Συνέντευξη της Έλλης Ευαγγελίδου

tsalk

RetroDB Feeder
Joined
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
3.719
Αντιδράσεις
920
Ποίος δεν θυμάτε την Έλλη Ευαγγελίδου και τις εκπομπές που έκανε σχεδόν από την έναρξη της Ελληνικής Τηλεόρασης ως και το 1981. Συγκεκριμένα η πρώτη της εκπομπή το "για σας κυρία μου" ξεκίνησε από το τότε ΕΙΡΤ στα τέλη του 1966 ως το 1968, και στην συνέχεια από την άνοιξη του 1968 ως και το 1981 στην ΥΕΝΕΔ με το γνωστό γυναικείο μαγκαζίνο " η σύχρονη Εύα" απ όπου πέρασαν γνωστοί καλεσμένοι Έλληνες και ξένοι μεταξύ των οποίων η Τζόαν Κόλινς, ο Μανώλης Ανδρόνικος, ο Κωσταντίνος Τσάτσος και πολλοί άλλοι.

Ηταν η πρώτη εκπομπή όπου είχαν μιλήσει για το νέφος της Αθήνας το 1979.

Αυτή η πολύ επιτυχιμένη παρουσία της στην τηλεόραση αναλύεται και στην συνένευξη που παραθέτω.

picture.php


Το εξύφυλλο του τεύχους 466 του 1979 ήταν αφιερωμένο στην Ελλη Ευαγγελίδου

picture.php
 
Τη θυμάμαι προς τα τέλη της τηλεοπτικής της καριέρας, ενώ δεν παρακολουθούσα τις εκπομπές της, όπως είναι επόμενο, λόγω ηλικίας. Είναι λυπηρό πάντως με την πάροδο των χρόνων (των δεκαετιών) να έχουν αντικατασταθεί τέτοιες προσωπικότητες με πανέξυπνες και παμπόνηρες ξανθιές, που παριστάνουν τις ηλίθιες για να «πουλήσουν»...
 
Σημεία των καιρών. Σήμερα τα πάντα γίνονται στον βωμό της θεαματικότητας. Και τα περισσότερα από αυτά που γίνονται είναι αισχρά. Μοιρέα νοσταλγούμε κάποιες εκπομπές που πέρα από το περιεχόμενό τους (ενδιαφέρον ή μη) είχαν ήθος.
 
Καλησπέρα!

Μήπως ξέρει κάποιος-α ποιά ήταν η μουσική που ακουγόταν στους τίτλους της "σύγχρονης εύας";
 
Έλλη Ευαγγελίδου (συνέντευξη)

Η Έλλη Ευαγγελίδου με την εκπομπή της "Σύγχρονη Εύα" κατά τα πρώτα χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης, άφησε εποχή. Εδώ σε συνέντευξή της από το περιοδικό "Τηλέραμα" (1996).
 
Ευχαριστώ!

Μετά από 35 χρόνια το βρήκα επιτέλους!
 
Πίσω
Μπλουζα