Συναντήσεις για Βιντεοπροβολές

Ειμαι μεσα. Παντως σαν προταση το λεω ισως ειναι καλυτερα τετοιες συναντησεις να τις κανονιζουμε αρχες καθε μηνα.

Σε πολλους απο εμας μετα το πρωτο δεκαπενθημερο δεν περισσευει πλεον ευρω ουτε για καφε :( .

Επισης δεν εχω προβλημα με οποια ταινια προτεινετε αλλα θα μου αρεσε εκτος απο κωμωδιες να δουμε και κατι με διαφορετικη θεματολογια. Οπως κατι με Διονυση Ξανθο η Αποστολο Σουγκλακο.
 
Eιμαι της αποψης να γινει κατι σαν μινι ψηφοφορια για το ποια ταινια να δουμε.
 
Αντε να "ζεστάνω" λίγο το thread,,, τι θα λέγατε για "κλαδική εραστών" με Η.Λογοθέτη και Π.Χαικάλη ?

Πρεπει να αρχίσουν να πέφτουν πόστς.

(σ.σ : θα ακολουθήσει και μινι λίστα με αναπληρωματικούς τίτλους, άν χρειαστεί)
 
Καλησπέρα κι από μένα!Όσο αναφορά την ημερομηνία προβολής,εμένα με εξυπηρετεί και το ΣΚ 22/11-23/11!

Σχετικά με τις ταινίες,εμένα θα μου άρεσε μια βιντεοταινία με Μουστάκα ( α)Ληστές και Ασφαλιστές-ταινία-ύμνος για τους απανταχού ασφαλιστές με το Μουστακα να μπαινει κυριολεκτικά στο πετσί του ρόλου. β)Μια τρελή τρελή νύχτα γ) Ο τζογαδόρος ) ή με Τσάκωνα την "Κλασσική περίπτωση βλάβης" που τη θεωρώ την πιο καλλιτεχνική βιντεοκασσέτα!
 
Dennisd1982 είπε:
Καλησπέρα κι από μένα!Όσο αναφορά την ημερομηνία προβολής,εμένα με εξυπηρετεί και το ΣΚ 22/11-23/11!Σχετικά με τις ταινίες,εμένα θα μου άρεσε μια βιντεοταινία με Μουστάκα ( α)Ληστές και Ασφαλιστές-ταινία-ύμνος για τους απανταχού ασφαλιστές με το Μουστακα να μπαινει κυριολεκτικά στο πετσί του ρόλου. β)Μια τρελή τρελή νύχτα γ) Ο τζογαδόρος ) ή με Τσάκωνα την "Κλασσική περίπτωση βλάβης" που τη θεωρώ την πιο καλλιτεχνική βιντεοκασσέτα!

Δυονίση νομίζω οτι είναι πολύ κοντινή ή ημερομηνία ,πρέπει να προλάβουμε να οργανοθούμε.

Απο τους τίτλους που πρότεινες στηρίζω "Ληστές & ασφαλιστές"
 
Δικες μου προτασεις για ταινια ειναι :

1) Χαμος στο Αιγαιο (Sky High) του Μαστορακη , αγγλοφωνη μεν , αλλα γυρισμενη εξ ολοκληρου στην Ελλαδα κ με Ελληνες συμμετεχοντες ηθοποιους οπως ο Πιατας, ο Σουγκλακος και ο Ντανος Λυγιζος.

2) Ο ζιγκολο της Αθηνας.
 
Προσωπικά εγω δεν εχω πρόβλημα με οποια ταινία και να διαλέξετε, κατα τη γνωμη μου ομως θα ηταν ακομα καλυτερο αν επιλέγαμε κάποια που θα ηταν ευρύτερα γνωστή ωστε να υπάρχει περισσότερο ενδιαφέρον.. Οσο για την ημερομηνια θα ηταν καλύτερα να γίνει το πρώτο Σ/Κ του Δεκέμβρη επειδη στα τέλη αυτου του μήνα πολλοι απο μας θα πάμε στην εκθεση retrocomputers..
 
Καλησπέρα.Εγώ θα πρότεινα την ''Γυναικάρα με τα πράσινα'' με τη Φιλίνη και την ''Καμαριέρα της νύχτας'' με τη Βίνα Ασίκη.
 
ALFIE είπε:
Καλησπέρα.Εγώ θα πρότεινα την ''Γυναικάρα με τα πράσινα'' με τη Φιλίνη και την ''Καμαριέρα της νύχτας'' με τη Βίνα Ασίκη.
Aπο οτι βλέπω υπάρχει διχογνωμία απόψεων , οπότε ακούστε τι προτείνω :

Θα πεί ο καθένας μας την επικρατέστερη του (δηλαδή θα δώσουμε 1 και μόνο προτινόμενο τίτλο ο καθένας) και θα δημιουργηθεί μια λίστα με τις "δυνατότερες" επιλογές εκ των οποιον θα προταθεί οποια θα πάρει και τους περισσότερους ψήφους εμπιστοσύνης τελικά.

Θα το κάνουμε αλλά Eurovision ,απαγορεύεται να δώσει ψήφο καποιος σε δική του προτεινόμενη ταινία.

Απο μένα λοιπόν το "Κλαδική Εραστών" θα μπεί στην τελική λίστα.

Αναμένω....
 
