keeper7k
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 26
Ωχ, αυτό δεν το είχαμε σκεφτεί... :wow:xalia είπε:και καταλήγουμε ότι το wii είναι πραγματική next gen console! Ποια άλλη κονσόλα σε γυμνάζει??? εεε???
Ωχ, αυτό δεν το είχαμε σκεφτεί... :wow:xalia είπε:και καταλήγουμε ότι το wii είναι πραγματική next gen console! Ποια άλλη κονσόλα σε γυμνάζει??? εεε???
Denim :wait2: είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί. Και αυτό που έχει κυκλοφορήσει από εκδοτικό οίκο αφορούσε πολύ προηγούμενες χρονιές.denim13 είπε:Καλησπέρα. Εχει κανεις ένα βιβλιο αναγνωστικό απο την τρίτη δημοτικού μάλλον, πρέπει να είναι απο τη χρονιά 19882-83. Ητανε πλατύ αν θυμάμαι καλά. Το ΄ψαχνω εδώ και 20 χρόνια. Το είχα απο τον αδερφό μου και η μαμα μου μαλλον το πέταξε. Οποιος μπορέι ας βοηθίσει. Thanks!
εν θυμάμαι ακριβώς απο ποια τάξη είναι, μπορεί να είναι και απο τη δευτέρα. Πάντως είναι εκείνη τη διετία 1982-83 γιατί τότε πήγαινε ο αδερφός μου δημοτικο. Τέλος πάντων αν μπορέσει κανείς ας σκανάρει κάτι. Λεώ μήπως κανεις απο σας θυμάται κάτι ή το κράτησε.Juanita είπε:Denim :wait2: είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί. Και αυτό που έχει κυκλοφορήσει από εκδοτικό οίκο αφορούσε πολύ προηγούμενες χρονιές.Ίσως σε κάποιο παλαιοβιβλιοπωλείο να έβρισκες κάτι...
Προσφάτως η μητέρα μου χάζευε στη βιβλιοθήκη μου τα σχολικά βιβλία που έχω αγοράσει μετά την καταστροφική της μανία και κατασυγκινήθηκε.dib είπε:α ρε αναμνήσεις! θέλω να ξαναπάω δημοτικό!
Αστις τις ........ και παραδεξου το ,οτι δακρυσες μολις ειδες το εξωφυλλο της χημειας.Wally είπε:Ρε καλοι μου ανθρωποι.Δεν πηγαινε κανενας Δημοτικο 80-86 να σκαναρει τα εξωφυλλα?Εννοω τη "κλαση" πριν τη "Γλωσσα μου"
Θα' ταν ωραία η βροχή..
το δάκρυ, νοστιμάδα..
και το συναίσθημα, λεπτό ορμητικό ποτάμι!
Κι ήσανε έρωτες πολλοί π' αφήσανε σημάδια..
ήσανε νέοι
και παλιοί..
π' απόκαμαν, μοιραίοι!
Αρντουίννα, ξαναρχίζω τη γυμναστική - μετά από απουσία δύο μηνών- έπειτα από αυτό που είδα. Αγαπημένο μου παραμύθι! Δεν ξέρω τι συνέβη και το έχασα! Μπορείς να σκανάρεις έστω ένα δισέλιδο από μέσα? lease:Arduinna είπε:Και επειδή βλέπω θετικές αντιδράσεις πάρτε και δύο μπόνους σχολικά!
Και τρία εξωσχολικά (εννοείται οτι έχω όλους τους τόμους απο κάθε σειρά)
Παρακαλώ τους mods να με επαναφέρουν στην τάξη αν έχω ξεφύγει με την σαρωματο-upload-μανία μου...
Χάρηκα που είδα αυτά τα βιβλία!!! Αν δεν κάνω λάθος το βιβλίο της Γλώσσας για την ΣΤ τάξη είχε εικονογράφηση από τον Φασιανό...Arduinna είπε:Η συλλέκτρια μητέρα μου έχει σώσει αρκετά απο τα σχολικά βιβλία μας (τα δικά μου και το αδερφού μου). Βέβαια επειδή και οι δυό μας είμασταν παιδάκια με υπερανεπτυγμένη καλλιτεχνική φύση, τα βιβλία είναι έργα τέχνης (ή και καλλιτεχνικής τρομοκρατίας) στην κυριολεξία. Έτσι αφού τα σουλούπωσα όσο μπορούσα στο Photoshop (κάποια ήταν beyond repair και έτσι δεν τα ανεβάζω καν καθώς πολλοί θα αναρωτιόσασταν σε ποιά τάξη ακριβώς κάναμε αυτό το βιβλίο με θεματικό εξώφυλλο τους Iron Maiden) σας τα παραθέτω...
Και μία παρατήρηση...Δεν ξέρω πως είναι τα σημερινά βιβλία του δημοτικού αλλά τα σχολικά της δικής μου γενιάς ήταν απίστευτης αισθητικής (ένα τεύχος της Γλώσσας έχει εικονογράφηση εξ'ολοκλήρου απο τον Φασιανό) αλλά και πολύ ουσιαστικού περιεχομένου. Προφανως η μητέρα αντιλαμβανόμενη την επερχόμενη παρακμή έσωσε οτι μπορούσε απο το ένδοξο παρελθόν παρόλες τις κοροιδίες που της κάναμε οικογενειακώς για αυτή της την μανία.
Σ' ευχαριστώ μανούλα...