Τα Δίδυμα

serano915

RetroMaNiaC
Joined
22 Ιουν 2008
Μηνύματα
564
Αντιδράσεις
66
Λοιπόν, θα σας πω ό,τι θυμάμαι και αν βγάλετε άκρη έχει καλώς... Θυμάμαι ότι ήταν δύο κούκλες που ήταν αδέρφια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Το σκηνικό ήταν πάντα μέσα στο δωμάτιό τους. Εκεί λοιπόν κάθε μέρα ερχόταν ένας άνθρωπος με ένα μπαλάκι (κάτι σαν τρελόμπαλο ή κάτι παρόμοιο δεν θυμάμαι ακριβώς) και τους έλεγε μια ιστορία ή τους μάθαινε κάποιο παιχνίδι. Στο τέλος κάθε επεισοδίου άνοιγε ένα μουσικό κουτί, όπου μέσα υπήρχε μια ξανθιά κοπέλα ντυμένη στα λευκά που χόρευε. Μετά ο τύπος έπαιρνε το μουσικό κουτί με την κοπέλα, έπαιρνε και το μπαλάκι του κι εξαφανιζόταν. Όλα αυτά βέβαια στα ελληνικά, δε νομίζω να ήταν μεταγλωτισμένο...

Σας λέει κάτι;;;

(Έψαξα λίγο στα υπόλοιπα θρεντ και δεν υπάρχει κάτι. Αν όμως υπάρχει και δεν το βρήκα σόρρυ! ;) )
 
Εννοείς μάλλον "Τα Δίδυμα" ο Μάριος, Μαρία και ο Νεράιδος!

Παιζόταν στην κρατική τηλεόραση.

Έχω ξαναποστάρει το λινκ- here you go!

http://www.paramithas.gr/ta_didima/

*Η ξανθιά κοπέλα με την άρπα είναι η 'Αριελ Κωνσταντινίδη που τραγουδάει και στο μουσικό θέμα της σειράς
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτό θα πει άμεση εξυπηρέτηση! Σ'ευχαριστώ πολύ για το λίνκ, τρέχω να δώ όλο το επεισόδιο! :flower:

Ναι κάτι θυμόμουν για την Κωνσταντινίδη, αλλά δεν ήμουν σίγουρη και είπα να μην το αναφέρω... :p Νόμιζα απλώς ότι της έμοιαζε!
 
Τα Δίδυμα

Υπήρχε μια παιδική σειρά με δύο κουκλιτσες ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι που καθόταν στο δωμάτιο τους κουνούσαν μια μπαλίτσα και ερχόταν κάποιος άνθρωπος...τους έβαζε να ζωγραφίζουν και μετά οι κούκλες μπαίναν μες την ζωγραφιά....είχε ένα χέρι που έκανε σχέδια με πλαστελίνη κ.α. Πρέπει να έπαιζε τέλη το 80 γιατί ημουν πολύ μικρή όταν το έβλεπα.Μήπως το θυμάται κανένας άλλος????
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
epiteeeeeeeelououous!!!!!!!!!!vrhka auto pou epsaxna!!!!!!!+nai,to 8umamai egwwwwww!!!!!!!!!
 
αυτο που ζητας ηταν το τα διδυμακια που ηταν παραγωγη του νικου πιλαβιου(γνωστου ως παραμυθα)επαιζε και η αριελ κωνσταντινιδη εκει οριστε 2 επεισοδια που υπαρχουν http://www.paramithas.tv/video/112

http://www.paramithas.tv/video/131
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αχ! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. Τι μου θύμισες!!!! Δεν περίμενα να ατ ξαναδώ μετά από τόσα χρόνια
 
Ψάχνω παιδική σειρά με τον Γιώργο Μακρή [τα διδυμάκια]

Καλησπέρα σε όλους, μήπως θυμάται κανείς μία παιδική σειρά με τον Γιώργο Μακρή (εδώ μπορείτε να δείτε φωτο του http://artcom.gr/?q=&uid=773) ήταν σε κρατικό κανάλι κάπου προς το τέλος του 80 ή αρχές 90 και εκείνος νομίζω ήταν κάτι σαν πρίγκιπας ή έλεγε την ιστορία ενός πρίγκιπα, είχε και μία γυαλινη σφαίρα και μιλούσε σε ένα παιδάκι σε ένα παιδικό δωμάτιο...είναι πολύ συγκεχυμένες οι πληροφορίες που σας δίνω... αλλά αν κάποιος πιστεύει ότι θυμάται κάτι...πάντως στο βιογραφικό του δεν βλέπω κάποια παιδική σειρά. :xm:
 
αυτο που λες λεγεται τα διδυμα και ο γιωργος μακρης επαιζε τον νεραιδο υπαρχει σχετικο θεμα εδω
 
πωπω αν και τελικά δεν βοήθησα καθολου με τις πληροφορίες μου είσαι φοβερος... ουτε θυμόμουν οτι επαιζαν κουκλες αν και με το που τις ειδα ξεπηδησαν οι αναμνήσεις. Ευχαριστώ!!!!
 
Πο Πο μπράβο ρε παιδιά τι μου θυμίσατε τώρα! αξέχαστες αναμνήσεις μπράβο σας
 
old fashioned είπε:
Υπαρχει πουθενα στο youtube;
Φίλε μου, και να υπάρχει, αν δεν είναι ανεβασμένο από τον official ιστότοπο ή τον πραγματικό δημιουργό, δε θα σου απαντήσει κανένας! :)

Έχει να κάνει με το θέμα των copyrights....
 
δεν θυμάμαι καθόλου την εκπομπή αυτή...ήταν κινούμενα σχέδια;
 
BETTY BOOP είπε:
δεν θυμάμαι καθόλου την εκπομπή αυτή...ήταν κινούμενα σχέδια;
οχι δεν ηταν κινουμενα σχεδια,οι "πρωταγωνιστες" ηταν δυο κουκλες (τους βλεπεις εδω ) ο Μαριος και η Μαρια,σε καθε επεισοδιο τους εκανε επισκεψη ο νεράιδος (Γιωργος Μακρης) και τους παρουσιαζε-μεσω των "μαγικων κουτιων" που ειχε στην τσεπη του-ιστοριες με ζωγραφικους πινακες,χορο (μπαλετο),κατασκευες με πλαστελινη,η Αριελ Κωνσταντινιδη εκανε οτι επαιζε αρπα και τραγουδουσε ενα ποιημα που προηγουμενως ειχε διαβασει ειτε ο νεράιδος ειτε η ιδια.

Στο τελος τα διδυμα εφτιαχναν μια ζωγραφια και με τη βοηθεια ενος "μαγικου φτερου" που τους εδινε ο νεράιδος μπορουσαν να μπουν μεσα στη ζωγραφια
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα