινε αρραβωνιαστικος της και με το Γιωργο Φουντα που εγινε αντρας της!

επρεπε να το φανταστουμε αφου ειναι κι αυτη μια απ τις αγαπημενες σου ταινιες οπως μας εχεις πει κι αλλες φορες :)

Το θυμασαι λοπον!

Ειναι πολυ σωστη η επισημανση σου και μου δινει την ευκαιρια να πω οτι αναμεσα στις ταινιες που εστειλα στον Tony, εχω βαλει καποιες πολυ αγαπημενες μου.

Οποτε, αυτο ισως σας βοηθησει αν θυμοσαστε ποιες ειναι. Το σιγουρο ειναι οτι εχω γραψει πολλες φορες μεσα στο φορουμ ποιες εχουν την πρωτη θεση στην καρδια μου.

Πίσω
Μπλουζα