Ταινίες στην τηλεόραση, που μας κάνανε μεγάλη εντύπωση.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Με είχαν εντυπωσιάσει ο "Πρωτάρης", που τον πρωτοείδα στην τηλεόραση, το "Πέρασμα της Κασσάνδρας", και το "Η νύφη φορούσε μαύρα", ένα καταπληκτικό θρίλερ του Γάλλου Φρανσουά Τριφό, με τη Ζαν Μορό, το οποίο κόπιαρε αργότερα ο Ταραντίνο, χωρίς να το παραδεχτεί, για το "Kill Bill".

Πολυ πολυ μικρος ειχα δει μια ταινια 50ς-60ς με εισβολη Αρειανων, ισως μια εκδοχη του Πολεμου των Κοσμων. Οσο μπορεσα να δω οι εξωγηινοι ηταν εντελως ανικητοι. Για πολυ καιρο δεν μπορουσα να ακουω για ταινιες επιστημονικης φαντασιας, εξωγηινους, ουφο κλπ :/ /emoticons/unsure@2x.png 2x" width="20" height="20" />

το terminαtor 2 στον αντ1 σε πρωτη μεταδοση ειχα μεινει με τα εφφε

O αόρατος άνθρωπος. Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση στο τέλος όταν γίνεται σιγά-σιγά ορατός και εμφανίζονται πρώτα τα αγγεία του, μετά τα κόκαλλά κλπ! Το είχα δει στη μάνα του νονού μου, με τον γιο του (τον καλύτερο μου φίλο τότε).

Εμενα ο κυνηγος.μια απο τησ πολυ αγαπημενες μου ταινιες.Ηταν μια διαφορετικη αποψη για τους εξωγηινους που ξεφευγε απο τα συνηθισμενα μικρα πρασινα ανθρωπακια με τα μεγαλα ματια και τα περιεργα κεφαλια.

Με είχε εντυπωσιάσει το Domino principle (1977), μια σχετικά άγνωστη ταινία με τον Τζην Χάκμαν. Το είχα δει ξημερώματα, στο Μακεδονία tv. Οι ανατροπές, η συνεχή αίσθηση απειλής και η απαισιοδοξία από την αρχή ως το τέλος ( ένας άνθρωπος αντιμέτωπος με μυστηριώδεις, πανίσχυρες υπηρεσίες), κάνουν την ταινία να μένει στον θεατή...

-το ταξιδι στο κεντρο της γης που φαινεται στην 1η σελιδα ηταν με τον τριτ ουιλιαμς.εντελως διαφορετικη διασκευη απο τις αλλες.παιχτηκε 24/12/2006 αλλα μια διακοπη ρευματος μου στερησε το φιναλε.εντυπωσιακη ταινια που εχω δει πανω απο 15 φορες ειναι οι συνηθεις υποπτοι[1995]με τον κεβιν σπεισι.

20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα με τον Κερκ Ντάγκλας. Φοβερά εφέ για δεκαετία του 50.

Πίσω
Μπλουζα