Ταχύτητα κι αγάπη (1984)

Kambia

Retired Admin
Αντιδράσεις
1.294
Και να το έχει κάποιος υπενθυμίζω :)

1. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η δημόσια διαφήμιση / πρόταση για ανταλλαγή ή αντιγραφή οπτικοακουστικού υλικού που ενδέχεται να είναι copyrighted ή να εμπίπτει γενικότερα σε νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Έτσι για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να αναφέρει πληροφοριακά π.χ. ότι διαθέτει σε DVD μια συγκεκριμένη σειρά, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορεί δημόσια ούτε να την διαλαλεί σαν 'πραμάτια', ούτε σαν 'εμπόρευμα', ούτε σαν 'ανταλλάξιμο' υλικό. Κάτι τέτοιο είναι ποινικά κολάσιμο και μόνο σε μπελάδες θα μπορούσε να τον βάλει. Εξυπακούεται βέβαια ότι το τι κάνετε στα PM είναι δική σας δουλειά (όπως επίσης και αποκλειστική σας ευθύνη!). Όσα μηνύματα εντοπίζονται να παραβαίνουν τον συγκεκριμένο κανονισμό θα διαγράφονται ή θα τροποποιούνται αναλόγως, χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση. Μέλη που αρνούνται να συμμορφωθούν θα εγκαλούνται πρώτα και, αν παρ' όλα αυτά υποπέσουν εκ νέου στην ίδια παράβαση, θα διαγράφονται.

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
3.925
Το Ταχύτητα και αγάπη δεν ειναι βιντεοταινια.

Εδω μεσα απντως δεν θα την βρεις μιας και αποτελει copyrighted υλικο.

Το thread μεταφερεται.

Pharcyde

Retro Member
Αντιδράσεις
39
Bασικα δεν ηξερα οτι δεν ειναι βιντεοταινια.Θεωρησα απιθανο να βγηκε κινηματογραφο!

Επισης το ποστ μου εχει πιο πολυ την ενοια αν ξερει καποιος που μπορει να βρεθει,να αγορασθει,η που αλλου μπορει να εχει ποσταριστει.Παρα να ποσταριστει εδω.Την ψαχνω χρονια! :(

Kambia

Retired Admin
Αντιδράσεις
1.294
Υπενθύμιση ήταν και το δικό μου για να ήμαστε όλοι οκ ;)

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
3.127
Ποιο ειναι το τραγουδι που ακουγεται απο πανω στους τιτλους; :)

RIO

Retro Horrormaniac
Αντιδράσεις
48.379
Aardvark είπε:
Ποιο ειναι το τραγουδι που ακουγεται απο πανω στους τιτλους; :)
Και γω την ψάχνω αυτή την μουσική , μήπως είναι από ξένο τραγούδι;

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
3.127
Ναι ξενο ειναι,εγω λεω για το τραγουδι που ακουγεται στο 1:35 πολυ γνωστο απο το 80...

prisma

RetroMasteR
Αντιδράσεις
601
Aardvark είπε:
Ναι ξενο ειναι,εγω λεω για το τραγουδι που ακουγεται στο 1:35 πολυ γνωστο απο το 80...
Nαι, είναι το "To France" απο Mike Oldfield με Maggie Reilly στα φωνητικά.

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
3.127
Ευχαριστω,μου θυμιζει τρελα την δεκαετια που αγαπησαμε.

θανος

RetroJunkie™
Αντιδράσεις
577
με τον γιο του σκηνοθετη αυτης της ταινιας του τακη σιμονετατου ειμαστε φιλοι εχει πεθανει απο το 2007 οπως μου ειπε ο γιος του η φεστιβαλ φιλμ ηταν εταιρια του ομως επειδη ο πατερας του χρωστουσε χρηματα εχει χασει τα δικαιωματα των ταινιων του και δεν εχει ουτε ο ιδιος κοπιες οι μονες που υπαρχουν ειναι αυτες που ειχαν κυκλοφορισει σε βιντεο και της πηραν οσοι της βρηκαν μπορει να εχει ξεμεινει καποια σε καποιο παλιο βιντεοκλαμπ ξεχασμενη

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

ares

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
209
Πολυ καλη ταινια,ενω το τελος βρισκεται στην αρχη και παλι ειναι δωσμενο με ωραιο τροπο ετσι ωστε δεν αποκαλυπτεται!!

Κατι που παρατηρησα και μου εκανε εντυπωση: σε ενα σημειο η Τετα Ντουζου δεχεται τηλεφωνημα απο τον Χρηστο Καλοου και πηγαινουν στη ντισκο. Ολα καλα μεχρι στιγμης και η ντισκο ειναι η Studio 254 η οποια βρισκοταν στο Νεο Φαληρο.

(δεν το γραφει απλα το καταλαβα μιας και εχω δει ενα αποκομμα της εν λογω ντισκοτεκ απο το περιοδικο disco μοδα in)

Βγαινοντας ομως η μαρκιζα ειναι απο τις Εσπεριδες στην Γλυφαδα!!!!!

Μυστηριο.....! :sealed:

Pharcyde

Retro Member
Αντιδράσεις
39
argy είπε:
Πολυ καλη ταινια,ενω το τελος βρισκεται στην αρχη και παλι ειναι δωσμενο με ωραιο τροπο ετσι ωστε δεν αποκαλυπτεται!!
Κατι που παρατηρησα και μου εκανε εντυπωση: σε ενα σημειο η Τετα Ντουζου δεχεται τηλεφωνημα απο τον Χρηστο Καλοου και πηγαινουν στη ντισκο. Ολα καλα μεχρι στιγμης και η ντισκο ειναι η Studio 254 η οποια βρισκοταν στο Νεο Φαληρο.

(δεν το γραφει απλα το καταλαβα μιας και εχω δει ενα αποκομμα της εν λογω ντισκοτεκ απο το περιοδικο disco μοδα in)

Βγαινοντας ομως η μαρκιζα ειναι απο τις Εσπεριδες στην Γλυφαδα!!!!!

Μυστηριο.....! :sealed:
Ε καταλαβαινεις,ελληνικη παραγωγη με τη σχετικη προχειροτητα..

Γενικως ειναι ψιλοκακογυρισμενη,με αρκετες παρατυπιες,οπως κορναρισματα αυτοκινητων,θορυβους,φωνες παιδιων κλπ να πεταγονται σε ασχετα σημεια.

Παραξενο δεδομενου οτι μιλαμε για κινηματογραφικη ταινια και οχι βιντεοταινια.

SEBASTIAN

RetroActive
Αντιδράσεις
438
Μια πολύ όμορφη και νοσταλγική ταινία που είναι συνδεδεμένη σε μας τους αθεράπευτα ρομαντικούς και νοσταλγούς των ΄80s και είναι τόσο γλυκά συνυφασμένη με πολύ όμορφες αναμνήσεις, αγνά συναισθήματα και τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα εκείνων των τόσο όμορφων και ανέμελων χρόνων της αγαπημένης μας δεκαετίας. Το στενάχωρο βλέποντας αυτήν την ταινία είναι πως 2 νέοι άνθρωποι ο Ανδρέας Πόνος ηθοποιός και σεναριογράφος της ταινίας και η Λίζα Μαλινδρέτου δυστυχώς έφυγαν πολύ νέοι.

RIO

Retro Horrormaniac
Αντιδράσεις
48.379
" Το πέρασμα από την τρυφερή ηλικία της εφηβείας στην ωριμότητα για πολλούς γίνεται ανεπαίσθητα, για άλλους μεσολαβούν καταστάσεις και βιώματα που τους ωριμάζουν σε λίγες ώρες ".

Αυτός ο επίλογος της ταινίας πάντα μου έκανε πολύ εντύπωση...

Μπλουζα