Σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου, αλλά δεν ανήκουν σε μένα τα εύσημα - ανήκουν στην "πηγή" μου. :flower:
Και με την σύμφωνη γνώμη της ιδίας, να αποκαλύψω την "πηγή" μου - δεν είναι άλλη, από την τόσο γνωστή σε όλους μας παρουσιάστρια της τηλεόρασης (και συγκεκριμένα της ΕΡΤ) κα
Κέλλυ Σακάκου!! Νομίζω πιο κατάλληλη πηγή για να επιβεβαιώσει τα ονόματα δεν υπάρχει - καθότι ήταν συνάδελφοι - σωστά;
Στο σημείο αυτό, να αναφέρω ότι στο προηγούμενο post μου έκανα λάθος στην καταχώρηση των ονομάτων, γράφοντάς τα αντίστροφα. Εξηγούμαι: το πατρικό όνομα της νεαρής που εργάστηκε στην ΕΡΤ ως παρουσιάστρια τις χρονιές 1975 με 1981/2 (περίπου) είναι Δάρρα, ενώ το επίθετο με το οποίο έκανε καριέρα στην ΕΡΤ είναι Καλογεροπούλου
(το οποίο, αν κατάλαβα σωστά, πρέπει να ήταν το επίθετο του συζύγου της παρουσιάστριας εκείνο το διάστημα).
Εκ παραδρομής, στο προηγούμενο post μου, είχα γράψει τα επίθετα ανάποδα - ευχαριστώ πολύ και δημοσίως την πολυαγαπημένη μας κα Κέλλυ Σακάκου για την διευκρίνηση, αλλά και φυσικά για τις πληροφορίες με τις οποίες τροφοδότησε το forum μας!
Με την ευκαιρία, θα ήθελα να σημειώσω και την τόσο επιμελή και σημαντική δουλειά που κάνει τις τελευταίες εβδομάδες η κα Σακάκου μέσα από το νέο blog της, στο οποίο καταγράφει αναμνήσεις, χαρές και λύπες, συναισθήματα, γεγονότα και καταστάσεις που έζησε στα 30 χρόνια της πορείας της στην δημόσια (ΕΡΤ) και όχι μόνο τηλεόραση. Η καταγραφή της ιστορίας της Ελληνικής τηλεόρασης "εκ των έσω"!! Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;
www.kellysakakou.gr
με πολύ όμορφα και παραστατικά κείμενα που αναφέρονται στην ιστορία της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου: οι πρώτες εμφανίσεις και εκπομπές, οι αγωνίες, οι γνωριμίες, οι συνάδελφοι, η EUROVISION και μέχρι και ασκήσεις για τη σωστή εκφορά του λόγου.
Καλή ανάγνωση ρετρομανιακοί φίλοι!