Συνδεση Commodore 64 με τηλεοραση LCD

Και πως το ζηταω αυτο το καλωδιακι φιλε μου; Υπαρχει ετοιμο σε καταστηματα, π.χ. Φανος;
 
Σιγουρα θα υπαρχει. Αρσενικο RCA απο τη μια - βυσμα κεραιας TV απο την αλλη
 
Σε ευχαριστω φιλε μου. Θα το δοκιμασω και αυτο και ελπιζω να δουλεψει. Αλλιως... παει για επισκευη μαλλον, ακομα και αν δεν αξιζει τα λεφτα για να γινει, γιατι λυπαμαι να το ξαναβαλω στο παταρι...
 
Το κοκκινο led του power αναβει?
 
Καλημερα ξανα σε ολους

Ναι φιλε μου, το φωτακι αναβει. Πηρα το καλωδιο με την υποδοχη κεραιας απο τη μια και το αρσενικο rca απο την αλλη, το συνδεσα, εβαλα την τηλεοραση να ψαξει τα καναλια και στο καναλι των 67 Mhz μου εμφανιζει μια μπλε-μοβ εικονα η οποια οταν κλεινω τον commodore εξαφανιζεται. Αρα μαλλον εκει ειναι η συχνοτητα. Τωρα το γιατι δεν καθαριζει, ειναι το επομενο ερωτημα που θετω στους ηδη κουρασμενους απο τις ερωτησεις μου συμφορουμιτες! :)
 
Βάζω στοίχημα ότι έχει κάψει τσιπάκι ...
 
Eγώ πάντως εύχομαι να φτιαχτεί (έστω και αν είναι ασύμφορο).

Ενας Αμερικάνικος C64 έχει το πλεονέκτημα ότι θα μπορεί να παίζει region-locked αυθεντικά παιχνίδια απο το Αμέρικα !! :thumbup:
 
Οχι angel_grig. Η οθονη ειναι μια μιξη μπλε-μοβ, μονο χρωμα εμφανιζει, καθολου χαρακτηρες. Εικονα μαλιστα καθολου καθαρη, τρεμαμενη, χωρις να μπορω να ξεχωρισω οτιδηποτε.

Προφανως λοιπον θελει επισκευη ε; Εχει να μου προτεινει καποιος καπου που θα μπορουσα να απευθυνθω, γιατι δεν εχω ιδεα ποιος θα μπορουσε να φτιαξει εν ετη 2011 εναν Commodore 64 της δεκαετιας του '80!
 
Κοιτα θα μπορουσα να του ριξω μια ματια καποια στιγμη αλλα δεν μπορω να σου πω ποτε (μπορει να ειναι σε 1 μηνα πχ).Οταν μπορεσω θα σου πω με pm
 
Σε ευχαριστω φιλε μου. Και εννοειται πως θα αμειφθεις για τον κοπο σου, αρκεί να μην με ξετινάξεις οικονομικά! :)
 
Πίσω
Μπλουζα