BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 8.176
Με αφορμή το θέμα http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?28049-Ρετρό-κακές-συνήθειες-των-γονιών-και-συγγενών-που-μας-εκνεύριζαν ανοίγω το ζήτημα για συνήθειες γειτόνων που μας εκνεύριζαν.
Εμένα και την οικογένειά μου μας εκνεύριζε το γεγονός ότι οι...λατρεμένοι μας γείτονες από δίπλα, εκτός από την...κοινωνική κριτική που ασκούσαν συχνά, είχαν την κακιά συνήθεια να μιλάνε πολύ δυνατά λες και είναι κουφοί, ακούγονταν οι ομιλίες και τα γέλια (αυγά τους καθαρίζανε;;;
από το μπαλκόνι ή την αυλή της μονοκατοικίας τους. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι που λόγω ζέστης δεν έμεναν στο σπίτι αλλά ήταν έξω, το πρόβλημα ήταν έντονο, σε περιόδους ΜΟΥΝΤΙΑΛ ή άλλου ποδοσφαιρικού γεγονότος έβγαζαν και την τηλεόραση και άκουγες κραυγές μετά από κάθε πετυχημένη ή αποτυχημένη φάση. Αργά τη νύχτα τράβαγαν με δύναμη τις καρέκλες για να τις βάλουν στη θέση τους, ενώ μερικές φορές μας έκαναν...αρμένικη βίζιτα (χωρίς τηλεφωνική ειδοποίηση)! Άλλο ζήτημα ήταν και η πολύ δυνατή μουσική σε πάρτυ/γενέθλια/γιορτή.
Βέβαια όσες φορές κάναμε παράπονα...πήγαν στο βρόντο!!!
Εσείς τι θυμάστε από κακές συνήθειες της γειτονιάς;
Εμένα και την οικογένειά μου μας εκνεύριζε το γεγονός ότι οι...λατρεμένοι μας γείτονες από δίπλα, εκτός από την...κοινωνική κριτική που ασκούσαν συχνά, είχαν την κακιά συνήθεια να μιλάνε πολύ δυνατά λες και είναι κουφοί, ακούγονταν οι ομιλίες και τα γέλια (αυγά τους καθαρίζανε;;;

Βέβαια όσες φορές κάναμε παράπονα...πήγαν στο βρόντο!!!
Εσείς τι θυμάστε από κακές συνήθειες της γειτονιάς;
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: