Dimitrios RetroWannaBe Joined 11 Σεπ 2009 Μηνύματα 94 Αντιδράσεις 7 22 Νοέ 2009 #1 Καλησπέρα παιδιά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, άν είναι εφικτό να συνδεθώ με το wii μου στο ίντερνετ με το στικάκι της cosmote. Eίναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο;
Καλησπέρα παιδιά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, άν είναι εφικτό να συνδεθώ με το wii μου στο ίντερνετ με το στικάκι της cosmote. Eίναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο;
Saulot RetroNuts! Joined 14 Σεπ 2006 Μηνύματα 1.789 Αντιδράσεις 209 22 Νοέ 2009 #2 Οχι, Μονο αν το βαλεις στο laptop και μοιρασεις την συνδεση μεσω του ασυρματου του laptop
Dimitrios RetroWannaBe Joined 11 Σεπ 2009 Μηνύματα 94 Αντιδράσεις 7 22 Νοέ 2009 #3 Και να φανταστείς πως είχα σκοπό να συνδέσω το στικάκι πάνω στο Wii...... Πάντως όπως και να χει σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Μάλλον θα περιμένω ώσπου να βάλω "κανονικό" ίντερνετ στο σπίτι.
Και να φανταστείς πως είχα σκοπό να συνδέσω το στικάκι πάνω στο Wii...... Πάντως όπως και να χει σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Μάλλον θα περιμένω ώσπου να βάλω "κανονικό" ίντερνετ στο σπίτι.