Συναντήσεις για Βιντεοπροβολές

To καλυτερο ειναι ψηφοι απο 2 ταινιες κ πανω. οι μονες ψηφοι να "διαγραφονται" ετσι εκτος απ τη δικια σου να υποχρεωνεσαι να ψηφισεις τουλαχιστον αλλη μια
 
Οπως το έθεσε ο Μιχάλης (brees21) το μόνο σύγουρο δεν θα χουμε διαφάνεια στις ψήφους ,υποθέτο οτι ολοι θα ψηφήσουν τις δικιές τους, δεν είναι κακό ,αλλά εν τέλη δεν έχει και νόημα.

η τελική ή δική μου πρόταση είναι να δόθουν χειρόγραφα (απο πόστ) οι ψήφοι μέσω του thread.

Τουλάχιστον εγώ έτσι θα κάνω
 
Στηριζω παρα πολυ την προταση του video80 και ειναι η καλυτερη δυνατη.Ετσι δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα και θα ξερουμε οτι ολα εγιναν σωστα.Η ψηφοι να ειναι για 2 εργα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Eγω απο τωρα ψηφιζω τα ''Ληστες και ασφαλιστες'' και αυτη που προτεινα το ''Θα το παρεις το κοριτσι?''.

Συμφωνω με video80 να ποσταρουμε δυο ταινιες της αρεσκιας μας εδω. Ομως καλο ειναι να ψηφισουμε και στο poll που ανοιξε και ο Jackie για πιο επισημα. Αρκει να υπαρχει ρυθμιση για δυο ψηφους.
 
Δεν θέλω να σας κρατάω σε αγωνία.

Απο τη τελική λίστα του jackie αυτές που μου κάναν "κλίκ" (ενοείτε πως όλες είναι πολύ καλές ,αλλά για διάφορους λόγους τελικά δεν θα επιλεγούν απο μένα)

1) "Για 1 τρυπιο πεντοχίλιαρο"

2) "Ληστές & ασφαλιστές"

Φισικά δεν θα είθελα με τίποτα να μερολιπτισω υπέρ της δικής μου πρότασης & να δώσω 1 ψήφο εκεί.

Αναμένουμε και τους άλλους.

(Θάνο που είσε εσύ αγόρι μου???)
 
Περα απ'ολα αυτα εγω περιμενω τη μέρα που θα παρακολουθήσουμε ολοι μαζι σε βιντεοπροβολή τη δική μας παραγωγή σε στυλ ελληνικής 80's βιντεοταινίας (οταν και όποτε την ετοιμάσουμε στο μέλλον) ,ρε παιδιά πραγματικά, εκει εχει κυριολεκτικά να πέσει το γέλιο της δεκαετίας σε σημειο που θα μας μαζευουν σηκωτούς!
 
Εγω θα ψηφισω το Χαμος στο αιγαιο και την Κλαδικη εραστων.Ειμουν απο την αρχη υπερ της αποψης να μην ψηφισουμε τις δικες μας υποψηφιες οπως και κανω
 
ειμαι μεσα στην προταση του jackie για δικη μας παραγωγη καμερα hd εχουμε να μαζευτουμε μενει λοιπον θα ηθελα οσο τιποτα κλασικη περιπτωση βλαβης μονο και μονο για το γελιο που θα πεσει και αν εσκαγε και ο τσακωνας για να μας τιμησει 1000 φορες καλυτερα θα ψηφισω και το χαμος στο αιγαιο μονο και μονο γιατι εχω μια περιεργεια να το δω τωρα αν μπορεσουμε να καλεσουμε τον μαστορακη και δεχτει δεν γνωριζω
 
Στράτο , Δυονίση , Μιχάλη , Κωνσταντίνε & ολοι οι υπολιποι ψηφήστε παιδιά!!!!

Jackie εσύ που δίνεις τις ψήφους σου τελικά?
 
"Άμεση δράση Παπάδων" και "Ζιγκολό της Αθήνας", απο 'μένα...
 
O Μαστορακης* νομιζω οτι ειναι δεκτικος αλλα μαλλον υπο πιο "κυριλε" συνθηκες. Δεν το ψεγω. Οπως εχει συνηθισει ο καθεις.

Οι περισσοτεροι απο εμας που ανηκουμε στην κλικα των προβολων, αντεχουμε δυο ταινιες του Τολη Πολλατου καπακια σε ακαλυπτο, καθημενοι πανω σε καφασια μπυρας και να ψιχαλιζει κιολας. :)

Δεν ειναι ολοι το ιδιο...

*Nομιζω οτι το Island of Deah θα ηταν ιδανικο αν καθοταν ποτε η φαση.

Μεσα για Κλασσικη Περιπτωση και Αποφραξη. Την ξερουμε ολοι απ εξω.

Μηπως ξεχασατε τα κλειδια σας :p
 
Νομίζω οτι θα ηταν άδικο απο πλευράς μου να ψηφίσω επειδη απ'ολες τις ταινίες που εχετε προτείνει οι μονες που γνωρίζω ειναι "Θα το πάρεις το κορίτσι" με το Μουστάκα και φυσικά η "Κλασσική περίπτωση βλάβης" με το τιτανομέγιστο Κώστα Τσάκωνα (αν τελικά δουμε αυτη θα πρεπει να γίνει και live αναπαράσταση του πεσίματος απο τη πτυσσόμενη σκάλα..)



