Ταινιες με ελληνικους υποτιτλους

iknowall

Banned
Joined
30 Αύγ 2010
Μηνύματα
93
Αντιδράσεις
4
ταινιες με ελληνικους υποτιτλους απο ελληνικες εταιρεις αλλα κ εισαγωγης:

police academy

crying freeman

the rocketeer

the phantom

dick tracy

legend

lady hawk

red sonja

battlestar gallactica

dune

repo man

thx 1138

over the top

blind fury

the warriors

ferris bueller's day of

cry baby

the breakfast club

st.elmos fire

maximum overdrive

rambo first blood

el mariachi/desperado

big trouble in little chine

fast times at ridgemnont high

weird science

caddyshack

wayne's world 1-2

trading places

teen wolf 1-2

american ninja

teenage mutant ninja turtles

the sure thing

real genius

the explorers

pretty in pink

earth girls are easy

taps

the outsiders

risky business

scrooged

gremlins 1-2

back to the future

indiana jones

the kindergarten cop

showdown in little tokyo

και πολλες ακομα!!μολις ξεσκονισω τα dvd μου απο τις κουτες κ γενικα πεσουν και αλλες στα χερια μου θα σας ενημερωσω!!
 
Σορυ, δεν εχω καταλαβει τι εννοεις, ουτε το νοημα του thread
 
ειχα μια σηζητηση με εναν φιλο απο δω για μια ταινια αν εχει κυκλοφορησει σε dvd με ελληνικα!! κ απλα ηθελα να γραψω ταινιες μονο εισαγωγης με ελλ.υποτιτλους απλα μαλλον παρασυρθηκα κ εγραψα για διαφορες καλες ταινιες παλιες που εχουν κυκλοφορησει με υποτιτλους!!!
 
Παραξενο thread πραγματικα!!!Εχω ομως μια ερωτηση γιατι αναφερεις κ τα gremlins 1 - 2 αφου κοιταξα στα εισαγωγης κ συγκεκριμενα στο play κ σε κανενα δεν ειχε ελληνικους υποτιτλους!!!!!!!!!!!
 
ισως πρεπει να το ψαξεισ καλυτερα γιατι εχω τα εχω και τα δυο απο την audio visual με ελληνικους!!

απο το metropolis ταχα αγορασει πριν κανα δυο χρονια!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το γνωριζω αυτο αλλα δεν προσεξα πως στο thread εγραφες κ απο ελληνικες εταιρειες!!!!!Καλυτερα θα ηταν να εγραφες μονο τα εισαγωγης γιατι τα αλλα βρισκονται!!!!!!!!!
 
κοιτα πολλα κ απο εταιρειες που εχουν κυκλοφορησει ειναι πολυ δυσκολο να βρεθουνε!!

αν ειναι κανω ενα edit k βαζω μονο τα εισαγωγης!!
 
αλλα τωρα που λες για το play!! δεν ψωνιζω εκει!!! ψαχνομαι πιο πολυ στα μαγαζια!! το pretty in pink!! που το εχω με ελλ. υποτιτλους και δεν εχει κυκλοφορησει απο ελληνικη εταιρεια. στο play το region 2 που το εχει δεν εχει ελλ.υποτιτλους
 
Οσες ταινιες εισαγοντε επισημα, δια νομου εχουνε και Ελληνικους υποτιτλους. Επισης απο "γνωστες" παραγογες, οτι βγαινει σε ολη την Ευρωπη, ερχεται και εδω, παντα με Ελληνικους υποτιτλους.

Το play.com οπως και τα περισσοτερα αλλα ξενα διαδυκτιακα καταστηματα, πουλανε τις βρετανικες εκδοσεις των ταινιων. Δεν εχουνε αλλους υποτιτλους πλυν τους αγγλικους. Πολυ σπανια θα δεις καποια εξαιρεση.

Δεν μπορω επισης να καταλαβω το νοημα του θεματος.
 
