Συνάντηση με τον κύριο Ρετρό

perlastar

RetroJunkie™
Joined
30 Αύγ 2013
Μηνύματα
2.077
Αντιδράσεις
1.092
Δεν ήξερα που να βάλω αυτό το θέμα, αν είμαι σε λάθος μέρος αλλάξτε το. Το Retromaniax μου έδωσε την έμπνευση για το πώς θα ήταν αν το ρετρό ήταν προσωποποιημένο. Ας υποθέσουμε ότι έπαιρνε ανθρώπινη μορφή κι ερχόταν να μας συναντήσει, πώς θα αντιδρούσε το κάθε μέλος και τι θα του έλεγε; Η παρακάτω ιστοριούλα είναι καθαρά σάτιρα και φαντασία, απλά για να περάσουμε καλά. Να με συγχωρούν τα μέλη που τους άφησα εκτός, δυστυχώς δεν μπορούσα εννοείται να γράψω για όλους, αλλά για πολλούς δεν ήξερα κιόλας τι να γράψω. Όλοι είναι εκλεκτοί στο Retromaniax, κι ο καθένας έχει κάτι να προσθέσει με το δικό του μοναδικό τρόπο. Να με συγχωρέσουν κι αυτοί τους οποίους αναφέρω για τυχόν λάθη και ανακρίβειες, δεν γνωρίζω κανέναν σας προσωπικά και όλες οι ατάκες είναι πλασμένες με βάση χαρακτηριστικά και ιδέες που έχετε βγάλει στο φόρουμ. Επίσης, τον εαυτό μου δυστυχώς δεν μπορούσα να τον βάλω, γιατί το δυσκολότερο πράγμα είναι να σατιρίζεις τον εαυτό σου, γι'αυτό αν θέλει κάποιος άλλος να σατιρίσει εμένα, είναι ευπρόσδεκτος! Αρχίζω λοιπόν ελπίζοντας να μην με πάρετε με τις ντομάτες :)

Ο κύριος Ρετρό είναι ένας καθώς πρέπει άντρας με σκούρο κομψό κουστούμι και αέρα άλλης εποχής. Κουβαλάει μαζί του ένα μαγικό βαλιτσάκι, κι εκεί μέσα έχει τα πάντα από τις ρετρεποχές, ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί, και εκπληρώνει κάθε επιθυμία των ρετρομανιακών. Έχει επίσης την ικανότητα να σε παίρνει και να σε ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, στις πόλεις των παλιών δεκαετιών, στον κόσμο των κινουμένων σχεδίων, μέσα σε ταινίες και βιβλία, παντού. Τίποτα δεν είναι αδύνατο γι'αυτόν. Ταξιδεύει σε όλη τη γη και ποτέ μα ποτέ δεν εξαφανίζεται. Ακόμα κι όταν δεν φαίνεται για λίγο, και η μοντέρνα εποχή μοιάζει να έχει κατακλύσει τα πάντα, σίγουρα κάπου βρίσκεται και ξαφνικά εμφανίζεται πάλι όταν οι άνθρωποι τον ζητούν. Έτσι λοιπόν ήρθε κι επισκέφτηκε τους φίλους του Retromaniax για να τους εκπληρώσει ό,τι του ζητήσουν. Αυτές ήταν οι πρώτες αντιδράσεις τους:

Κambia: Κύριε Ρετρό, εσείς ξέρετε να λύνετε τον κύβο του Ρούμπικ; Ελάτε να τον λύσουμε μαζί και μετά θέλω να σας ζητήσω μία χάρη: Υπάρχει ένα ανεξερεύνητο σπήλαιο, για το οποίο έχουν ακουστεί πολλές ιστορίες για τις κατάρες που κουβαλάει. Είσαστε για μία εξερεύνηση; Eννοείται θα έχουμε και τούρτα για να γιορτάσουμε την άφιξή σας!

