ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΡΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 80'S

flak32a

Banned
Joined
7 Απρ 2010
Μηνύματα
154
Αντιδράσεις
1
Τα καλυτερα ever!!!

masters of the universe

Blackstar

bravestarr

bionic six

thundercats

jayce and the wheeled warriors

silverhawks

lazer tag

spiral zone

defenders of the earth

captain n the gamemaster

dungeons and dragons

starcom

visionaries

gi joe

transformers

gobots

dino suacers

mask

dino riders

cops

filmation's ghostbusters

thundar the barbarian

smurfs

the snorks

(αρχες 90's)

pirates of the dark water

mighty max

the new adventures of he-man

και βασικα ολα απο την filmation Flash gordon, Ζorro(το οποιο εχει κυκλοφορησει και στην ελλαδα απο την MODERN TIMES οπως και η ταινια Πινοκιο) shazam, space sentinels, waldo kitty, sport billy

και παρα πολλα αλλα.

Πραγματικα πρεπει να δημιουργηθει ενα καναλι που να παιζει μονο τετοια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολλά από αυτά είναι όντως από τα καλύτερα αλλά δεν νομίζω ότι η λίστα είναι σωστή. Καταρχήν τα περισσότερα από αυτά δεν τα έπαιζε καν η τηλεόραση ούτε και τα ξέρω εγώ προσωπικα. Μερικά απο αυτά βέβαια τα βλέπαμε αλλά μονο απο βιντεοκασσέτες . Άσε που είναι μόνο αμερικανικές παραγωγες και λείπουν οι γιαπωνέζικες και ευρωπαϊκες παραγωγες που βλέπαμε στην τηλεόραση τότε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
βασικα τα επαιζε ολα η τηλεοραση αντε το πολυ εκτος απο bravestarr και blackstar. ολα τα αλλα τα εβαζε το mega κ ο αντεννα κ αλλα καναλια. αλλα και παλι υπαρχουν θυσαυροι που δεν εβαζε η τηλεοραση κ τα βλεπαμε μονο σε βιντεο. το να μη τα επαιζε η τηλεοραση οκ αλλα το μην τα ξερεις απλα μαλλον δεν εισαι πολυ ψαγμενος και απλα εχεις μεινει σε οτι θυμασαι. οσο για τα αλλα γιαμωνεζικα κ λοιπα οκ για μενα λιγα αξιζανε voltron kai saber riders ante k ligo to gheta robot.και δεν ειμαι τοσο πολυ του ανιμε οσο αμαρικανικες παραγωγες.
 
Η αλήθεια είναι ότι δεν ειμαι πολύ "ψαγμένος" στις προτιμήσεις σου, όσο εσύ. Εγώ θυμάμαι τα cartoons Που βλέπαμε την δεκαετία του 80 στα δύο κανάλια που υπήρχαν τότε (αν δεν κάνω λάθος το Μega ξεκίνησε το 89 και ο ΑΝΤ1 το 88). Φοβερά cartoons ta Masters of the Universe, Thundercats, Flash Gordon, Sport Billy και μερικά άλλα που αναφέρεις τα θυμάμαι, όπως και τον Ταρζαν της FILMATION. Επειδη το thread όμως είναι "τα καλύτερα cartoon του 80" έπρεπε να υπάρχουν και άλλα όπως Βασιλιάς Αρθούρος, Μάχη των Πλανητων, Διαστημοπλοιο Αργώ, Παιδικά χρόνια του Ελ Σιντ, Νταρντακάν, ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες, και απο αμερικάνικα Ποπαυ, Walt Disney, Tex Avery κ.α.

Τώρα αν λες οτί τα συγκεκριμένα cartoon που αναφέρεις είναι τα προσωπικά σου αγαπημένα τότε δεν έχω κανένα λόγο να διαφωνήσω. Και επειδή κάποιος δεν συμφωνεί μαζί σου δεν σημαινει απαραίτητα οτί δεν είναι "ψαγμένος";) έτσι δεν είναι?

Επίσης συμφωνω 100% οτι έπρεπε να υπάρχει κανάλι να παίζει αποκλειστικά αυτα΄τα cartoons.
 
εχεις πολυ δικιο!! μαλιστα ολα αυτα τα καρτουν που αναφερεις εχουν κυκλοφορησει κ στην ελλαδα. απο κατι εταιρειες οτι ναναι( ο βασιλιας αρθουρος, ντογκτανιαν)αλλα και απο την τσοκοντα(χη-μαν. σηρα, ηρακλης και ισιδα, ο γυρως του κοσμου)και παρα πολλα αλλα. νταξει τα ποπαυ πανε κ πιο πισω και τα τεχ αβερι. βασικα η αληθεια ειναι οτι εχω ξεχασει κ πολλα εγω να αναφερω. τα λαστιχενια αρκουδακια.που τα εβαζε το ουρανιο τοξο στην ερτ2. respect ο ιδιος τυπος που το παρουσιαζει ακομα κ σημερα. και επισης η υπερτατη εκπομπη στο THE DJ KAT SHOW!!!αν το θυμασαι.
 
Gummy Bears!! Tα original, οχι ο πρασινος χοροπηδηχτος! Ολα τα λεφτα!

Προσθετω:

Woody Woodpecker

Sport Billy

Robotech

Ροζ Πανθηρας(... με τα χιλια!)
 
Παλιά κινούμενα σχέδια

[edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγω αλλιως θυμομουν τα 80ς ρε παιδια...

