Σκοτεινή Δικαιοσύνη - Dark Justice (1991–1993)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας taksidiotis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

taksidiotis

Retro Member
Αντιδράσεις
11
Πως μπορω να ξεχασω την σειρα αυτή.

Πραγματικα μου αρεσε πολύ,η υποθεση είναι,ενας δικαστης εχασε από μαφιοζικη επιθεση με βομβα στο αυτοκινητο την οικογενεια του,απο τοτε ορικιστηκε εκδικηση και δικαιοσυνη εκτος οριων και νομων,οπως εκεινος ηθελε...

την μερα Δικαστης,το βραδυ Τιμωρος.

Εξαιρετικη σειρα.

http://www.imdb.com/title/tt0101073/

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Την ειχα ξεχασει τελειως αυτη τη σειρα.Την εβλεπα και εγω.Αν δεν κανω λαθος στο Μεγκα παιζοταν.

Φαση ειχε. Ειχα παρακολουθησει μερικα επεισοδια. Μου φαινοταν εξαιρετικα σκληρη, και μαλλον πρεπει να ηταν πολυ μπροστα απο την εποχη της.

Μαλλον ηταν πιο μπροστα και απο τη σημερινη εποχη, γιατι αν πρωτοεβγαινε τωρα, πιστευω θα προκαλουσε αντιδρασεις.

απο το αντενα παιζοταν στα τελη του 1992 αρχες 1993 πηγαινα δευτερα γυμναστηριου παιζοταν καθε παρασκευη και το εβλεπα ψιλοανετα η εισαγωγη τα εσπαγε στην αρχη με την μουσικη

Δεν την έχανα την σειρά αυτή. Παίζονταν μετά τα Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά κατά τις 11 και κάτι (το Mega εκείνη την ώρα είχε Μάτλοκ και μετά το Φονικό Μετάξι). Μερικούς μήνες πριν, άνοιξη 1992 περίπου σε κάποιο τηλεοπτικό έντυπο,είχα διαβάσει ότι ο Αντέννα σκόπευε να γυρίσει για το νέο πρόγραμμα μια ελληνική σειρά με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Θεοδωρακόπουλο στον ρόλο ενός δικαστή που το βράδυ μετατρέπεται σε τιμωρό και μάλιστα έγραφε ότι ήταν βασισμένο σε μια ξένη σειρά (λεπτομέρειες δεν έλεγε για την ξένη σειρά αλλά αν και το θυμάμαι σαν μια αχνή ανάμνηση ήταν χαρακτηριστικό άρθρο μάλιστα το περιμέναμε με τον αδελφό μου πως και πώς). Τελικά δεν γυρίστηκε ποτέ αυτή η σειρά και ο Αντέννα εξασφάλισε τα δικαιώματα του "Dark Justice". Βέβαια η μεγάλη απορία με την σειρά αυτή,ήταν γιατί άλλαξαν τον πρωταγωνιστή στο β κύκλο και νομίζω καμία ομοιότητα στα χαρακτηριστικά.

Δεν την έχανα την σειρά αυτή. Παίζονταν μετά τα Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά κατά τις 11 και κάτι (το Mega εκείνη την ώρα είχε Μάτλοκ και μετά το Φονικό Μετάξι). Μερικούς μήνες πριν, άνοιξη 1992 περίπου σε κάποιο τηλεοπτικό έντυπο,είχα διαβάσει ότι ο Αντέννα σκόπευε να γυρίσει για το νέο πρόγραμμα μια ελληνική σειρά με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Θεοδωρακόπουλο στον ρόλο ενός δικαστή που το βράδυ μετατρέπεται σε τιμωρό και μάλιστα έγραφε ότι ήταν βασισμένο σε μια ξένη σειρά (λεπτομέρειες δεν έλεγε για την ξένη σειρά αλλά αν και το θυμάμαι σαν μια αχνή ανάμνηση ήταν χαρακτηριστικό άρθρο μάλιστα το περιμέναμε με τον αδελφό μου πως και πώς). Τελικά δεν γυρίστηκε ποτέ αυτή η σειρά και ο Αντέννα εξασφάλισε τα δικαιώματα του "Dark Justice". Βέβαια η μεγάλη απορία με την σειρά αυτή,ήταν γιατί άλλαξαν τον πρωταγωνιστή στο β κύκλο και νομίζω καμία ομοιότητα στα χαρακτηριστικά.
Ναι, καλή σειρά. Είχα δει κάποια επεισόδια. Θυμάμαι την εισαγωγή με την φράση " τότε έπαψα να πιστεύω στο σύστημα ".

Πίσω
Μπλουζα