καλησπέρα στην παρέα... άρτι αφιχθείς στην παρέα φανατικός των ρετρο μηχανικών/ηλεκτρονικών και μανιακός συλλέκτης φωτογραφικών μηχανών... η συλλογή μου φτάνει τα 543 τεμάχια και η ηλικία τους ποικίλει από το 1896 μέχρι και δεκαπέντε χρόνια πρίν..
δυστυχώς λόγω έλλειψης χώρου και χρόνου δεν την έχω αξιοποιήσει και ο μικρός μου θησαυρός βρίσκεται καλά προφυλαγμένος και συσκευασμένος μέσα σε μία ντουλάπα...
τώρα τελευταία αρχισα το έργο της έκθεσης (στο σπίτι μου φυσικά) των κυριωτέρων από αυτές..
το έργο περιλαμβάνει
(1) απο-αποθήκευση
(2) καθαρισμός (κάθε μία έχει καθαριστεί προσεκτικά κατα την αγορά της αλλά όσο να είναι κάτι θα χρειαστεί)
(3) καταλογογράφηση/φωτογράφηση και δημιουργία βάσης με πληροφορίες για κάθε μία από αυτές
(4) τοποθέτηση των καλυτέρων σε εμφάνιση
(5) επαναποθήκευση των λοιπών
μια μικρή ιδέα εδώ

δυστυχώς λόγω έλλειψης χώρου και χρόνου δεν την έχω αξιοποιήσει και ο μικρός μου θησαυρός βρίσκεται καλά προφυλαγμένος και συσκευασμένος μέσα σε μία ντουλάπα...
τώρα τελευταία αρχισα το έργο της έκθεσης (στο σπίτι μου φυσικά) των κυριωτέρων από αυτές..
το έργο περιλαμβάνει
(1) απο-αποθήκευση
(2) καθαρισμός (κάθε μία έχει καθαριστεί προσεκτικά κατα την αγορά της αλλά όσο να είναι κάτι θα χρειαστεί)
(3) καταλογογράφηση/φωτογράφηση και δημιουργία βάσης με πληροφορίες για κάθε μία από αυτές
(4) τοποθέτηση των καλυτέρων σε εμφάνιση
(5) επαναποθήκευση των λοιπών
μια μικρή ιδέα εδώ