Συλλογή που σκοτώνει...

  • Έναρξη μίζας gazmado
  • Ημερομηνία έναρξης
G

gazmado

Guest

Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο... απλά respect στον τύπο για την απίστευτη αφοσίωση.

Πως σας φαίνετε ?
 
Αν κατάλαβα καλά ο τύπος έχει μαγαζί με games σωστά? Πολύ εντυπωσιακή συλλογή αλλά αν είχα κι εγώ μαγαζί (σαν το console club στο Ηρακλείο ας πούμε) κάπως έτσι θα ήταν το υπόγείο μου. Βέβαια ακόμα κι έτσι θέλει πολύ αφοσίωση, χρόνο και προσπάθεια για να έχεις 100-99% complete συλλογές και πολλά σπάνια κομμάτια.
 
Εξαρτάται κάτω από ποιές συνθήκες έχεις το μαγαζί. Αν έχεις λεφτά για να φάνε και οι κότες και το έχεις έτσι για την πλάκα σου τότε ναι, ότι καλό σου έρχεται το τσιμπάς και ούτε που σε νοιάζει, αν όμως θέλεις να υπάρχει μια ισορροπία -ή γενικά άσχετο με τα οικονομικά- σε ενδιαφέρει το μαγαζί σου να έχει καλό όνομα και καλό κόσμο, δεν είναι έυκολο να παίρνεις για εσένα ότι καλούδι σου έρχεται.
 
Αρρωστος! :D

Η συλλογή του όμως είναι εντυπωσιακή.
 
Συμφωνώ απλά λέω ότι αν έχεις ολόκληρο μαγαζί στην διάθεσή σου είναι πιο εύκολο να φτιάξεις μια τέτοια συλλογή. Στα 3-4 κομμάτια για κάθε τίτλο που παίρνεις για να πουλήσεις πχ, κρατάς το ένα ή κρατάς πολλά από τα πράγματα που σου μένουν σαν stock. Φαντάζομαι επίσης ότι ο κύριος αυτός έχει μαγαζί από παλιά. Άλλο να έχεις μαγαζί 2 χρόνια και άλλο 2 - 3 δεκαετίες πχ. Στην 2η περίπτωση ο καθένας θα μπορούσε να φτιάξει μια τέτοια συλλογή με τα χρόνια. Από ότι βλέπω ο κύριος αυτός δεν είναι νεαρός, φαντάζομαι ότι ακόμα και έτσι του πήρε χρόνια για να την φτιάξει.
 
παντα μ αρεσε να χαζευω τετοιες συλλογες.να σαι καλα που το βρηκες-μοιραστηκες
 
Ότι και να χε ο τύπος, τέτοια συλλογή δεν μαζεύεται εύκολα. Φαίνεται πολύ ψαγμένος ο τύπος και μάλιστα το ανέφερε ότι επεκτείνει την συλλογή του εδώ και 20+ χρόνια.
 
εντυπωσιακή! αλλά σε ένα βαθμό θα έγινε αυτό που λέει ο imgema,βέβαια,λέει ότι συλλέγει πάνω από δέκα χρόνια οπότε κάποια από αυτά θα τα πήρε σε τιμές χώμα προ ebay
 
Για πέταμα είναι η συλλογή, ούτε μισό Amiga game δέν είδα :)
 
Σαν στενό DVD club μοιάζει:) Μελαγχολία με έπιασε
 
Imgema είπε:
Αν κατάλαβα καλά ο τύπος έχει μαγαζί με games σωστά? Πολύ εντυπωσιακή συλλογή αλλά αν είχα κι εγώ μαγαζί (σαν το console club στο Ηρακλείο ας πούμε) κάπως έτσι θα ήταν το υπόγείο μου.
Imgema είπε:
Συμφωνώ απλά λέω ότι αν έχεις ολόκληρο μαγαζί στην διάθεσή σου είναι πιο εύκολο να φτιάξεις μια τέτοια συλλογή.
Ο μάγειρας μπορεί κι απολαμβάνει καλό φαγητό (εκτός κι αν είναι κακός μάγειρας βέβαια).
 
Vag είπε:
Ο μάγειρας μπορεί κι απολαμβάνει καλό φαγητό (εκτός κι αν είναι κακός μάγειρας βέβαια).
Συμφωνώ. Δεν είπα ότι δεν πρέπει ο μαγειρας να απολαμβάνει τις συνταγές του. Απλά αν με καλέσει στο σπίτι του και φάω κατι πολύ καλό, δεν θα εντυπωσιαστώ γιατί θα το περιμένω να είναι πολύ καλο ;)
 
παιδια πρεπει να ειναι απο στοκ μαγαζιων που δεν τα πουλησαν και τα πηρε ο τυπος !!!!!!!! αλλιως δεν εξηγηται διαφορετικα ...βλεπετε οτι εχει πολλα ομοια παιχνιδια και κονσολες!!!!!!!
 
Πίσω
Μπλουζα