Συνέντευξη: Πάνος Τσαπάρας

Πολυ ενδιαφερον! Ρε παιδες να προτεινω κατι? Ενα μεγαλεπηβολο προτζεκτ ισως. Τι θα λεγατε αν το Ρετρομανιαξ επαιρνε συνεντευξεις απο οσο περισσοτερους συντελεστες, μεταγλωτισσεων γινεται? Το ιδανικο θα ηταν να ειναι σε μορφη βιντεο και να ανεβουν σε καποιο καναλι του youtube. Aυτοι οι ανθρωποι εντυσαν με τις φωνες τους ενα μεγαλο μερος των τηλεοπτικων αναμνησεων μας. Το εργο τους δεν ηταν καθολου ευκολο παρολα αυτα οι δουλειες που εβγαιναν ηταν ποιοτικοτατες. Δεν ηταν λιγες οι φορες που ηταν καλυτερες και απο το αυθεντικο! Πιστευω πως θα επρεπε να τους τιμησουμε και να εχουμε την ευκαιρια εμεις και νεοτεροι να ριξουμε μια ματια πισω απο την σκηνη.
 
Ειναι γνωστο οτι πεταμε τη σκουφια μας για αυτα.

Ομως προυποθετει πολυ καλο συγχρονισμο, οργανωση και αφοσιωση μια τετοια προσπαθεια.

Το εζησα προσωπικα πριν λιγες μερες οταν κλεισαμε και πραγματοποιησαμε μια πολυ σημαντικη συνεντευξη που θα διαβασετε σε λιγες μερες.

Ψαξιμο, συννενοηση, last minute disasters κτλ :)

Παντως οτι εχετε υπ οψιν, ειμαι μεσα ;)
 
joe είπε:
Ρε παιδες να προτεινω κατι? Ενα μεγαλεπηβολο προτζεκτ ισως. Τι θα λεγατε αν το Ρετρομανιαξ επαιρνε συνεντευξεις απο οσο περισσοτερους συντελεστες, μεταγλωτισσεων γινεται? Το ιδανικο θα ηταν να ειναι σε μορφη βιντεο και να ανεβουν σε καποιο καναλι του youtube.
Είναι ένα πολύ ωραίο project αυτό που λες,με την προϋπόθεση να βρεθούν άτομα να ασχοληθούν και να το πραγματοποιήσουν.Κι αυτό είναι (μακράν) το μεγαλύτερο πρόβλημα... ;)
 
και αυριο τι ειναι???

Παααααραααασκευη πρωι λαλαλαλαλαλαλα!!! Αφιερωμενο σε ολα τα μεγαλα παιδακια που βλεπουν την δουλεια σαν συνεχεια του σχολειου

http://www.youtube.com/watch?v=F6tKC5-zeCc&feature=player_embedded

και στο 2:12 το πιο αναρχικο μηνυμα που ακουστηκε σε παιδικο τραγουδακι!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σούπερ η συνέντευξη, αξίζει να διαβαστεί ολόκληρη!
 
http://www.youtube.com/watch?v=9fZE5kCxfrc

Aν κι ο Πάνος Τσαπαράς είχε αναλάβει την στιχουργία του ελληνικού μουσικού άλμπουμ Pokemon ποίος ήταν ο καλλιτέχνης που τραγούδησε το εισαγωγικό κομμάτι. Πολλοί λένε ότι ήταν ο Σάκης Ρουβάς, πληροφορία που αρκετοί άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι πλήρως ανακριβής. Και για όσους ενδιάφερονται το άλμπουμ κυκλοφορεί για κατέβασμα σε διάφορα sites (links δεν θα ποστάρω καθώς απαγορεύεται φαντάζομαι σύμφωνα με τους κανόνες του retromaniax).
 
πραγματικα πολυ ενδιαφερουσα συνεντευξη,τη διαβασα ολοκληρη πριν απο λιγο και ομολογω οτι ελαχιστα πραγματα γνωριζα..Τις παιδικες μουσικες εκπομπες του Πανου Τσαπαρα τις παρακολουθουσα συχνα :)
 
Πίσω
Μπλουζα