Εγω οπως προανέφερα δεν εχω πρόβλημα με οποια ταινία τελικώς θα επιλεγεί, αν επρεπε ομως να προτείνω μια αυτη θα ηταν το "Άμεση δράση παπάδων" για καραμπινάτο κάψιμο ανευ προηγουμένου και οποιος αντέξει...

jgf.png
jgf.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επειδη εγω σας εβαλα στο τριπακι του απο κοινου να αποφασισουμε , θα προτεινω κατι να βγει το φιδι απ τη τρυπα. Προτεινω να γινει επισημη ψηφοφορια (petition) με ολες τις προτασεις. Κ για να γινει πιο αντικειμενικη η ψηφοφορια να ειναι απο 2 ως 4 εργα η ψηφος. Δηλαδη ο καθενας να μη ψηφιζει μονο το δικο του αλλα να ειναι αναγκασμενος να ψηφισει τουλαχιστον αλλο ενα κ ετσι να αναδειχθει το επικρατεστερο. Τι λετε ?
 
brees21 είπε:
Δηλαδη ο καθενας να μη ψηφιζει μονο το δικο του αλλα να ειναι αναγκασμενος να ψηφισει τουλαχιστον αλλο ενα κ ετσι να αναδειχθει το επικρατεστερο. Τι λετε ?
Θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον εάν ο καθένας μας ΔΕΝ ψηφίσει τη δικιά του προτεινόμενη ταινία , Στο 2-4 έργα συμφωνώ.
 
Jackie dragon είπε:
Οσο για την ημερομηνια θα ηταν καλύτερα να γίνει το πρώτο Σ/Κ του Δεκέμβρη επειδη στα τέλη αυτου του μήνα πολλοι απο μας θα πάμε στην εκθεση retrocomputers..
Συμφωνω με Jackie. Μπορουμε να το οργανωσουμε και ως ενα Χριστουγεννιατικο event με την αναλογη ατμοσφαιρα.

Προτεινω το ''Θα το παρεις το κοριτσι?'' με Μουστακα/Μακεδο/Παναγοπουλο/Σαμαρτζη/Παρμαξισογλου και Νατσιο. Πολυ δυνατο καστ.
 
Για οικονομικούς κυρίως λόγους και για μένα έχει "καεί" ο Νοέμβρης ,αλλά και τρεχάματα με την οικογένεια. :(

Λογικά πάμε για 6-7 Δεκέμβρη ή 13-14.

Εχουμε και λέμε λοιπόν 1) "Κλαδική εραστών" απο μένα

2) "Αμεση δράση παπάδων" απο jackie

3) "Θα το πάρεις το κορίτσι" απο Deathshadow

Αναμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις προτεινόμενες ταινίες απο : stratulator ,panosboca ,θανο ,exetlaios,brees21 & άλλο κόσμο....
 
Nemo είπε:
Μηπως θα ηταν οργανωτικα καλυτερο να μην συμπεσουν 2 retroevents στο ιδιο Σαββατοκυριακο ???

Φυσικά και δεν θα ήταν ωραίο... :) Καλύτερα Δεκέμβρη.

Όσο για την ταινία... Ό.τι θέλετε, αρκεί να είναι "δυνατό". :cool:
 
Stratulator είπε:
Φυσικά και δεν θα ήταν ωραίο... :) Καλύτερα Δεκέμβρη.:cool:
Στράτο ο λαός απαιτεί και απο σένα προτεινόμενο τίτλο. Ξεχώρισε μια αγαπημένη σου βιντεοταινία και ρίχτην..

Οι άλλοι άντε γιατί αργούμε???
 
Καλησπερα σε ολα τα παιδια η δικια μου η προταση ειναι η βιντεοταινια Για ενα τρυπιο πεντοχιλιαρο με Δημητρη Πιατα,Ηλια Κωνσταντινου,Αντωνη Τρικαμηνα,Νικο Ρεντιφη,Αλεκο Γιαννακη,Σπυρο Μπιμπιλα και αλλους
 
Η οnline ψηφοφορία ξεκινά απο σήμερα, μάζεψα ολους τους τίτλους που εχουν προτείνει τα παιδιά μεχρι τώρα και την έφτιαξα σε διαδικτυακό poll επιλογής.. Μπορείτε να ψηφίσετε για τη ταινία που σας αρέσει στο παρακάτω link:

http://www.poll-maker.com/poll178042x883B477C-7
 
Jackie dragon είπε:
Η οnline ψηφοφορία ξεκινά απο σήμερα, μάζεψα ολους τους τίτλους που εχουν προτείνει τα παιδιά μεχρι τώρα και την έφτιαξα σε διαδικτυακό poll επιλογής.. Μπορείτε να ψηφίσετε για τη ταινία που σας αρέσει στο παρακάτω link:http://www.poll-maker.com/poll178042x883B477C-7
Nαι ,αλλά ομως πως θα ξέρουμε οτι ολοι θα ψηφήσουν διαφορετική ταινία απο τη δική τους προτεινόμενη??? Θα έχουμε διαφάνεια επ αυτού?

Το λέω για να χει ενδιαφέρον & νόημα ή ψηφοφορία!!

Το καλλύτερο κατ εμέ θα ταν 2 ψήφοι απο τον καθένα για διαφορετική ταινία απο την δικια του προτεινόμενη.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα