Συνεργασια Jane Jensen-προγραμματιστών Silver Lining...???

tantalos

Retro Member
Joined
26 Ιαν 2009
Μηνύματα
180
Αντιδράσεις
25
Ο Eriq Chang είναι μελος της σχεδιαστικης ομαδας του Kings Quest III Redux ενώ έχει συμμετάσχει στο σχεδιασμό γραφικών και backgrounds και άλλων adventures όπως του Al Emmo, του QFGII VGA , του Silver Lining κλπ... Επίσης διατηρεί προσωπική ιστοσελίδα, την "Eriq Chang Studio".

Τυχαίνει να τον έχω "Friend" στο Facebook, και είδα πρόσφατα πως ανέβασε τη φωτογραφία που σας επισυνάπτω, με το εξής σχόλιο :

"I have been sworn to secrecy by this silver-lined studio and that OTHER Queen of Adventure gaming that I'd keep my trap shut else I may end up a howling, blood-sucking voodoo doll tomorrow. I guess we'll see Sierra™ fans. Start "WISHING" hard!"

Λίγες μέρες νωρίτερα, στο forum του Silver Lining (είναι το Project που αφορά το freeware Kings Quest IX) , ένα μέλος της προγραμματιστικής ομάδας του παιχνιδιού είπε ότι συζήτησε πρόσφατα με την Jensen σχετικά με πολλά πράγματα όπως το Silver Lining, το Gray Matter και, φυσικά, το Gabriel Knight...

Παντως στα teaser ειναι καλος ο Chang. Δεν μπόρεσα να βγαλω ακρη απο την εικονα - αν και οι παραπομπες απο το σχόλιο του οδηγούν σαφώς στο Gabriel Knight...

Λετε το GK 4 να είναι προ των πυλών;;;

184272_10150109091393463_680453462_6454878_2490792_n.jpg
 
Θα ειναι βομβα μεγατονων. Απο τι στιγμη που η Jensen επεστρεψε με ενα πολυ ενδιαφερον παιχνιδι (Gray Matter) ισως να επεστρεψε και η επιθυμια της να συνεχισει να κανει αυτο που ξερει καλυτερα!
 
Πίσω
Μπλουζα