Αρμαγεδών
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 4.013
Ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία, το έψαχνα χρόνια! Για την ακρίβεια δύο διαφορετικά κομμάτια ακουγονταν στους τίτλους, πρώτα το "Tradimento politico" του Ennio Morricone και μετά αυτό που αναφέρεις.Η μουσική των τίτλων αρχής της σειράς είναι το κομμάτι "Trespassers Will Be Eaten" του George Martin, το οποίο προέρχεται από την ταινία "Live And Let Die" του 1973 με τον Roger Moore στο ρόλο του James Bond.
Και εγώ σε ευχαριστώ για την πληροφορία!! Όσο και να το έψαξα, δεν μπόρεσα να το βρω! Το "Tradimento Politico" ακουγόταν από την αρχή των τίτλων με το "Η e-tv ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ" έως το "ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ", με το "ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ", μάλιστα, να έχει και υπόκρουση σειρήνες αστυνομίας, πολύ καλή προσθήκη κατ' εμέ. Οι σειρήνες, βέβαια, ακούγονταν καθ' όλη τη διάρκεια των τίτλων, πράγμα που δημιουργούσε μια νουάρ ατμόσφαιρα στους τίτλους και στη σειρά, γενικότερα.Ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία, το έψαχνα χρόνια! Για την ακρίβεια δύο διαφορετικά κομμάτια ακουγονταν στους τίτλους, πρώτα το "Tradimento politico" του Ennio Morricone και μετά αυτό που αναφέρεις.
(Από το 2:08 ως το 2:28)
Είχε πολύ καλή εισαγωγή η σειρά (συνήθως τότε οι τίτλοι αρχής των σειρών ήταν πολύ απλοϊκοί λόγω περιορισμένων τεχνικών μέσων) και γενικά όλη η σειρά ήταν μπροστά για την εποχή της.Και εγώ σε ευχαριστώ για την πληροφορία!! Όσο και να το έψαξα, δεν μπόρεσα να το βρω! Το "Tradimento Politico" ακουγόταν από την αρχή των τίτλων με το "Η e-tv ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ" έως το "ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ", με το "ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ", μάλιστα, να έχει και υπόκρουση σειρήνες αστυνομίας, πολύ καλή προσθήκη κατ' εμέ. Οι σειρήνες, βέβαια, ακούγονταν καθ' όλη τη διάρκεια των τίτλων, πράγμα που δημιουργούσε μια νουάρ ατμόσφαιρα στους τίτλους και στη σειρά, γενικότερα.
Πολύ σωστή παρατήρηση! Οι τίτλοι συνήθως, και στην καλύτερη περίπτωση, ήταν διάφορα πλάνα ή απλά μια εικόνα με τα ονόματα των συντελεστών να περνούν από μπροστά.Είχε πολύ καλή εισαγωγή η σειρά (συνήθως τότε οι τίτλοι αρχής των σειρών ήταν πολύ απλοϊκοί λόγω περιορισμένων τεχνικών μέσων) και γενικά όλη η σειρά ήταν μπροστά για την εποχή της.
Μακάρι και το εύχομαι! Θέλω να δω τουλάχιστον τους τίτλους αρχής, κατά "προτίμηση" του πρώτου κύκλου, της υπόθεσης, δηλαδή, του ατομικού επιστήμονα Άρη Δαμηλάκη, καθώς έχει παρόμοιο θέμα, με πυρηνικά υλικά και όλα τα συναφή.Μακάρι να ανακαλυφθεί κάποια στιγμή και το επεισόδιο που λέγεται ότι είχε απομείνει από τη σειρά - πρόγονο "Κεκλεισμένων των θυρών", είμαι σίγουρος ότι θα ήταν κι αυτή πολύ ενδιαφέρουσα.
Πολύ ωραίες!!Και άλλο φωτογραφικό υλικό από τη σειρά:
Η Μαρίνα Χαρίτου ως Βίκυ, γραμματεύς της Λεβαντίνας
Προβολή συνημμένου 233617
Ο Κώστας Σιμενός, στο ρόλο του κατηγορουμένου φοιτητή, και η Μαρίνα Χαρίτου, στο ρόλο της Βίκης, σε μια σκηνή από το τρίτο επεισόδιο της σειράς, που προβλήθηκε στις 22:30 μ.μ. την Τρίτη 18 Μαΐου 1976.
Προβολή συνημμένου 233618
Οι φωτογραφίες προέρχονται από το αρχείο της Μαρίνας Χαρίτου.
22:30 μ.μ. για τότε δεν το έλεγες και νωρίςπροφανώς παιζόταν πολύ αργά για την ηλικία μου.
Δυστυχώς όχι, δεν σώζεται...Να μην ρωτήσω αν σώζεται για να την έβλεπα ε; Άσε ας μην ρωτήσω γιατί η η απάντηση είναι γνωστή.
Τέλειο!!! Ευχαριστούμε για την ανακάλυψη του ChristosM. Πολύ ωραίοι οι τίτλοι, σε βάζουν κατευθείαν στο πνεύμα της σειράς, όπως και όλη η σειρά είναι εξαιρετικη φυσικά. Μακάρι κάποια στιγμή να ανακαλυφθεί κάτι και από το Κεκλεισμένων των θυρών..Οι ατμοσφαιρικότατοι τίτλοι αρχής και ένα απόσπασμα με τον Γιώργο Αρμαδώρο, στο ρόλο του Βάσου, και την Άννα Ανδριανού, στο ρόλο της κατηγορουμένης φοιτήτριας Ελένης.
Επεισόδιο 16ο, Τρίτη 24 Αυγούστου 1976, 22:30 μ.μ.
Από το αρχείο του ChristosM.
Το βίντεο το "αφιερώνω" στους δύο συμφορουμίτες που έχουν "τρέλα" για τη σειρά όπως και εγώ, τους φίλτατους @Metalcandyman και @konstantinosb !!!
Απ' το στόμα σου και στης ΕΡΤ τ' αυτί!Μακάρι κάποια στιγμή να ανακαλυφθεί κάτι και από το Κεκλεισμένων των θυρών..