Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Μετά από μια προσεκτική ματιά με το επιστημονικό μου μάτι, κατέληξα ότι το παρακάτω ΔΕΝ θεωρείται υλικό κατάλληλο για σφραγίσματα. Φοβάμαι ότι αυτό είναι υπεύθυνο που επιδεινώθηκες...D@redevil είπε:Χρωστάω 2 φωτογραφίες της συνάντησης που θα τις ποστάρω αύριο (συγνώμη, αλλά είμαι χάλια - η κατάσταση με το φρονημίτη επιδεινώνεται και μόλις και μετά βίας στέκομαι όρθια)....
Μη με κάνεις να γελάω - πονάω!Maddog είπε:Μετά από μια προσεκτική ματιά με το επιστημονικό μου μάτι, κατέληξα ότι το παρακάτω ΔΕΝ θεωρείται υλικό κατάλληλο για σφραγίσματα. Φοβάμαι ότι αυτό είναι υπεύθυνο που επιδεινώθηκες...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑ!!!![]()
![]()
Βεβαίως! Ο Τάκης, ο Μητσος, ο Μπάμπης, ο Σουλης, ο Σάκης και ο Βούλης!tsalk είπε:![]()
Ονόματα δεν βάζω είμαστε όλοι γνωστοί νομίζω - ξέρετε ποιος είναι ποιός
Ενα γιογό στη γκάμπγια!tsalk είπε:
Eνδιαφέρουσα άποψη. Πάνο έχεις δίδυμο αδερφό? ή μήπως Αντώνη έκανες πλαστική να μοιάζεις του wally?Rygar είπε:Το παληκάρι δεκσιά είναι ο αδερφός του Γουώλη σίγουρα!!
Σε λάθος εποχή βέβαια, αλλά ας όψεται!Kambia είπε:Βρε Tsalk η περίοδος του ONγκου τελείωσε, είμαι σε cutting face![]()
E δεν είχα άλλη δικαιολογία!!! Αμέσως να μου το χαλάσεις εσύD@redevil είπε:Σε λάθος εποχή βέβαια, αλλά ας όψεται!![]()
Κλαίω!Rygar είπε:Omega τί κέρατο είναι αυτό ρε φίλε;;![]()