Σύνδεση πατέντας ηχείων !

Peri30

Retro Member
Joined
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
133
Αντιδράσεις
3
Καλησπέρα σε όλους. Η κατάσταση έχει ως εξής. Πρόσφατα αντιλήφθηκα οτι ο ήχος του ενός εκ των 2 ηχείων που βρίσκονται στην arcade καμπίνα μου είχε σταματήσει. Την καμπίνα την έχει φτιάξει φίλος πριν πολλά χρόνια. Την άνοιξα λοιπόν και διαπίστωσα οτι τα εικονιζόμενα 2 καλωδιάκια κόκκινο-μαύρο του ηχείου έχουν ξεκολλήσει από την πλακετίτσα που συνδέονταν. Το θέμα είναι πώς θα καταλάβω από που έφυγαν έτσι ώστε με κολλητήρι να τα ξαναβάλω χωρίς φυσικά να προκαλέσω ζημιά στην πλακετίτσα. Παραθέτω photos που φαίνονται όλα μήπως κάποιος με γνώσεις επί του θέματος μπορεί να με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ.

DSC08412.JPG

DSC08414.JPG

DSC08421.JPG

DSC08423.JPG

DSC08424.JPG

DSC08425.JPG
 
Μπορεις να μου πεις τι γραφει πανω το ολοκληρωμενο?

Απο οτι φαινεται παντως μαλλον ηταν εκει που δειχνω

DSC08414a.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
πού εννοείς τί γράφει πάνω, εδώ ? 

DSC08415.JPG
 
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά να μου πείτε αν σκέφτομαι σωστά. Για να αποφύγω κολλήσεις κτλ στην πλακέτα που δεν είμαι και σίγουρος πού πρέπει να γίνουν δεν θα ήταν πιο απλό να πάρω 2 καλωδιάκια ήχου στερεο, να τα ενώσω σε 1 βίσμα 3.5mm και να φεύγουν από το audio out της πλακέτας  να πηγαίνουν στα 2 ηχεία ?? Λογικά η πλακέτα είναι ενισχυτής stereo. Τι λέτε ?
 
μήπως εκεί που γράφει R- R+?
 
Εννοω πανω στο τσιπακι στην φωτο που δειχνω με τα βελακια
 
Νέα δεδομένα παιδιά. Επειδή τελικά μπορεί να φταίει και ο ενισχυτάκος αφού συνδέοντας ακουστικά επάνω πάλι ακούγεται μόνο το αριστερό κανάλι και όχι το δεξί (ενώ τα ίδια ακουστικά όταν τα βάζω στο audio out της m/b παίζουν και τα 2 κανάλια κανονικά) , μπορείς να μου βρει κάποιος ένα παρόμοιο stereo mini ενισχυτή κύκλωμα στο ebay με audio in,out και mini usb ??

Λοιπον. Μηπως τελικά το πλακετάκι έχει μονοφωνικές εξόδους και για αυτό είχε συνδέσει μόνο το δεξί ηχείο με το audio out και το αριστερό κατευθείαν επάνω ?

πάνω στο τσιπάκι γράφει :

SM7512SL

UG1A0177RR1
 
Λοιπον. Μηπως τελικά το πλακετάκι έχει μονοφωνικές εξόδους και για αυτό είχε συνδέσει μόνο το δεξί ηχείο με το audio out και το αριστερό κατευθείαν επάνω ?

πάνω στο τσιπάκι γράφει :

SM7512SL

UG1A0177RR1
Οκ τοτε..ενισχυτης ειναι..αν  θες απο ebay δες αυτο,που δεν θελει καν usb απλα του δινεις ρευμα απο το τροφοδοτικο..αλλιως παρε ενα σετ ηχειων με ενισχυτη για υπολογιστη και ειτε το βαζεις  μεσα οπως ειναι ειτε βγαζεις τα ηχειακια του και κολλας τα δικα σου
 
χεχε εννοώ σαν προδιαγραφές...μήπως πρέπει να ψάξω κάτι πιο δυνατό ? Τα ηχεία (που είναι από αυτοκίνητο) γράφουν πάνω : 2 way 4", 200W max 40hm.
 
Πίσω
Μπλουζα