Συνέντευξη του Kristof Tuts ..από μένα για όλους εσάς !

geoanas

Commodore Vampire
Διαχειριστές
Joined
14 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.225
Αντιδράσεις
280
Το πάθος μου με την κονσόλα Vectrex το ξέρετε καλά, όσοι με γνωρίζετε καιρό.

Μέσω αυτής της μακροχρόνιας ενασχόλησης μου είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πολλούς αξιόλογους ανθρώπους που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στην Vectrex scene.

Ένας από αυτούς τους διαδικτυακούς μου φίλους είναι ο Kristof Tuts από το Βέλγιο. Μας χάρισε δυο διαμάντια : τα Vectrexians και Vector Pilot , που μπορώ να πω ότι απογείωσαν το μηχάνημα και μας έκαναν γνωστά κάποια χαρακτηριστικά του που ίσως αγνοούσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Μας ετοιμάζει σύντομα και το Vector Patrol.

Με τον Kristof Tuts τα λέγαμε καιρό τώρα online, μέχρι που μου κατέβηκε η ιδέα να του πάρω μια συνέντευξη για να μπορέσω να σας μεταφέρω λίγο από τον μαγικό κόσμο του Vectrex και να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά που μου δίνει η ενασχόληση με αυτό.

Ο Kristof δέχτηκε χωρίς κανένα πρόβλημα και κουβέντα στη κουβέντα μαζεύτηκαν πολλά. Η κόπωση να τα μαζέψω και να τα μεταφράσω ήταν αρκετή αλλά νομίζω ότι άξιζε.

Σας χαρίζω λοιπόν την συνέντευξη του…

Εδώ για Ελληνικά :

http://www.iamretro.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-kristof-tuts/

Εδώ η πρωτότυπη (απομαγνητοφώνηση) στα Αγγλικά :

http://www.iamretro.gr/kristof-tuts-interview-english/

Επειδή σας ετοιμάζω κι άλλες, πολλές εκπλήξεις ...τα σχόλια σας θετικά ή αρνητικά με ενδιαφέρουν πάρα πολύ ;)
 
Γιωργαρα δες λιγο τα links γιατι εχουν προβλημα και δεν ανοιγουν.
 
Για ξαναδοκίμασε Bill...σε μένα ανοίξαν...
 
Xμμμ, ούτε και σε μένα δουλεύουν... μάλιστα αν προσπαθήσω να μπω απλά στο http://www.iamretro.gr/ μου λέει ότι "the site is moving".

Πάντως τσάκω το thanks προκαταβολικά γιατί όταν διορθωθεί αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το περιεχόμενο θα είναι άκρως ενδιαφέρον ;)
 
Παιδιά σόρρυ για την ταλαιπωρία αλλά σήμερα μετακομίσαμε σε άλλο μηχάνημα το http://www.iamretro.gr με αποτέλεσμα να αλλάξουμε και τους DNS. Οπότε μέχρι να ενημερωθούν όλοι οι providers με την νέα μας IP δεν θα το βλέπετε.
 
Ναι αυτή τη στιγμή τα παιδιά μεταφέρονται σε άλλο server...τι να πω λίγο αργότερα (το βραδάκι) θα έχει τακτοποιηθέι το ζήτημα...
 
Κάντε ένα reset στον ρούτερ σας και ξαναδοκιμάστε ;)

Γιώργο μου τα συγχαρητήρια για αυτήν την δύσκολη (λόγο διαφορετικής γλώσσας) και επίπονη (λόγο απομαγνητοφώνησης) συνέντευξή σου.
 
Το θέμα που είχαμε με την μεταφορά, πρέπει να έχει λυθεί πλέον και τα links φαίνεται ότι λειτουργούν κανονικά.... ;)

Enjoy !
 
Πίσω
Μπλουζα