Σπέσιαλ γκέστ καλεσμένος στη βιντεοπροβολή θα είναι ο μεγάλος Κώστας Τσέκος

 
Wally είπε:
Οι περισσοτεροι απο εμας που ανηκουμε στην κλικα των προβολων, αντεχουμε δυο ταινιες του Τολη Πολλατου καπακια σε ακαλυπτο, καθημενοι πανω σε καφασια μπυρας και να ψιχαλιζει κιολας. :)

Δεν ειναι ολοι το ιδιο...

*Nομιζω οτι το Island of Death θα ηταν ιδανικο αν καθοταν ποτε η φαση.

Μεσα για Κλασσικη Περιπτωση και Αποφραξη. Την ξερουμε ολοι απ εξω.

:p
Πάνο δυστιχώς το "Island of death" άν και ... ταινία, δεν θα συμπεριληφθή ποτέ στις βιντεοπροβολές καθότι είναι απο τα 1970ς!

Οπότε κρατάμε απο σένα το "κλασσική περίπτωση βλάβης" άν και ίσως ή κοριφαία στιγμή του ελληνικού βίντεο, το peak του ελληνικού VHS & όλα τα συναφή , Εχω ένσταση και δεν θα θέλα να παιχτεί σε βιντεοπροβολή μια ταινία που όλοι μας έχουμε δεί 1000άδες φορές και την γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες και τα δέντρα & με όχι πάντα καλές κριτικές (όχι απαρέτιτα απο μάς ,αλλά ίσως απο τον "άλλο" κόσμο που έχει κάνει ignore σε αυτή τη δεκαετία)

Σ.Σ. : Τόλης Πολλάτος , ΝΑΙ ωραία ιδέα για κάτι επερχόμενο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Προς αποφυγη παρεξηγησεων την ταινια οπου προτεινα (Θα το παρεις το κοριτσι?) δεν την κατεχω.

Απο εκει και περα δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα με την τελικη επιλογη.

Περιμενουμε και επισημο Χριστουγεννιατικο ποστερ... :p
 
Καλησπέρα.Εγώ θα ψηφίσω την ταινία ''Χαμός στο Αιγαίο'' του Νίκου Μαστοράκη γιατί είναι αρκετά σπάνια και δεν έχει κυκλοφορήσει σε dvd.Πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον.
 
Jackie θα πρέπει να κληδώσει ή ημερομινία προβολής και τα σχετικά. Και να δώσουμε μια ημερομινία λήξης της ψηφοφορίας.

Προτείνω την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου. & Για προβολή ή αυτό το Σ-Κ 6 ή 7 Δεκεμβρίου ή το άλλο 13 -14 Δεκεμβρίου.

ΔΕΝ έχουν ψηφήσει ακόμα αρκετοί , μεταξύ άλλων άλλων Exetlaios , Dennis1982 kai Brees21...

Με βάση τα μέχρι στιγμής πόστς στην 1η θέση είναι το "Χαμός στο Αιγαίο" που πρότεινε ο Brees21 , Μια 1980ς παραγωγή ,αλλά φίλε Μιχάλη όχι βιντεοταινία!
 
Νικολα ψηφισα, οπως κ ο Διονυσης. ΕΙναι βιντεοταινια , αν δε με πιστευεις μπες στο site του γνωστου μας βιντεοκλαμπ.
 
Mεχρι τωρα επικρατεί το "Χαμός στο Αιγαίο" (Sky high) το οποιο μετα απο ψάξιμο στο google ειδα οτι εχει βγει και σε dvd απο το 2003.. Iδού και το trailer της ταινιας στο οποίο βλέπουμε εκτος απο τους ξένους ηθοποιούς να εμφανίζονται και μερικοί δικοί μας οπως ο Δημήτρης Πιατάς και οι all star hall of fame κάλτ παλαιστές Γιώργος Τρομάρας και Απόστολος Σουγκλάκος:

 

Συνημμένα

  • Xzqt3YLl.jpg
    Xzqt3YLl.jpg
    69,6 KB · Προβολές: 5
MMM...Γιάννη ανυπομονούμε!

Είναι όντος καλό 1980ς ταινιάκι. (σ.σ: Μιχάλη είχες καλή ιδεά!)

1) Πότε κληδώνει τα των ψηφοφοριών?? Ηδη ήμαστε στις 3 του Δεκέμβρη παιδιά.

2) Πότε κληδώνει ή ημερομινία προβολής?
 
Να πω οτι επισης στη ταινια παιζει και ο Ντανος Λυγιζος , κ οσον αφορα το soundtrack της ταινιας μεταξυ αλλων ακουγονται τα : 1) Sandrina - Dreamer and the full moon , 2) Lost in the night - Χαριτοδιπλωμενος.

Παιδια ποτε λετε να τη κανουμε τη προβολη. Κ επειδη ειχα την ιδεα της ψηφοφοριας, αν μαζευτει λαος στη προβολη , να ψηφισουμε εκει επι τοπου την επομενη ταινια , με φυσικη παρουσια :)
 
Πίσω
Μπλουζα