Σπάνιες Ελληνικές ταινίες

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Υπάρχει ταινία άλλη με τον ίδιο ακριβώς τίτλο, δηλ. χωρίς καμία άλλη προσθήκη;
Έψαξα για αυτή με την κουρακου και μου βγάζει μια ρετρο ξένη. Άλλη η ατιμασμενη άλλη η αγνη και ατιμασμενη και άλλη η παραστρατημενη

Υπήρχε μια δυσεύρετη ταινία κάποτε, τουλάχιστον ως το 2010, με την Κουράκου, που ο τίτλος της ήταν "Η ατιμασμένη" ή κάτι παρόμοιο, αν την ξέρει κανείς.
Μήπως ήταν αυτή, ξένη και δεν ήταν ελληνική ή ταινία με αυτόν τον τιτλο

Μπορει να ηταν ακομη αγνη. Θελει ψαξιμο.
Τελικά αγνη , παρθένα δεν ήταν , ήταν χήρα με ένα κοριτσάκι το οποίο εγκαταλείπει για την μεγάλη της αγαπη έναν φτωχό μουσικό που δεν μπορεί να την συντηρήσει και καταλήγει σε οίκο ανοχής.

Τελικά αγνη , παρθένα δεν ήταν , ήταν χήρα με ένα κοριτσάκι το οποίο εγκαταλείπει για την μεγάλη της αγαπη έναν φτωχό μουσικό που δεν μπορεί να την συντηρήσει και καταλήγει σε οίκο ανοχής.

Ναι, αλλα δυο λεπτα πριν το τελος ξαναγινεται αγνη και ανεγγιχτη γιατι αλλως το εντ δεν θα ειναι χαπι.

Στα μελό του '60 και στις ταινίες του Φώσκολου τίποτα δεν είναι αδύνατον.
Αγνη πάντως λέμε μια κοπέλα παρθένα όχι με παιδι , χήρα και με σχέση που εγκαταλείπει και το παιδί της να ζήσει τον μεγάλο ερωτα

Όλη γράφουν στην ερτφλιξ να βάλει ξενες ταινιες επιπέδου και πολύ νέες καθώς και ξενες σειρές μόνον εγώ ζήτησα την παραστρατημενη, πως φαίνεται ο ρετρομανιακος

Μου είπαν κάποιοι σχολιαστές τι της θες αυτές τις ταινίες μελο, ο κόσμος προχώρησε το ερτφλιξ βάζει νέες βραβευμένες ταινιες, απάντησα πως για μένα εκείνες οι ταινιες είχαν ψυχούλα και φιλότιμο και ας μην ήταν τεχνικά άρτιες αλλά δίδασκαν ηθικές αξιες

Μου είπαν κάποιοι σχολιαστές τι της θες αυτές τις ταινίες μελο, ο κόσμος προχώρησε το ερτφλιξ βάζει νέες βραβευμένες ταινιες, απάντησα πως για μένα εκείνες οι ταινιες είχαν ψυχούλα και φιλότιμο και ας μην ήταν τεχνικά άρτιες αλλά δίδασκαν ηθικές αξιες

Nα απαντησεις στους σχολιαστες που σου τα ειπαν αυτα πως οι σημερινες και βραβευμενες ειναι στην συντριπτικη τους πλειονοτητα πορνοταινιες που εχουν επικεντρο το σεξ, την βια, τις βωμολοχιες και την καθε λογης ανωμαλια.
Αυτα βραβευονται σημερα γιατι αυτο επιβαλλει η εποχη και η χουντα της πολιτικης ορθοτητας.
Οι ταινιες αυτες ειναι τεχνικως αρτιες, οπως λες κι εσυ, αλλα κατα τα αλλα ειναι πλαστικες, κομπιουτεραρισμενες ηλιθιοτητες που κατασκευαζονται με κυριοτερο σκοπο την πλυση εγκεφαλου των μαζων.

Nα απαντησεις στους σχολιαστες που σου τα ειπαν αυτα πως οι σημερινες και βραβευμενες ειναι στην συντριπτικη τους πλειονοτητα πορνοταινιες που εχουν επικεντρο το σεξ, την βια, τις βωμολοχιες και την καθε λογης ανωμαλια.
Αυτα βραβευονται σημερα γιατι αυτο επιβαλλει η εποχη και η χουντα της πολιτικης ορθοτητας.
Οι ταινιες αυτες ειναι τεχνικως αρτιες, οπως λες κι εσυ, αλλα κατα τα αλλα ειναι πλαστικες, κομπιουτεραρισμενες ηλιθιοτητες που κατασκευαζονται με κυριοτερο σκοπο την πλυση εγκεφαλου των μαζων.
Τα πες όλα ευτυχώς που αυτή του Καζαντζίδη ξεφυγε από τα πρότυπα της πολιτικής ορθοτητας

Πίσω
Μπλουζα