Σημασία στη λεπτομέρεια!...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
6. Τα τέσσερα σκαλοπάτια

7. Μικροί και μεγάλοι εν δράσει

10. Μια ζωή την έχουμε

9. Λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο; (ή γαρύφαλλο ;)

9.μηπως ειναι "αλλος για το εκατομμυριο" ;

υπαρχει καποια βοηθεια για την 3;

3. Ποτέ την Κυριακή;

Στην 3η ...αχνοφαίνεται στο κέντρο ο πρωταγωνιστής που προσπαθεί να κλέψει ένα ποδήλατο.

Γεια σας και πάλι :) Έλειπα κάποιες μέρες κι έχασα πολλά βλέπω :)

Ο tony εις διπλούν έδωσε ρέστα με τις δεκάδες του. Και βλέπω ότι συνεχίζει κι ο miky!

Κάτι άλλο γι' απόψε; Ή να πάμε να κοιμηθούμε; :P

miki-mik7 είπε:
Στην 3η ...αχνοφαίνεται στο κέντρο ο πρωταγωνιστής που προσπαθεί να κλέψει ένα ποδήλατο.
Δε μπορώ να το βρω αλλά μπράβο που τα κατάφερες και πάιζω και γω!!! Σ ευχαριστώ!!!

:bow2: :bow2: :bow2:

ουτε εμενα μου λεει κατι η 3,πιθανον να μην την εχω δει ποτε

retrofan είπε:
Γεια σας και πάλι :) Έλειπα κάποιες μέρες κι έχασα πολλά βλέπω :) Ο tony εις διπλούν έδωσε ρέστα με τις δεκάδες του. Και βλέπω ότι συνεχίζει κι ο miky!

Κάτι άλλο γι' απόψε; Ή να πάμε να κοιμηθούμε; :P
Κάτσε! Αν δε βάλει άλλη ο miky θα βάλω εγώ μια δεκάδα! Αλλά προτιμώ να βάλει εκείνος! :D

αφου δεν τελειωσε ακομα αυτη,λειπει η 3 ταινια

Η 3 δεν είναι ο "Παπατρέχας"; Ο Βέγγος που προσπαθεί να προλάβει το πλοίο με την κρητικιά αγαπημένη του;

Μπράβο retrofan!!!!! Θέλετε να βάλω και άλλη δεκάδα; Αν ναι, δώστε μου μισό λεπτό γιατί δεν είμαι τόσο ταχύς σαν τον Αντώνιο. :)

miki-mik7 είπε:
Μπράβο retrofan!!!!! Θέλετε να βάλω και άλλη δεκάδα; Αν ναι, δώστε μου μισό λεπτό γιατί δεν είμαι τόσο ταχύς σαν τον Αντώνιο. :)
Ναι ναι να βάλεις!!! :D

miki-mik7 είπε:
οπως θελεις :) εμεις σε περιμενουμε!

Πίσω
Μπλουζα