Μετά από μια προσεκτική ματιά με το επιστημονικό μου μάτι, κατέληξα ότι το παρακάτω ΔΕΝ θεωρείται υλικό κατάλληλο για σφραγίσματα. Φοβάμαι ότι αυτό είναι υπεύθυνο που επιδεινώθηκες...D@redevil είπε:Χρωστάω 2 φωτογραφίες της συνάντησης που θα τις ποστάρω αύριο (συγνώμη, αλλά είμαι χάλια - η κατάσταση με το φρονημίτη επιδεινώνεται και μόλις και μετά βίας στέκομαι όρθια)....
Μη με κάνεις να γελάω - πονάω! Έχω βουρκώσει και κρατάω το μάγουλό μου - είναι τραγικό! (αλλά -μεταξύ μας- ο πόνος, πόνος και η μάσα, μάσα! Τα άδειασα τα πιατάκια μου! )Maddog είπε:Μετά από μια προσεκτική ματιά με το επιστημονικό μου μάτι, κατέληξα ότι το παρακάτω ΔΕΝ θεωρείται υλικό κατάλληλο για σφραγίσματα. Φοβάμαι ότι αυτό είναι υπεύθυνο που επιδεινώθηκες...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Βεβαίως! Ο Τάκης, ο Μητσος, ο Μπάμπης, ο Σουλης, ο Σάκης και ο Βούλης!tsalk είπε:
Ονόματα δεν βάζω είμαστε όλοι γνωστοί νομίζω - ξέρετε ποιος είναι ποιός
Ενα γιογό στη γκάμπγια!tsalk είπε:
Eνδιαφέρουσα άποψη. Πάνο έχεις δίδυμο αδερφό? ή μήπως Αντώνη έκανες πλαστική να μοιάζεις του wally?Rygar είπε:Το παληκάρι δεκσιά είναι ο αδερφός του Γουώλη σίγουρα!!
Σε λάθος εποχή βέβαια, αλλά ας όψεται!Kambia είπε:Βρε Tsalk η περίοδος του ONγκου τελείωσε, είμαι σε cutting face
E δεν είχα άλλη δικαιολογία!!! Αμέσως να μου το χαλάσεις εσύD@redevil είπε:Σε λάθος εποχή βέβαια, αλλά ας όψεται!
Κλαίω!Rygar είπε:Omega τί κέρατο είναι αυτό ρε φίλε;;