Ωραια, χαιρομαι που η ιδεα μου εχει ανταποκριση!
Παιδια, αυτο που κανω ειναι το εξης. Σε ενα φυλλο excel, περναω κατα σειρα :
Τιτλος Παιχνιδιου - Ειδος παιχνιδιου (Shoot Em Up, Beat Em Up, Sports κλπ) - Είδος Review - Αριθμος Τεύχους - Aριθμος Σελίδας
Στη Στηλη 'Ειδος Review', βαζω καποια αρχικα που συμβολιζουν τα εξής :
Για ένα συνηθισμενο Review του παιχνιδου : GR (από το Game Review)
Για το Special Review : SR
Για τη στηλη Adventure : ADV
Για τη στηλη 'Με μια ματιά' : ΜΜΜ
Για τη στηλη Arcade (τα Coin-ops) : ΑRC
Δεν εχω αλλη κατηγορια ως τωρα. Τα 'Προσεχως' δεν τα κατηγοριοποιω.
Εχω ξεκινησει απο το τευχος 45 και ειμαι στο 49. Όπως καταλαβατε περναω στη λιστα τα περισσοτερα Game Reviews . Αν κατι ξεχναω , που υπαρχει στα μεταγενεστερα τευχη, φυσικα το προσθετουμε.
Όποιος θελει να αναλαβει να κανει αυτο που ξεκινησα, δεν εχει παρα να εκδηλωνει το ενδιαφερον του σε αυτο το Thread, αναφεροντας τα τευχη με τα οποια θα καταπιαστεί ώστε να μην γίνεται διπλή δουλειά από κάποιον άλλο. Εγω σας αναφέρω πως , προς το παρον, αναλαμβανω τα τευχη από το #50 μεχρι ΚΑΙ το #59. Τελειωνοντάς τα, και αναλογως με την ως τοτε προθυμια, θα συνεχισω με επομενα.
Προφανως ριχνετε αφοβα ιδεες περι διαφορετικης οργανωσης, κατηγοριοποιησης κλπ. Αν μαζευτουμε αρκετοι, ΦΥΣΙΚΑ και μπορουμε να ταξινομησουμε τα ΠΑΝΤΑ! Επεμβασεις, HINTS 'n TIPS, προγραμματα κλπ.
Μετα την ολοκληρωση της ταξινομησης, μπορουμε να τα πλαισιωσουμε με μια ωραια εφαρμογουλα με ομορφο User Interface για να το κανουμε ακομα πιο εφετζιδικο!
Ξερω οτι ειναι φιλοδοξο το project, η ιδεα ομως του τελικου αποτελεσματος μου εδωσε ορεξη να το ξεκινησω. Αυτο, και το γεγονος οτι καθε βραδυ πριν κοιμηθω 'διαβαζω' κάποιο σκανναρισμενο PIXEL και θυμαμαι τα παλια. Και ολα αυτα απο εναν ανθρωπο που μεχρι τα 18 του ειχε εναν AMSTRAD PC 1512. Που να ειχα και καμια ΑΜΙGA 500 δλδ...