Daredevil: Που είσαι ρε φίλε και τόσο καιρό για σένα μιλάμε! Έλα να βγούμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί και κερασμένο τσουρέκι λευκή σοκολάτα-κάστανο από μένα! Let the party begin! Ουπς, πάλι στα Αγγλικά το γύρισα, συγνώμη!

Aριάδνη: Ω, κύριε Ρετρό, είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους σας γνωρίζω! Έχω να σας ρωτήσω πολλά πράγματα για το παρελθόν! Ας αρχίσουμε από τον Ντίκενς.

Λορένα: Χαιρόμαστε τόσο που σας έχουμε εδώ! Ανυπομονώ να βγούμε όλοι μαζί να μιλήσουμε για πολλά πράγματα, κυρίως για τα παλιά παιδικά. Θα ήθελα να έρθετε στην περιοχή μου, αλλά αν προτιμήσετε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη μην ανησυχείτε, και πάλι θα έρθω!

V.I Smirnov: Αφήστε τα γλέντια προς το παρόν και δώστε μου τον άνθρωπο για να κάνουμε μία σοβαρή πνευματική συζήτηση.

Juanita: Ήρθε, γιούπι, επιτέλους ήρθε! Περιμένετε να πάω να πάρω ένα κιλό emoticons που είναι κατάλληλα για την περίσταση και επιστρέφω σʼένα λεπτό! Μόλις επιστρέψω θα πάμε στον Νταλάρα κύριε Ρετρό έτσι;

Krios: Μέχρι να έρθει η ξαδερφούλα, βρες μου κάποια παλιά, αγαπημένα αντικείμενα που μου λείπουν, κύριε Ρετρό.

Domniki: Θέλω να με μεταφέρετε στον κόσμο της Κάντυ, να τα ζήσω όλα από κοντά, κι επίσης να γίνω παραμυθένιος πρίγκιπας πάνω σε άσπρο άλογο, έστω για ένα λεπτό σας παρακαλώ!

Akaliakoukou: Εγώ θέλω πρώτα τη δική σας κριτική για την ιστορία της Κάντυ που έγραψα και μετά να μου μάθετε κανένα τραγουδάκι που θα μεταδώσει το ρετροκλίμα σας, για να το πω στα σημερινά παιδιά.

Retrofan: Κύριε Ρετρό, τιμή μου που σας γνωρίζω! Πείτε μου παρακαλώ για το savoir vivre του Παρισιού της ρετροεποχής.

Rio: Εγώ θέλω να ταξιδέψουμε στο χρόνο στους παλιούς ηθοποιούς των ταινιών τρόμου και μετά μία βόλτα στον κόσμο του Star Trek. Αν βολεύει και σας φυσικά…

Stayros: Πού είσαι, σε έχω απόλυτη ανάγκη! Κι άλλα Playmobil για μένα please!

Johnny: Εγώ μετά χαράς να έρθω να σας βοηθήσω για οτιδήποτε θέλετε να ξεθάψετε από το παρελθόν για τους υπόλοιπους. Είναι η ιδιότητά μου ξέρετε…

Exetlaios: Δάκρυα χαράς με πλημμυρίζουν που σας γνωρίζω! Μαζί θα κάνουμε κάποια από τα καλύτερα urban explorations που έγιναν ποτέ!

Pinhead: Θα μου κάνετε την τιμή να δούμε μαζί κάποιες παλιές ταινίες τρόμου; Όχι τις πολύ ποιοτικές όμως, από τις άλλες.

Pardalotzatziki: Δεν θα μου χαλάσετε το χατίρι για μία βόλτα με τη μηχανή έτσι; Υπόσχομαι ότι θα είμαι καλό παιδί και δεν θα σας κάνω καμία ζαβολιά.

Nwntas: Πρώτα να με πάτε στις Γιουροβίζιον των περασμένων δεκαετιών και μετά θα σας ρωτήσω κι άλλα για να εμπλουτίσω τις εγκυκλοπαιδικές μου γνώσεις.

Tonytony: Mία ξενάγηση στα παλιά στούντιο της Φίνος θα μου προσφέρετε; Μετά πολύ θα ήθελα να μου βάλετε εσείς με τις γνώσεις σας ένα κουίζ για τον ελληνικό κινηματογράφο. Δοκιμάστε με να δούμε τι ξέρω!

Aretara: Μετά ελάτε να μιλήσετε και μαζί μου για τον ελληνικό κινηματογράφο. Έχουμε πολλά να πούμε.

Johnalepou: Σίγουρα θα έχετε ακυκλοφόρητες αφίσες και φωτογραφίες της Νόρας. Θα σας ήμουν αιώνια ευγνώμων!

Σώτος Σώτος: Θέλω να δω τη συλλογή σας από αλφαβητάρια και παλιά αναγωστικά, να αναπολήσουμε τα παλιά. Μετά, ελπίζω να έχετε όρεξη για μία αθλητική κουβεντούλα.

Prisma: Ελάτε να κάνουμε μαζί μία βόλτα στην παλιά Αθήνα, σίγουρα θα έχετε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να μου δείξετε.

Thor: Στην Άγρια Δύση να πάμε πρώτα, θα μου κάνετε τη χάρη να γνωρίσω από κοντά τον Λούκυ Λουκ;

Alucard: Είσαι για ένα ταξίδι σε thrash συναυλία των 80ʼs;

Pooky: Πρώτα θα ταξιδέψετε μαζί μου στους Ηammerfall του τότε κι έπειτα σας προσκαλώ σε ατελείωτο gaming…

Wally: Άστον άνθρωπο να με πάει πρώτα στους Μanowar του τότε και μετά θα ασχοληθεί μαζί σου.

Katerinak: Ωραία, έχω τη μοναδική ευκαιρία να τσεκάρετε τη βάση δεδομένων και να μου πείτε την άποψή σας!

Τsalk: Ναι, κι όταν τελειώσετε ελάτε να ρίξετε μία ματιά και στα δικά μου δεδομένα.

Betty Boop: Θα μου δωρίσετε περιοδικά που δεν έχω; Ας αρχίσουμε με όλα τα Σούπερ Κατερίνα και θα σας πω μετά για τα υπόλοιπα.

Video80: Ως ρετρό που είσαι εννοείται θα δούμε και θα συζητήσουμε για τις βιντεοταινίες έτσι; Λέω να σου πάρω και μία κανονική συνέντευξη.

Βambinella100: Εγώ θα σας παρακαλέσω να μου δώσετε λουκ γυναίκας της δεκαετίας του 50 και να με μεταφέρετε εκεί να βγούμε έξω και να διασκεδάσουμε με την BB.

Rinus Cesar: Eλάτε να πιούμε καφεδάκι δίπλα στη θάλασσα και να μιλήσουμε για τα αξέχαστα 80ʼs. Θα σας δείξω και μία ιστορία που έγραψα.

Alkis21: Eσείς σίγουρα θα έχετε πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες για το πώς θα βγουν ξανά υπέροχα adventure games. Ανυπομονώ να σας ακούσω!

Stakovios: Μπορείτε να μου κανονίσετε μία ρετροσυνάντηση με τη Νάκη Αγάθου παρακαλώ;

Maddog: Με τόσο μεγάλο ταξίδι που κάνατε και τόση κούραση σας βλέπω λίγο χλωμό. Ελάτε να σας δώσω ένα τονωτικό γιατί μετά έχουμε να πούμε πολλά…

Rygar: Εγώ να σας κεράζω ένα ματζούνι αν μου βρείτε κάτι που ψάχνω απελπιζμένα εδώ και χρόνια.

Θάνος: Στον κόσμο του Καπαμαρού μπορείτε να μπείτε; Ελάτε να πετάξουμε αμέσως εκεί!

Ζοuzou: Kάντε με μελισσούλα να πετάξω σαν τη Μάγια!

