Συνάντηση Φθινοπώρου 2011 [προτάσεις - συμμετοχές]

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Φυσικα! ολα ειναι υπο διαπραγματευση. Το thread εχει σκοπο να βρουμε μια συνισταμενη ημερομηνια-ωρα-τοπο.

Προτεινετε
 
Αν βολεύει και τους υπόλοιπους, θα προτιμούσα η συνάντηση να γινόταν στις 16 (Παρασκευή) ή στις 17 (Σάββατο)... #) Αν, πάλι, η πλειοψηφία προτιμάει στις 9, τότε θα τα πούμε την επόμενη φορά... No problem, που λεν και στο χωριό μου... :p
 
Ρετροσυναντηση χωρις Juanita?

Νομιζω οτι πρεπει να μεταφερθει η ημερομηνια εφοσον δεν υπαρχουν ενστασεις. Και η ωρα 5:30 ειναι οντως νωρις παρολο που εχει μικρυνει αισθητα η μερα. 7-7:30 ειναι πιο λογικο
 
Είμαι μόνιμα εγκατεστημένος αθήνα και θέλω να δω τα retro συντρόφια απο κοντά, θα προτιμούσα εξάρχεια μιας και εκεί μένω, θα πρότεινα μάλιστα και το Dasein.
 
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την ημερομηνία όποτε θέλετε απλά θέλω να πώ το εξής...

1) Να γίνει κάπου κοντά σε σταθμό του μετρό ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μη μπορεί να πάρει αμάξι (δε το λέω αποκλειστικά για μένα αλλά είναι και ο δακτύλιος πχ που ξεκινάει) , στο μοναστηράκι είναι καλά αλλά με μετρό δε βολεύει θα μας βγεί η γλώσσα να ανεβούμε ειδικά και λόφο του στρέφη αν είναι εκεί που νομίζω δηλαδή...(διορθώστε με αν κάνω λάθος)

2) Η ώρα να είναι πιο μετά από 5:30 (αν είναι καθημερινή) ,αυτοί που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα μετά τις 5 τελειώνουν συνήθως...δε θα προλάβουν να έρθουν στην ώρα τους μερικοί...

Αυτά έχω να επισημάνω... :)
 
Σαββατο 17 Σεπτεμβρη - Εξαρχεια - Νωρις το απογευμα (το βραδακι ολο και καπου θα εχει κανονισει ο καθενας να παει)

Πως το βλεπετε?
 
Μια χαρά το βλέπω για τις 17. Βολεύει και τη Juanita (που δεν λέει να λείπει) ;) καθώς και όσους μένουν εκτός των τειχών. Άντε να μαζευτούμε να τα πούμε και από κοντά.

Θα έρθω με γεμάτο το οπλοστάσιο μου (ήτοι δίσκος βινυλίου της Μαρίας Κώνστα με αφίσα !!! και στίχους τραγουδιών, επιτραπέζια Δούρειος και Πέταλο - τσέπης και μεγαλύτερα - κ.ά.) για να περάσουμε την ώρα μας δημιουργικά. :p
 
caprice είπε:
Μια χαρά το βλέπω για τις 17. Βολεύει και τη Juanita (που δεν λέει να λείπει) ;) καθώς και όσους μένουν εκτός των τειχών. Άντε να μαζευτούμε να τα πούμε και από κοντά.Θα έρθω με γεμάτο το οπλοστάσιο μου (ήτοι δίσκος βινυλίου της Μαρίας Κώνστα με αφίσα !!! και στίχους τραγουδιών, επιτραπέζια Δούρειος και Πέταλο - τσέπης και μεγαλύτερα - κ.ά.) για να περάσουμε την ώρα μας δημιουργικά. :p
Θα φροντισω να αποθανατιστουν ολα σε 14.2 Megapixels ;)

Αν δεν υπαρξουν διαφωνιες θα "κρεμασω" την ημερομηνια στο Portal. Απλα να κατασταλαξουμε σε ωρα και μερος. Να το κανουμε παλι Θησειο (για τελευταια φορα)?
 
