Σκουπίδια Rulez!!! (2 GBA SP)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας ASiC
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

ASiC

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
81
Μετά την amiga, να τι βρήκα σήμερα:

Προβολή συνημμένου 82873

2 GBA SP γρατσουνισμένα εξωτερικά μονάχα και πλήρως λειτουργικά και τα παρακάτω παιχνίδια για GB:

Bugs Bunny Crazy Castle 4

Tweety's Highflying Adventure

Turok 3

Tetris

Tetris 2

Wrestlemania 2000

Nintendo's Golf

32 in 1

Daffy Duck

Terminator 2

Frogger

Aliens: Thanatos Encounter

I love this country :D :D:D

Και σε ποιον καδο ειπαμε οτι συχναζεις? :what:

Καλοριζικα και καλοπαιχτα!!! :thumb:

Αυτα ειναι!!!!:dribble:Καλοπαικτα!!!!

Μπραβο ρε αλανι καλοπαικτα.Και δεν φτανει που βρηκες καλουδια της μαμας NINTENDO της κορυφαιας εταιριας που αξιζει να βρισκεται στον χωρο τον videogames (μην ξεχνιομαστε :D ) αλλα τα βρηκες και εις διπλουν και με παιχνιδια κιολας.Επισης εκτος απο ολα αυτα τα βλεπω και σε εξαιρετικη κατασταση και τα GBA και της κασσετες.Μακαρι να εισαι συνεχεια τοσο τυχερος :thumb:

Αναρωτιέμαι, αυτός που τα πέταξε τα είχε για να παίζει μόνο GB παιχνίδια? Δεν μπορεί, κάπου εκεί κοντά θα έχει πετάξει και τα GBA παιχνίδια...

Τυχη Βουνο! Καλοπαιχτα!

metalcandyman είπε:
Και δεν φτανει που βρηκες καλουδια της μαμας NINTENDO της κορυφαιας εταιριας που αξιζει να βρισκεται στον χωρο τον videogames (μην ξεχνιομαστε :D )
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Ποσο ακομα! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! :D

Όου, Λεονάϊντας, μην μπερδεύεις το chatbox με τα ποστς! :P

Be ontopic pls! (το δούλεμα στα μεταξύ μας! ;) )

(Both offtopics θα εξαφανιστούν οσονούπω...)

Αυτο το 32 in 1 φαινεται εξαιρετικα ενδιαφερων. Μπορεις να δοκιμασεις αν λειτουργει, και να μοιραστεις μαζι μας περισσοτερες πληροφοριες;

Σας ευχαριστώ πολύ #)

Imgema είπε:
Αναρωτιέμαι, αυτός που τα πέταξε τα είχε για να παίζει μόνο GB παιχνίδια? Δεν μπορεί, κάπου εκεί κοντά θα έχει πετάξει και τα GBA παιχνίδια...
To έλεγξα :) Αυτά ήταν σε μια σακούλα απο σούπερ μάρκετ μέσα σε ένα κάδο ανακύκλωσης (μικρό, αυτά που δίνει ο δήμος εδώ σε κάθε σπίτι).

Getta Robo είπε:
Αυτο το 32 in 1 φαινεται εξαιρετικα ενδιαφερων. Μπορεις να δοκιμασεις αν λειτουργει, και να μοιραστεις μαζι μας περισσοτερες πληροφοριες;
Το έριξα μια γρήγορη ματιά και παίζει. Μου φάνηκε όμως οτι αρκετά επαναλαμβάνονται. Θα το ψάξω καλύτερα αύριο και θα επανέρθω.

Τις προάλλες πέτυχα SNES και καμιά 20ρια κασέτες ...όσες δεν είχαν ακαθαρσίες πάνω τις μάζεψα (5), το SNES είχε πάνω του κάτι σαν εμετό, δυστυχώς.

Επίσης βρήκα μια φιγούρα Stinkor από Masters of the Universe σε άριστη κατάσταση. Εξείχε από σακούλα πάνω πάνω, πιο μέσα σιχάθηκα να κοιτάξω.

Αυτα στο UK ή στην Ελλαδα? οχι οτι εχει σημασια, αλλα ο αγγλικος εμετος (απο σουπες, μπυρες κτλ) ειναι πραγματικο αισχος!

Getta Robo είπε:
Kαι εμενα εκει πηγε το ματι μου και γουρλωσε!!! :P

Χχαχχαχα!

Καλοπαικτα φιλε ASiC!!!

Ωραίος ! ..κι εγώ έχω βρεί 2 GBA SP , ένα πλήρως λειτουργικό σε κάδο ανακύκλωσης και ένα πεταμένο , επίσης λειτουργικό, σε ένα πάρκο .. :D

mike είπε:
Αυτα στο UK ή στην Ελλαδα? οχι οτι εχει σημασια, αλλα ο αγγλικος εμετος (απο σουπες, μπυρες κτλ) ειναι πραγματικο αισχος!
Στην Αθήνα, στους Αμπελόκηπους συγκεκριμένα. Στην περιοχή σου (Μαρούσι) το 2006 περίπου, είχα βρει Nintendo 64 και πολλά άλλα, πλήρως λειτουργικά!

Ρε παιδιά που τα βρίσκεται όλα αυτά τα πράγματα!! Αρχίζω και εντυπωσιάζομαι πραγματικά! Μήπως να αρχίσω το ψάξιμο? Έχω ένα κουτί για ανακύκλωση ηλεκτρονικών στο σούπερ μαρκετ της γειτονιας αλλά από κλεφτές ματιές (δεν παίζει να ψάχνω επίμονα) δεν έχω δει κάτι. Μπράβο είστε πραγματικά τυχεροί. Γενικά τα βρίσκετε πάντα στον ίδιο κάδο-γειτονιά ή τυχαία?

Εγω ενα DS lite ειχα δει στον καδο ανακυκλωσεις το carefour, αλλα ντρεπομουν να το παρω...

Εγώ τυχαία. Γνωστός μου είχε πει πριν χρόνια ότι πέταξε τεράστια συλλογή από φιγούρες χαρακτήρων ταινιών και comics, επειδή ξένιζαν την κοπέλα του. Παρεμφερή συμβάντα ή έλλειψη χώρου, προκαλούν αυτό το φαινόμενο.

Δεν έχω βρεί ποτέ μου τίποτα σχετικ΄με gaming σε κάδους σκουπιδιών ή ανακύκλωσης.

Πραγματικά είσαι πολύ τυχερός!! Καλόπαιχτα.

Πίσω
Μπλουζα