Ταρο ο γιος της Δράκαινας - Taro the Dragon Boy (1979)

  • Έναρξη μίζας geo_arv
  • Ημερομηνία έναρξης
G

geo_arv

Guest
Από τα πιο χαρακτηριστικά παιδικά που δεν είδα να θυμήθηκε κανείς,είναι ο Ταρό,ο γιος της δράκαινας.Ένα παιδί που το γέννησε μια γυναίκα που έφαγε ψάρια από μια λίμνη,η οποία ήταν καταραμένη και μεταμορφώθηκε σε δράκαινα.

Ο Ταρό θα βρεθεί σε μια μεγάλη περιπέτεια όπου θα αναζητήσει τη μαμά του και θα τη βρει με τη βοήθεια του κόκκινου δαίμονα και της μικρής Αγίας.Το θυμάστε ;



Προβολή συνημμένου 55787 Προβολή συνημμένου 55788 Προβολή συνημμένου 55789
 
Τελευταία επεξεργασία:
Kαλώς ήρθες στο forum φίλε !

Διόρθωσε σε παρακαλώ αυτό το post σου,όπως κι όλα τα άλλα,και μη γράφεις με greeklsih,ούτε με κεφαλαία γράμματα,καθότι απαγορεύεται από τους κανονισμούς του παρόντος forum...
 
Σαφώς και την θυμάμαι και πλέον την έχω ... κι όλας με την μεταγλώτισση!

Πολύ ωραία ταινία!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
κορυφη ηταν οντως...!
 
Την εβλεπα συνεχεια στο 0-6!
 
Κ εγω το εβλεπα κ θυμαμαι χαρακτηριστικα που ειχαν ενα χωραφι που φυτευαν ρυζι!!!!!!!!!!Πολυ ωραιο μπραβο που το βαλατε!!!!! ;) ;)
 
Τον Ταρο τον ειχα δει απειρες φορες στο Junior TV αλλα και στο 0-6 που ανοιξε αργοτερα... απλα πολυ καλη ταινια με πολυ καλο σχεδιο και ανεπαναληπτο σεναριο! Θυμαμαι που στο τελος της ταινιας ο Ταρο συναντησε την μητερα του και μεινανε μαζι για παντα!! :cry: απο τις πιο συγκηνιτικες στιγμες της παιδικης μου ηλικιας!
 
Οχι αλλο καρβουνοοοοο!!!Tοπικο παρακμιακο καναλι της περιοχης μου το εδειχνε 4 φορες την μερα ειχα σηχαθει να το βλεπω.Σκηνη που γουσταρω ειναι με την γρια που δουλευει ο ταρο στα χωραφια της αλλα αυτη εχει αλλες βλεψεις απο το νεαρο ταρο ;)
 
Προβλήθηκε άπειρες φορές, από το αλήστου μνήμης θεσσαλονικιό power channel...
 
Ναι ρε RΙΟ, ετσιιι..!! ;)

POWER CHANNEL RULEZ!! (με προλαβες)..

Εβαζε ο, τι να'ναι.. Ηταν να ξεκινησει Τζουμαρου κι εβαζε εισαγωγη απο Καμπαμαρου, τι να λεμε τωρα!! ΧΑΧΑΧΑ!! :p

Btw, το Ταρο -οπως ειπε κι ο metal- ειχα σιχαθει να το βλεπω γιατι το εβαζε συνεχεια..

Εγω αυτην την ....γρια την μαγισσα τη σιχαινομουν και φοβομουν που πηγαινε να τον.....τον Ταρο και μαλιστα θυμαμαι χαρακτιριστικα οτι ενω εσκυβε να τον αρπαξει φαινοταν το γερικο .... της!!! Τρομακτικα πραγματα, πραγματικα.. Δεν ηταν παιδικο αυτο!! :/ /emoticons/unsure@2x.png 2x" width="20" height="20" />
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι να πω για αυτο το παιδικο -αυτοτελης ταινια !!!! Τα ιδια και εγω το ειχα μαθει απ εξω αφου το εδειχνε πολυ συχνα σε καναλι διπλανου νομου ( TVS tv Σερρες ) .Το συγκεκριμενο ηταν απο τα ''σοβαρα'' παιδικα (ετσι μαρεσει να τα κατηγοριοποιω) χωρις γελια και χαρουμενα σχεδια ,τρομακτικους πρωταγωνιστες ειδικα εκεινη η γιαγια του και το γελιο της με φρικαραν ;) ,φωνες ελληνων ηθοποιων (γιατι ηταν στα ελληνικα μεταγλωτισμενο) να κολανε αψογα στην ατμοσφαιρα και το σεναριο !! .Παντως οσες φορες και να το εβλεπα δεν το βαριομουν αυτο οπως και αρκετα αλλα παιδικα τα οποια παιζαν καθημερινα (συνηθως μετα το σχολειο στις 1 2 το μεσημερι τα εβαζε οποτε κολουσε τελεια στο προγραμμα μου,φαγητο και μετα διαβασμα ,μπροστα το βιβλιο και απο πισω το game boy με το robocop 2 :cool: και ξυλο οταν με επιανε η μανα !! Υ.γ. Το συγκεκριμενο καναλι (TV Serres) ειχε χαθει απο τελη δεακετιας 90 και δεν το πιαναμε στη Δραμα ,Μετα απο τοσα χρονια και αφου μπηκαμε και εμεις στη ψηφιακη εποχη που και τα μικρα παρακμηακα καναλια εκπεμπουν ψηφιακα (που λεει ο λογος 480 p , 720 με το ζορι ) ξαναειδα αυτο το επικο καναλι απο τις Σερρες και η αληθεια ειναι οτι συγκηνηθηκα ιδιαιτερα γιατι μου θυμησε δεκαετια 90 και ολα τα ανεπαναληπτα παιδικα εκεινης της καταπληκτικης δεκαετιας !!
 
Πίσω
Μπλουζα