Μakisimos: Eσείς θα ξέρετε…υπάρχει κανένα άλλο παιχνιδάκι παρόμοιο με τον Φωτεινούλη ή τον Αγκαλίτσα που να μου έχει ξεφύγει;

Εl Greco: Με εσάς αρχηγό, σίγουρα θα ξαναποκτήσουμε την αγαπημένη Bibi-bo.

Deathshadow: Eλάτε να δούμε μαζί το Αkira και πείτε μου τρίβια που δεν τα ξέρει κανείς άλλος.

Αngel_grig: Μόνο pixel! Ελάτε να μιλήσουμε με τις ώρες για pixel!

Dino: Είμαι σίγουρος ότι προτιμάτε Atari! Μιλήστε ελεύθερα!

Spyros_s: Τι του λέτε του ανθρώπου; Αmiga και ξερό ψωμί! Πείτε τους κύριε Ρετρό!

Metalcandyman: Εγώ φιλαράκι δεν θα σε κουράσω πολύ, έλα να πάρουμε από μία γκόμενα ο καθένας και να βγούμε για μπύρα και μετά λίγη χαλάρωση με Nintendo.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν περιμενα να δω ρετρανθρωπο μπροστα μου, αλλα μια βολτα με μια Harley του 1958 ή μια Indian του 1938 δεκτη και με το παραπανω :D

:thanx2: :wave:
 
Και μόλις τελειώσει με όλους τους παραπάνω θα πρέπει να περάσει τον υπόλοιπο χρόνο μαζί σου και να σε ευχαριστήσει που του γνώρισες όλον αυτόν τον κόσμο. Perlastar είσαι φοβερή και με πλούσια φαντασία! Σε ευχαριστώ πολύ και για την αναφορά στους παραπάνω.
 
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Καταπληκτικό! :thumbup:

Ο καθένας με τα κουσούρια του... :D

perlastar ευχαριστούμε πολύ! :)
 
perlastar: Κυριε ρετρό τιμη μου που σας γνωριζω, τι θέλω να ζησω, να μια περιπέτεια και εγω στον κόσμο της αγκάθας, να είναι στον Νειλο η στην Μεσοποταμία, να έχει σχέση με παλιους πολιτισμούς των Ασσυριων για παράδειγμα, ενταξει και μια περιπέτεια στο παρισι με τον πουαρο δεν θα μου κακοπεφτε και φυσικα να μου δειξετε τα στουντιο που γυριζονταν παλια παιδικα όπως τα αρκουδάκια της αγάπης, ζητω πολλά :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν υπαρχει.....κλαιω..... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

 

 

 


perlastar
...απλα εγραψες!!!! :bow: :bow: :bow: :bow:

Σε ευχαριστουμε πολυ!!!!!!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2:
 
Όταν σκέφτομαι τον κυριο ρετρο στην ελληνικη του εκδοχή σκέφτομαι έναν ανδρα σαν τον σταυρο ξενιδη, εσεις;
 
αριαδνη είπε:
Όταν σκέφτομαι τον κυριο ρετρο στην ελληνικη του εκδοχή σκέφτομαι έναν ανδρα σαν τον σταυρο ξενιδη, εσεις;
Καλό!

Ξενίδη ή ακόμα καλύτερα με τον Βασίλη Λογοθετίδη, βόλτα στην Αθήνα του '50. :thumbup:
 
Πολύ ωραίο. :clap: Μου αρέσουν πολύ τα κείμενα που σατιρίζουν καλόγουστα διάφορα μέλη του φόρουμ... :D
 
Θα διαφοροποιήσω λίγο τον κο Ρετρό σε κα Ρετρό, περνώντας λίγο από την Καμπάνα της Ναθαναήλ στην Αναζήτηση, τραγουδώντας την κουτσή κιθάρα με την αγαπημένη μου Δώρα Σιτζάνη κάνοντας Διακοπές στην Κύπρο και σίγουρα θα έριχνα μια στροφή και εγώ με την Μπαρμπαρα μπουσέ ζητώντας από τον Χάρο να ξαναπεράσει το πρωί μιας και αυτή την ώρα, την προσμένω μια ζωή.