Felix the Cat

Popeye

Μπολεκ και Λολεκ

Νιλς Χολγκερσον

Χαϊντι

Μαγια η Μελισσα

Μια φορα και εναν καιρο ηταν ο ανθρωπος

Διαστημοπλοιο Αργω

Καντι - Καντι

Σπορτ Μπιλυ

Γουντι ο Τρυποκαρυδος

Μπαγκς Μπανι, Νταφι κλπ

Τομ και Τζερι

Ροζ Πανθηρας, Μυρμηγκοφαγος κλπ

Scooby Doo

κλπ...

και αρκετα μετεπειτα τα αλλα οπως τα Thundercats, Χελωνονιντζακια ...

Μερικα απο τη λιστα του flak πρεπει να ειναι ακομα νεοτερα (τουλαχιστον ισως στην Ελλαδα να παιχτηκαν πιο μετα)... νομιζω οτι τα εβλεπα χθες - προχθες το μεσημερι :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
στην ελλαδα παιζοντουσαν μερικα πιο μετα ακομα μεχρι και το 1996-97.

το μεγκα ηταν πολυ μπροστα που εβαζε

χημαν,οι νεες περιπετειες του χημαν,τρανσφορμερς, σταρκομ,μαιτι μαξ ,οι πειρατες του σκοτεινου νερου, γκαργοιλς, τζεις και οι αστρομαχητες και πολλα αλλα.
 
Γούντι ο Τρυποκάρυδος (μου πρόσφερε πολλές στιγμές γέλιου)

και ο Ροζ Πάνθηρας
 
Μια φορα κι εναν καιρο στο διαστημα

jumaru

Captain Harlock

Οδυσεια του διαστηματος (δεν θυμαμαι πως ακριβως το λεγαν αυτο)
 
Εγώ θέλω βοήθεια σε κάτι.

Ήταν μια ταινία καρτούν, αυτοτελές, το οποίο το έβαζε συνήθως κάποιο παρακμιακό κανάλι. Σίγουρα γιαπωνέζικο.

Αν θυμάμαι καλά λεγόταν 'Ο γιος του γαλάζιου κεραυνού.'

Ιστορία:

Παιδάκι ο ήρωάς μας, μια συμμορία του βασιλιά της περιοχής του σκοτώνει τον πατέρα, τον παίρνουν αιχμάλωτο, εκεί τον ελευθερώνει μια κοπέλα από τη φυλακή, το παιδάκι φεύγει μαζί με την κοπέλα, βρίσκουν και μια μαιμού, το παιδάκι γίνεται expert στις πολεμικές τέχνες, γυρίζει πίσω και τους νικάει όλους, και στο τέλος σώζει και την κοπέλα που έχει τραυματιστεί στη μάχη δίνοντάς της να φάει ένα καρότο που έχει μαζέψει από την κορυφή ενός βουνού.

Ξέρει κανείς για ποιο μιλάω καθώς και τον αγγλικό τίτλο?
 
ρεα...καλα και αυτα αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι original 80's ναι μεν τα εδειχνε η τηλεοραση την δεκαετια του 80 αλλα δεν ηταν παραγωγης 80. τα 80 μετραγανε γιατι μπορει ναταν κιτσαριο σε ολα τα αλλα. αλλα σε καρτουν,ταινιες,και τηλεοπτικες σειρες ηταν τελεια γιατι ειχε original ιδεες.
 
Παιζει ομως και το ποτε προβληθηκαν καποιες παραγωγες. Στην Ελλαδα των 2 κρατικων καναλιων και κατα το μεγαλυτερο μερος της δεκαετιας του 80 δεν ειδε κανεις καμποσα απο τα καρτουν που ανεφερες στο πρωτο σου ποστ εδω.

Η γενια των 80ς "μεγαλωσε" με πολλες παραγωγες που ερχονταν κατευθειαν απο τα 70ς και αυτο ειναι μια πραγματικοτητα. Οταν λεμε λοιπον στο section "Μερες Τηλεορασης" ποια ηταν τα καλυτερα καρτουν απο τα 80ς - τοτε ειναι λογικο να διαβασεις απαντησεις οπως αυτη της Rea'ς αλλα και αλλων και αυτο δεν μπορει να αλλαξει επειδη στα 90ς και ελεω της ιδιωτικης τηλεορασης ειδαμε και πολλες παραγωγες που ειχαν παραχθει νωριτερα.

Μεγαλωσαμε με αλλα καρτουν - καλως, κακως.
 
εγω μιλαω για καρτουν τισ δεκαετιεας 80 ασχετα με το ποτε προβληθηκαν. μιλαω απο παραγωγη. ισως και να εβλεπα μικρος το the dj kat show που τα εδειχνε ολα και ναχω κολλησει εκει.
 
μα καμια αναφορα στο super mars ???

1128uva.jpg
 
Καλυτερο Cartoon των 80s?

Μάλλον το Akira
 
βασικa το akira ειναι ταινια δεν ειναι τηλεοπτικη σειρα. αν κ συμφωνω μαζι σου οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα!!βασικα το καλυτερο σαν ταινια.
 
iknowall είπε:
βασικa το akira ειναι ταινια δεν ειναι τηλεοπτικη σειρα. αν κ συμφωνω μαζι σου οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα!!βασικα το καλυτερο σαν ταινια.
Ναι, κόλλησα στην λέξη "cartoon" :p
 
γιατι αν λεγαμε για ταινιες!! θα ηταν akira- the flight of dragons- the last unicorn - starchaser the legend of orin- fire and ice- lensman (η ταινια) k διαφορα αλλα.
 
Πίσω
Μπλουζα