Ταινίες με ομοφυλόφιλους

Δεν έχω δει κάποια ταινία σχετική με το θέμα, αλλά έχω διαβάσει το βιβλίο της Αμαλίας Μεγαπάνου, "Έκτωρ".

Πραγματικά, το βιβλίο αυτό με έκανε να αναθεωρήσω πολλές από τις απόψεις μου σχετικά με το θέμα και να "βλέπω" με περισσότερη κατανόηση αυτούς τους ανθρώπους...
 
H Αμαλια Μεγαπανου δεν ηταν συζυγος του Καραμανλη?
 
johnalepou είπε:
H Αμαλια Μεγαπανου δεν ηταν συζυγος του Καραμανλη?
Ναι. Ήταν η πρώτη του σύζυγος και χώρισαν την περίοδο της δικτατορίας.
 
Ρε παιδιά, πιο μικρό είχα δει ελάχιστα από μια ταινία που θυμάμαι μόνο μια σκηνή της. Νομίζω ήταν ο Γαρδέλης (αλλά δεν παίρνω και όρκο, η σκηνή ήταν στα σκοτάδια) γυμνός σε ένα κρεβάτι και έρχεται από πάνω του ενας με κοστούμι. Έχουν ένα διάλογο και θυμάμαι ότι τελειώνει με τον γυμνό να πετάει τον κοστουμαρισμένο κάτω, ο κοστουμάτος να του λέει "Μα σ' αγαπάω!", ο γυμνός να του απαντάει και να τον πνίγει. Και η επόμενη σκηνή να είναι η αστυνομία που βρίσκει το πτώμα ενώ ο άλλος εχει εξαφανιστεί.

Λέει σε κανέναν τίποτα όλο αυτό; Ποια είναι αυτή η ταινία; Έπρεπε να φύγω από το σπίτι τότε που την είχα πετύχει και αν, είναι όλο το έργο έτσι, κάτι μου λέει ότι πρέπει να παίζει χοντρό γέλιο!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
http://culture21century.blogspot.com/

Λίγο πιο κάτω από το αρχικό ποστ έχει αναρτήσει σε δυο ποστς ένα μινι ιστορικο για τις gay ταινιες. Αρκτεα ενδιαφερον. Διαβαστε και τα σχολια.
 
ελατε ρε συντροφοι..μα ουτε ενας να μη μνημονευσει τη τριλογια

La cage aux folles το κλουβι με τις τρελλες ελληνιστι.

νομιζω οι περισοτεροι γνωριζουν,θυμουνται,εχουν δει το πρωτο αλλα ειναι τρεις οι ταινιες με την πρωτη φυσικα πιο διασημη..

Ιερα τερατα του ευρωπαικου σινεμα παιζουν μεσα Μισελ Σερο, Ουγκο Τονιατσι τι να λεμε τωρα.

Το αμερικανικο ρημεικ βλεπεται αλλα...ε απεχει πολυ.

http://www.imdb.com/name/nm0865575/

[edit]


http://www.imdb.com/name/nm0785664/
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Συνονοματε, χαρας το κουραγιο σου.

Βρηκες ενα thread που ξεκινησε πριν 2 1/2 χρονια και οντως ειναι "γραμμενο" με υφος πιο χυμα απο αυτο που προσπαθησαμε ολο αυτο το διαστημα να αλλαξουμε και με την ευκαιρια ποσταρες παλι τη φραση που σου εσβησα καπου αλλου

Δεν δεχομαστε πλεον κοσμητικα ουτε φανερα ουτε "κρυφα" πισω απο @@@ - και επισης δεν ειναι εδω το καταλληλο μερος για χαρακτηρισμους και κριτικη σε συγκεκριμενες πληθυσμιακες ομαδες.

Κλειδωνω προς το παρον το thread και θα αποφασισουμε αργοτερα την τυχη του.
 
Πίσω
Μπλουζα