Σπάνιες Ελληνικές ταινίες και τηλεόραση

27 Οκτωβρίου 1991 προβλήθηκε η εξαιρετική αυτή ταινία στην ΕΤ2 και για πολλά χρόνια ήταν χαμένη από προσώπου γης...Πρόσφατα ψηφιοποιήθηκε , προβλήθηκε από την Cosmote σε άρτια εικόνα , μπορεί να προβληθεί πλέον από όλα τα κανάλια αλλά αυτά επιμένουν ακόμα στην Εθνική επέτειο στην "Υπολοχαγό Νατάσσα" και στο "Κονσέρτο για πολυβόλα"...

27 (3).jpg

Αν ζητήσω την παραστρατημενη από την ερτ λέτε να την βαλει; θέλω πολύ να την δω σούπερ αγαπημενη. Θυμάσαι τονυ ποτέ ήταν η τελευταία φορά που μπήκε στην τιβι

Αν ζητήσω την παραστρατημενη από την ερτ λέτε να την βαλει; θέλω πολύ να την δω σούπερ αγαπημενη. Θυμάσαι τονυ ποτέ ήταν η τελευταία φορά που μπήκε στην τιβι
μόνο της Φίνος Φιλμ έχω καταγράψει Αριάδνη δυστυχώς

Αν ζητήσω την παραστρατημενη από την ερτ λέτε να την βαλει; θέλω πολύ να την δω σούπερ αγαπημενη.

Kάνει τέτοιες χάρες η ΕΡΤ;;;
Εμείς ζητάμε κι αυτή πραγματοποιεί; Από πότε; :rolleyes:

Ποια ταινία είναι αυτη;
Πρόκειται για φωτογραφία από την ταινία μικρού μήκους με τίτλο "Η ναυμαχία της Σαλαμίνος", που είχε ενσωματωθεί στην παράσταση "Οδός Ονείρων", που παιζόταν το καλοκαίρι του 1962, στο θέατρο Μετροπόλιταν. Είχε γυριστεί ειδικά για την παράσταση και έπαιζαν η Ρένα Βλαχοπούλου και ο Μάνος Χατζιδάκις.

Πίσω
Μπλουζα