Σίγουρα θα ήθελα και μια γρήγορη βόλτα είτε με το 2002 του Μπάρκουλη είτε με την Φούλβια του Τζανετάκου.

Λαστ μπατ νοτ Λιστ, έχω την τύχη να έχω την δυνατότητα να περάσω μια βόλτα από το σπίτι ενός ξεριζωμένου ;) και να μου πει ιστορίες από πρώτο χέρι για ρετρό καταστάσεις και δρώμενα των 60ς -70ς .
 
Πολύ καλό perlastar! Με πέτυχες διάνα!

Υ.Γ. Θα έκανα μια μικρή ακόμα προσθήκη:

"Κύριε Ρετρό, επίσης μετά την ανάλυση των Αναγνωστικών θα ήθελα να δούμε 2-3 φορές σερί και να αναλύσουμε το "Blade Runner"!!! :D
 
Πολυ ωραιο, πραγματικα!

Εισαι τοσο λιγο καιρο μαζι μας και μας ξερεις τοσο καλα....
 
Ωραία, τις γλύτωσα τις ντομάτες τελικά! Αυτό το θέμα θα ήταν love it or hate it και χαίρομαι που σας άρεσε! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια παιδιά :thanx2:

Αριάδνη, μπράβο, πολύ ωραία η σάτιρα για μένα, με ξέρεις καλά κι εσύ!

Επίσης, με αφορμή το ότι είδα να το κάνουν κάποιοι και μου άρεσε, μπορείτε ασφαλώς να προσθέσετε ελεύθερα κι άλλα πράγματα που θα ζητούσατε από τον κύριο Ρετρό, και τα μέλη που έχω ήδη αναφέρει, αλλά και αυτοί που δεν μπορούσα να αναφέρω.
 
Επίσης θα του ζητούσα να με μετέφερε στο στούντιο που γίνονταν τα γυρίσματα του Time Tunnel, το 1966...
 
Κι εγώ κανένα ΚΙΤΤ να μου αγοράσει. Τον πραγματικό εννοώ.
 
Επισης σε καποιους θα μπορουσε να ηταν καπως ετσι τα πραγματα.... :diablotin:

perlastar είπε:
Κambia: Κύριε Ρετρό, εσείς ξέρετε να λύνετε τον κύβο του Ρούμπικ; Ελάτε να τον λύσουμε μαζί και μετά θέλω να σας ζητήσω μία χάρη: Υπάρχει ένα ανεξερεύνητο σπήλαιο, για το οποίο έχουν ακουστεί πολλές ιστορίες για τις κατάρες που κουβαλάει. Είσαστε για μία εξερεύνηση; Eννοείται θα έχουμε και τούρτα για να γιορτάσουμε την άφιξή σας!
"Καρντασακο...

Καλα ελυσες σε 2 λεπτα τον 5 x 5,

καλα επαιξες με την καμπινουλα μου,

καλα εφαγες και την τουρτιτσα....

Δεν με λες τωρα που εχεις καταχωνιασμενα εκεινα τα Playmobilακια?"... :bash:

perlastar είπε:

Daredevil:
Που είσαι ρε φίλε και τόσο καιρό για σένα μιλάμε! Έλα να βγούμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί και κερασμένο τσουρέκι λευκή σοκολάτα-κάστανο από μένα! Let the party begin! Ουπς, πάλι στα Αγγλικά το γύρισα, συγνώμη!
"Να σε πω ρε φιλαρακι....

Μιας και με εκανες την τιμη και ηρθες δες με λες που θα βρω κανα MAC γιατι

εχει βλανταξει το ματι απο το πολυ ζαχαρωμα?"...:biglaugh:

perlastar είπε:
Juanita: Ήρθε, γιούπι, επιτέλους ήρθε! Περιμένετε να πάω να πάρω ένα κιλό emoticons που είναι κατάλληλα για την περίσταση και επιστρέφω σʼένα λεπτό! Μόλις επιστρέψω θα πάμε στον Νταλάρα κύριε Ρετρό έτσι;
" Τι ειπες ρε σκουληκι.....