Wally είπε:
Αν δεν υπαρξουν διαφωνιες θα "κρεμασω" την ημερομηνια στο Portal. Απλα να κατασταλαξουμε σε ωρα και μερος. Να το κανουμε παλι Θησειο (για τελευταια φορα)?

Προσωπικά, προτιμώ το Στρέφη, έτσι για αλλαγή...


Και μέχρι να ανέβουμε,
κανα δυό κιλά θα τα έχουμε χάσει σίγουρα οπότε θα μοιάζουμε μανεκέν στις φωτό... (λέμε τώρα... )
 
Προσωπικά με βολεύει πολύ. Πολύ καλά το βλέπω.
 
Άρα έχουμε συμφωνήσει για Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου το απογευματάκι (να βρεθούμε και με ήλιο μια φορά) μένει το σημείο συνάντησης. Χωρίς να έχω αντίρρηση σε όσα λέτε θα έλεγα ότι το "κέντρο" ίσως βολεύει καλύτερα για προφανείς λόγους. Αν βαρεθήκαμε το Θησείο, πάμε Εξάρχεια ή στην Πλατεία Καρύτση - γνωστή και ως η πλατεία της πρίζας στους παλαιότερους :p (στάση μετρό Πανεπιστήμιο, βγαίνεις και σε 2 λεπτά είσαι εκεί). Αυτά !!!
 
Wally είπε:
Σαββατο 17 Σεπτεμβρη - Εξαρχεια - Νωρις το απογευμα (το βραδακι ολο και καπου θα εχει κανονισει ο καθενας να παει)
Πως το βλεπετε?
γιατι δλ το βραδακι να μη κανονισουμε την δικη μας συναντηση ? δε βρισκομαστε και τοσο συχνα ωστε η συναντηση να γινει στα πεταχτα η να συμπληρωσει το κενο της ωρας μεχρι την βολτα μετα...

οτι πειτε.
 
Πολύ σωστά!! Ας μην κανονίσει κάποιος δε πάθει τίποτα ένα σάββατο...ας βγει παρασκευή...

witch king είπε:
γιατι δλ το βραδακι να μη κανονισουμε την δικη μας συναντηση ? δε βρισκομαστε και τοσο συχνα ωστε η συναντηση να γινει στα πεταχτα η να συμπληρωσει το κενο της ωρας μεχρι την βολτα μετα...οτι πειτε.
 
Γιατι να μην μαζεψουμε και λιγο ηλιο? Μετα οσοι θελουν το συνεχιζουν για βραδυ, νυχτα, ξημερωμα, πρωινο κτλ :)
 
cutlaroc είπε:
Πολύ σωστά!! Ας μην κανονίσει κάποιος δε πάθει τίποτα ένα σάββατο...ας βγει παρασκευή...

Εμμμ...
:p υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που βγαίνουν έξω κάθε Σάββατο;;;
 
Κατά τις 18:00 καλή ώρα είναι νομίζω. 17:00 πάει λίγο νωρίς.
 
Για μένα θα βολευε πολύ το Στρέφη την Παρασκευή στις 16 ή το Σάββατο στις 17 του μηνος. Απο ώρα όχι νωρίτερα απο τις 6:30 με 7.Το Στρέφη μου είναι απλά πιο ''οικείο'' ,όσο για την γυμναστική καλό θα μας κάνει ,πές οτι κανετε step!

Mια ιδέα που έριξε ο Saulot ,Πολύ καλή!
 
Παιδια αυριο θα ανεβασω το επισημο ποστ. Μενει να βρουμε το μερος.

Ποιος εχει αντιρρηση για Στρεφη? Μηπως προτιμοτερο θα ηταν πλατεια Εξαρχειων? (για ευκολοτερη προσβαση σε οσους θα ερθουν με ΜΜΜ)

Ακουω
 
δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα Wally, ο λόφος είναι 10 το πολύ λεπτα (αν πηγαίνεις αργα) απο την πλατεία Εξαρχείων.
 
Το ξερω - λιγοτερο απο δεκαλεπτο μαλιστα. Το μονο κολλημα ειναι οτι καποιοι δεν γνωριζουν πως να ερθουν. Αυτο φοβαμαι και γι αυτο θελω να δω αν καποιος εχει αντιρηση οσο αφορα το μερος.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα