Συχνές επαναλήψεις ταινιών και σειρών από τους τηλεοπτικούς σταθμούς

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Retro Member
Joined
8 Ιαν 2010
Μηνύματα
169
Αντιδράσεις
26
Καλά στον ΑΝΤ1 τι συμβαίνει; Τις ελληνικές ταινίες που προβάλλονται στην ζώνη του Σαββατοκύριακου τις δείχνουν και μεσοβδόμαδα. Π.χ., "Η κόρη μου η σοσιαλίστρια", προβλήθηκε το περασμένο Σάββατο και σήμερα το πρωί λόγω απεργίας, "Η σωφερίνα" πολύ πρόσφατα και πάλι ξανά ανήμερα το Πάσχα το πρωί και το "Τέντυ μπόι αγάπη μου" επίσης. Γιατί επαναλαμβάνονται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ακόμη και σε διάστημα μιας εβδομάδας;
 
Μήπως με τον μπακαλόγατο; :xm: Λες και μας κάνουν πλάκα...
 
Και ο Alpha το κάνει αυτό συχνά, ειδικά με τις ξένες ταινίες, παίζει (π.χ. Παρασκευή 22:00 και μετά από 4 ώρες την ξαναπροβάλλει). Το ίδιο σκεπτικό είχε και με τις ταινίες. Έπαιζαν του Καραγιάννη τις αλλοιωμένες πέρυσι πρώτα Σάββατο βράδυ (όταν δεν είχε σε επανάληψη το Αλ Τσαντίρι News) και μετά από 10 μέρες το έπαιζε Κυριακή απόγευμα.

Ο ΑΝΤ1 κάνει την τακτική αυτή συχνά. Ειδικά στις απεργίες και τα weekend . Παίζει ταινίες (π.χ. Κυριακή στις 18:00) και (π.χ. απεργία στις 09:00 αντί να βάλουν σε επανάληψη εκπομπή ή σειρά ή Σάββατο στις 10:00) . Μην ξεχνάμε το κανάλι αρέσκεται στους τρόπους να κάνει πλύση εγκεφάλου με σειρές, εκπομπές και ταινίες που τις παίζει 1.000.000 φορές τον χρόνο.
 
καλα ενταξει ο alpha εκανε τις προαλλες και το πιο απιστευτο εβαλε την ταινια η διαβολογυναικα με την ροζαν μπαρ και μολις τελειωσε την εβαλε ξανα κατευθειαν δεν εχω ξαναδει να γινεται καπου αυτο στον αντ1 ειναι συνηθισμενο φαινομενο ακομα και με τις σειρες που δειχνει καθε μεσημερι τελειωνουν και τις ξαναβαζει απ την αρχη
 
Θυμάμαι είχε παίξει το She Devil (Η Διαβολογυναίκα) 22:00 και μετά την εκπομπή με το poker στις 02:30 έπαιξε πάλι το She Devil.

Ο ΑΝΤ1 κάνει αυτή την τακτική με τα σίριαλ του. Τελειώνει το Καφέ της Χαράς και την ίδια μέρα (αν έχουν χρόνο) ή την επόμενη προβάλλουν ξανά το 1ο επεισόδιο ή με τα άλλα σίριαλ του.
 
Παιδιά μην ξεφεύγουμε. Το θέμα έχει να κάνει με ελληνικές ταινίες και με συγκεκριμένο κανάλι :)
 
Τακτικές των καναλιών, δεν φταίμε εμείς, αλλά τα κανάλια και οι υπεύθυνοι προγράμματος φταίνε. Είτε είναι η εμμονή τους για σειρά είτε για ταινία.
 
Και στο σινέ+ κάνουν το ίδιο, κάθε μέρα. Τουλάχιστον 2 ταινίες που προβάλλονται το πρωί προβάλλονται ξανά το απόγευμα ή το βράδυ της ίδιας μέρας. Και επίσης προβάλλουν σε επανάληψη στις 2 το μεσημέρι επεισόδια από το I love Lucy και το Get Smart που προβάλαν νωρίτερα στις 9 το πρωί.
 
Πίσω
Μπλουζα