Σπίρτα που ανάβουν παντού και λοιπές φάρσες

Δεν πρόλαβα τη μόδα, είχα φύγει από την Ελλάδα, αλλά στην πραγματικότητα ήταν παλιότερο "μοντέλο". Τα πρώτα-πρώτα σπίρτα που φτιάχτηκαν ήταν έτσι - άναβαν όπου και τρίβονταν, με αποτέλεσμα πολλές φορές να ανάβουν και όταν δεν έπρεπε. Οπότε αντικαταστάθηκαν από τα "σπίρτα ασφαλείας" που έπρεπε να τριφτούν στην ειδική λωρίδα για ν' ανάψουν.
 
Πω-πω! Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά, τόσο μεγάλος είμαι? Μερικά τα είχα σχεδόν ξεχάσει, ευχαριστώ για το χαμόγελο.
 
Σπίρτα

Τελευταια ψαχνω να βρω τα λεγομενα "σπιρτα που αναβουν παντου" αλλα εχω αποτυχει!Μενω στον Πειραια και δεν ξερω που ακριβως να ψαξω για αυτα!Εχω διαβασει ενα αρθρο το οποιο ελεγε για ιταλικα σπιρτα που κυκλοφορουσαν,και θα επιθυμουσα να μαθω μηπως οποιοσδηποτε ξερει αν υπαρχουν ακομα εδω στην αθηνα η τουλαχιστον αν μπορω να τα βρω καπου συγκεκριμενα!
 
Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός κάποια σπίρτα που άναβαν στον τοίχο, το τραπέζι, το jean, οτιδήποτε σαγρέ! Πρέπει να έχουν καταργηθεί και αντικατασταθεί 100% πλήρως από τα καθιερωμένα σπίρτα ασφαλείας.
 
Τοτε φιλε μου σε παρακαλω αν μπορεις ψαξε γτ ειμαι και λιγο σκραπας στους υπολογιστες και αν βρεις κατι ενημερωσε με !Σε παρακαλω
 
Τα θυμάμαι και εγώ αυτά, όμως νομίζω ότι έχουν απαγορευτεί για λόγους ασφαλείας, άρα δύσκολα θα βρεις στην Ελλάδα.

Τώρα για έξω, αν πάντα νομίζεις ότι αξίζει τον κόπο να τα πάρεις από κανένα eBay, ίσως και να βρεις.
 
Αν ψάξεις για "strike anywhere matches" θα βρεις αυτό που θέλεις. Ακόμα και οδηγίες για να φτιάξεις μόνος σου από κοινά σπίρτα. ;)

Δύσκολο πάντως να έρθουν από εξωτερικό γιατί απαγορεύονται για προφανείς λόγους στα αεροπλάνα...
 
[edit] Greeklish [edit]

20190615_031537.jpg

20190615_031455.jpg

20190615_031427.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
1@tsonos[/USER]σε ευχαριστούμε για το ποστ και τις φωτογραφίες, απλά θα μπουρούσες να γράψεις το μήνυμα σου στα ελληνικά; Νομίζω απαγορεύνται τα greeklish

 
Ok,didn't know that!!Anyway this is the 1 you are looking 4...

20190615_224318.jpg
 
Ναι αλλά τώρα που το γνωρίζεις εξακολουθείς και γράφεις στα αγγλικά..γιατί;
 
Πίσω
Μπλουζα