Στο ρόλο του "κακού"...

bambinella ειναι οντως δυσκολη η επιλογη να βρεις τον πιο "κακο" γιατι οι περισσοτεροι της λιστας δεν ηταν καθολου "καλα" παιδια στους ρολους που επαιξαν (ισως με καποιες ελαχιστες εξαιρεσεις οταν φυσικα επαιζαν ρολο "καλου")

Πρεπει να ειχε ενδιαφερον ο Σταρενιος στο ρολο του "καλου",κατι τελειως διαφορετικο απ οτι τον εχουμε συνηθισει,δε μπορω να τον φανταστω σε τετοιο ρολο
 
Νομιζω πως ηταν συγκλονιστικος στο ρολο του ταλαιπωρου εκεινου ανθρωπου και τραγικου πατερα.

Καποια στιγμη δες την Εβδομη Ημερα. Αξιζει και για πολλους αλλους λογους ακομα.
 
θλον και τεμνον είπε:
[Edit] εκτός θεματολογίας! [edit]
σιγα μωρη, "καμπια", τον πολυ χωρο που επιανε στη σελιδα το περιστατικο με τον Καλογηρου που διηγηθηκε οταν τον ρωτησαν για τους ρολους του "κακου" που επαιζε! Τρωγεσαι με τα ρουχα σου πια :tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease:
 
Δε θα μπορούσα να ψηφίσω ποτέ τον Ανέστη Βλάχο γιατί είχε κάποια ιδιαιτερότητα σαν ηθοποιός! Οσο τον μισούσες σαν κακό, τόσο τον αγαπούσες σε ρόλους που έκανε τον καλό!

Επίσης αρκετά συμπαθητικός ήταν ο Καλογήρου σε κάποιες ταινίες καθώς και ο Στρατηγός. Ο Τσαχιρίδης μάλλον για πολύ αυστηρός μου φαίνονταν σε ρόλους του παρά κακός!! Ο Μάτσας απλά κλασικός σπιούνος και τίποτε άλλο!!

Λοιπόν τελικά ψηφίζω άλλο και συγκεκριμένα τον ΤΙΤΟ ΒΑΝΔΗ που θα μπορούσε να ήταν στη λίστα αντί του Τσαπέλη! (φιλική παρατήρηση)
 
boomer είπε:
Λοιπόν τελικά ψηφίζω άλλο και συγκεκριμένα τον ΤΙΤΟ ΒΑΝΔΗ που θα μπορούσε να ήταν στη λίστα αντί του Τσαπέλη! (φιλική παρατήρηση)
γι αυτο το λογο υπαρχει και η εκδοχη "αλλος" :)
 
υπαρχει και μια ψηφος για τον Γιωργο Μουτσιο απ τον atanasio

συντομα θα ακολουθησει κι αλλη δημοσκοπηση μονο που θα ειναι με ηθοποιους στο ρολο της "κακιας"
 
ioli1453 είπε:
Σπυρος καλογηρου πολυ κακος ειδικα στην "Μαρια της Σιωπης" που χτυπαγε την Αλικη τον ειχα μισησει.
Για τον ιδιο λογο ψηφισα Καλογηρου...ειχε κανει και σε αλλες ταινιες τον κακο με την ιδια επιτυχια...
 
Καλογηρου δαγκωτο [edited]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Oύτε ο Καλογήρου, ούτε ο Βλάχος, ούτε κανείς... Όλοι έκαναν τις συνηθισμένες κακίες που κάνουν όλοι οι κακοί... Ατιμίες, κλεψιές, βία, κατέδιδαν, τέτοια απλά πράγματα.... :p Για μένα ο χειρότερος "κακός ρόλος" που πέρασε ήταν ο Λάκης Κομνηνός στο "ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑ"... Το έργο είναι βασισμένο στο αιώνιο "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" και ό Κομνηνός είναι μακράν ο πιο απαίσιος χαρακτήρας που έχω δει στη μεγάλη οθόνη... Ο επιστάτης που είναι ερωτευμένος με την Φώνη (Καρέζη) αλλά είναι τόσο διεστραμμένος που βάζει να σκοτώσουν τον πατέρα και τα αδέλφια της για να την κάνει να πιστέψει ότι τους σκότωσε η οικογένεια του Έκτορα (Καζάκος) με τον οποίο πρόκειται να παντρευτεί και να την αναγκάσει να σκοτώσει τον άντρα που αγαπάει και την οικογένειά του.. Την οδηγεί λοιπόν, σε μια βεντέτα που δεν έχει ούτε καν λόγο... Πω πω, κάθε φορά που το βλέπω... Δε μου αρκεί ούτε που τον σκοτώνει στο τέλος.... Ούτε αυτό δεν τον ξεπλένει στα μάτια μου....
 
Πίσω
Μπλουζα