SONIC RetroActive Joined 18 Mαϊ 2007 Μηνύματα 397 Αντιδράσεις 5 6 Mαϊ 2010 #21 teflon είπε: Ενας γνήσιος retromaniaκός θα το έκανε mamιερα.................. Σωστά? Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Και εγώ μαζί σου!!!!!!!!!
teflon είπε: Ενας γνήσιος retromaniaκός θα το έκανε mamιερα.................. Σωστά? Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Και εγώ μαζί σου!!!!!!!!!
SONIC RetroActive Joined 18 Mαϊ 2007 Μηνύματα 397 Αντιδράσεις 5 6 Mαϊ 2010 #22 pooky(1) είπε: Εσένα θα στο κάνει δώρο με τυπωμένη την Jeanne απάνω!!!!!!!!! Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Pouky ''Κ''ακόμα να τηλεφωνήσεις για να μου πεις τις εντυπώσεις σου!!! Δεν έχουν φτάσει ακόμα οι τιμές του τηλεφώνου στα ύψη οπότε μπορείς να πάρεις! (μετά λένε εμένα τσιγκούνη)
pooky(1) είπε: Εσένα θα στο κάνει δώρο με τυπωμένη την Jeanne απάνω!!!!!!!!! Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Pouky ''Κ''ακόμα να τηλεφωνήσεις για να μου πεις τις εντυπώσεις σου!!! Δεν έχουν φτάσει ακόμα οι τιμές του τηλεφώνου στα ύψη οπότε μπορείς να πάρεις! (μετά λένε εμένα τσιγκούνη)
pooky(1) MultiDimensional RetroDivinitY Joined 14 Ιουν 2006 Μηνύματα 9.122 Αντιδράσεις 255 6 Mαϊ 2010 #23 Δεν μπήκα ακόμα να τα πάρω. Σε εκδικούμαι που άργησες να τα στείλεις!!!!! Ρε θα τα πούμε Σάββατο πρωί από κοντά, τι σκας; Θα έχω και το n00bery stick, προσφορά γνωστού κοινού Γιατρού!!!!!!! Όσο για τις τιμές του τηλεφώνου, στα ύψη είναι οι άτιμες!!!!!!!!!!!
Δεν μπήκα ακόμα να τα πάρω. Σε εκδικούμαι που άργησες να τα στείλεις!!!!! Ρε θα τα πούμε Σάββατο πρωί από κοντά, τι σκας; Θα έχω και το n00bery stick, προσφορά γνωστού κοινού Γιατρού!!!!!!! Όσο για τις τιμές του τηλεφώνου, στα ύψη είναι οι άτιμες!!!!!!!!!!!