μονο για τις γνωστες παραγωγες οτι ερχεται ειναι με ελληνικους υποτιτλους. αλλιως κ πιο παλια στο fnac k στο public αν πας θα βρεις πολλες ταινιες που δεν εχουν υποτιτλους!!!οπως κ στο μετροπολις τωρα το θεμα το εκανα γιατι μιλαγα με εναν φιλο απο εδω για το αν μια ταινια εχει κυκλοφορησει με ελλ. υποτιτλους κ ειπα να κανω αυτο το θεμα για να γραφουμε γενικα ταινιες με υποτιτλους που σε μερικους μπορει να διαφευγουν να μην γνωριζουν κ τετοια!!
 
Το fnac και το public τουλαχιστον στις πρωτες μερες, ειχανε πολλους εισαγομενους τιτλους. Κυριως απο Αυστραλια αλλα και βορεια Ευρωπη. Οπως ειπα, αυτο δεν ειναι νομιμο και δεν γνωριζω γιατι (αν) γινεται ακομα.

Πλεον, ευτυχως, ενα μεγαλο ποσοστο της παραγωγης ερχεται απο εξω. Γιατι ευτυχως;

Γιατι οι εγχωριοι παραγωγοι, ακομα και σημερα σε πολλες ταινιες χρησιμοποιουνε την παλια πηγη για εικονα και ηχο, απο εποχες vhs. Κατι τετοιο εξω συνεβαινε μονο τον πρωτο καιρο του dvd, και πλεον συμβαινει ειτε σε πολυ σπανιες κυκλοφοριες, ειτε απο πολυ μικρες εταιριες.

Οι εταιριες απο το 2005 περιπου, αρχισαν να ενσωματωνουνε πολλους υποτιτλους ανα dvd, οποτε κυκλοφοριες με προορισμο την νοτια Ευρωπη συνηθως εχουνε και Ελληνικους υποτιτλους.
 
παρανομο ειναι τα βιντεο κλαμπ να εχουν τετοιους τιτλους εισαγωγης κ ζωνη 1 κ ζωνη 2. τα μαγαζια λιανικης δεν υπαρχει κανενα θεμα!! ανεκαθεν αυτο που λεσ με τον ηχο συνεβαινε μονο στις μικρες παραγωγες κ σε οτι ναναι κυκλοφοριες ποτε σε μεγαλα στουντιο κ ταινιες. βασικα αν δεις σε πολλα dvd οι εταιρειες κολλαγαν παλια αυτο κολλητο (βλ. audio visual) k η sony απλα στελνει το λογοτυπο της εξω κ απλα ερχεται η ταινια οπως τα λες απο το εξωτερικο.
 
Το play εχει αξιολογη ποικιλια!Τωρα το οτι δεν βρηκες εκει καποιο με υποτιτλους κ το βρηκες αλλου ετυχε γιατι προφανως θα ειναι απο αλλη ευρωπαικη χωρα κ οχι βρετανικη εκδοση!

Το να ψαχνεσαι οπως λες κ εσυ ειναι καλο,ομως για παραδειγμα εγω κανω συλλογη dvd απο θριλερ του 80 κ λιγο τελη 70 απο τα οποια τα περισσοτερα δεν εχουν κυκλοφορισει με ελληνικους υποτιτλους!

Οποτε τα αγοραζω χωρις (αν κ δεν εχω προβλημα)!

Για αυτον το λογο αν θες να βοηθησεις κ αλλους συλλεκτες κ να φανει το thread χρησιμο να αναφερεσαι στα εισαγωγης που τυγχανει να εχουν & ελληνικα κ αν δεν ειναι δυσκολο να βαζεις τα μερη/sites οπου τα ειδες αν δεν ειναι απο τα γνωστα!Γιατι μια ξερη λιστα απο μονη της δεν λεει τιποτα!
 
και μια απλη λιστα ειναι χρησιμη φιλτατε επειδη διαβαζεις οτι υπαρχει αυτος ο τιτλος κ μετα ψαχνεσαι!! να το παρραγειλεις σε καποιο μαγαζι να ρωτησεις ....απο site δεν αγοραζω!απο εκει κ περα χαζευω στα μαγαζια metropolis- solaris- public media markt! και το dvd world. kai την υπερτατη μαγαζαρα που δυστυχως εκλεισε το cd corner. γενικως ψαχνομαι
 
Πίσω
Μπλουζα