Εχεις ολα τα επεισοδια απο την Μαχη των Πλανητων και ζεις ακομα?

Φερτα....αλλιως σε εθαψα επιτοπου!!!!!!":takethat:

perlastar είπε:
Stayros: Πού είσαι, σε έχω απόλυτη ανάγκη! Κι άλλα Playmobil για μένα please!
"Αδερφε....εκεινες οι κουτες με τα ΄80s παιχνιδια που ελεγες....υπαρχουν ετσι?" #)

perlastar είπε:
Exetlaios: Δάκρυα χαράς με πλημμυρίζουν που σας γνωρίζω! Μαζί θα κάνουμε κάποια από τα καλύτερα urban explorations που έγιναν ποτέ!
"Τι ειπες ρε Τιτανομεγιστε....Υπαρχει ακομα ζωντανο ρετροσκυλαδικο....ΦΥΓΑΜΕ!".... :acoustic:

perlastar είπε:
Pardalotzatziki: Δεν θα μου χαλάσετε το χατίρι για μία βόλτα με τη μηχανή έτσι; Υπόσχομαι ότι θα είμαι καλό παιδί και δεν θα σας κάνω καμία ζαβολιά.
"Εκεινο το Ford...δεν το εκανες αποσυρση ετσι? Ωραια,το αγοραζω!" :cool:

perlastar είπε:
Rygar: Εγώ να σας κεράζω ένα ματζούνι αν μου βρείτε κάτι που ψάχνω απελπιζμένα εδώ και χρόνια.
"Πσιτ....να σου πω...αμα βρεις γκανα MAC μην το ντωσεις στην Μαννιανα....":D

.

perlastar είπε:
Deathshadow: Eλάτε να δούμε μαζί το Αkira και πείτε μου τρίβια που δεν τα ξέρει κανείς άλλος.
"Αδερφε....Θα σε κανω εικονισμα!!!! Ολη η σειρα απο τους Γιγαντες του Κατς....εισαι απιστευτος!!!!! :worship:

perlastar είπε:
Αngel_grig: Μόνο pixel! Ελάτε να μιλήσουμε με τις ώρες για pixel!
"Τι ειπατε? Εχετε εναν ΚΑΤ κρυμενο?????!!!!!!!!!!" :burn:

perlastar είπε:
Dino: Είμαι σίγουρος ότι προτιμάτε Atari! Μιλήστε ελεύθερα!
"Μην σε ξανακουσω κακομοιρη μου να λες την λεξη Amiga....θα σου φαω το λαρυγγι!!!!!!" :bash:

perlastar είπε:
Metalcandyman: Εγώ φιλαράκι δεν θα σε κουράσω πολύ, έλα να πάρουμε από μία γκόμενα ο καθένας και να βγούμε για μπύρα και μετά λίγη χαλάρωση με Nintendo.
"Tι ειπες μωρη ξεπουπουλιασμενη λυροκοτα!!!!!! :rant: Ποιος Sonic ειναι καλυτερος... :rant: ....Mario και ξερο ψωμι!!!"

:biglaugh::biglaugh::biglaugh:
 
Χαχαχα λιώσαμε Σταύρο! Έτσι, να βλέπουμε και την άλλη πλευρά του νομίσματος.
 
Έριξα πολύ γέλιο. ΘΕΑ !!!!

Και θα συμφωνήσω με την ΒΒ. Είσαι λίγο χρόνο μαζί μας και παρόλα αυτά μας ξέρεις καλά.
 
Μπράβο @perlastar, πολύ έξυπνο το θέμα σου, έχεις φαντασία! Και λιώσαμε στο γέλιο πάλι! Πάντως περιμένω από τον @alkis21 να προκαλέσει τον Κ. Ρετρό σε μια αναμέτρηση Kick off, και τον @Metalcandyman για high score στο pacman :D :D
 
Πίσω
Μπλουζα